سلام
امروزم خبری از بازی نبود تا ببینیم فردا چی میشه. فکر نکنم تا اواسط هفته بیاد. البته طبق قراری که این بازی یک هفته بعد از نسخه کنسولی میاد.
سلام
امروزم خبری از بازی نبود تا ببینیم فردا چی میشه. فکر نکنم تا اواسط هفته بیاد. البته طبق قراری که این بازی یک هفته بعد از نسخه کنسولی میاد.
عجب پایانی داشت!! حالا نمی دونم این پایان اصلیش بود یا مثل Warrior Within یه پایان دیگه داره. دوستان اگر حوصله داشتید سعی کنید هر چی Light Seed هست بگیرید بعد سراغ Boss Fight اخرش برید. ولی مثل اینکه تو یک مصاحبه تهیه کننده گفته بود فقط یک پایان داره. اگر این پایانش باشه خیلی Memorial هست!!هر چی باشه : The Story has just only begun
پایانش را بگو
سیستم ما که برای این بازی ها ساخته نشده
چند وقت دیگه کل داستانشو می زارم راستی فقط همون یک پایان را داره.
داستان Prince of Persia === اخطار SPOILER!!!!
ماجرا از آن جایی شروع می شود که Prince در طوفان شدید صحرا به دنبال خر خود Farah می گردد. بعد از آروم شدن طوفان او خود را در باغی زیبا و اسرار آمیز پیدا می کند. در اینجا او با دختری به نام Elika اشنا شده و پس از دنبال کردن و نجات دادن او به خاطر خواسته Elika با همدیگر به معبد می روند که در آنجا شاهد نابودی درخت زندگی توسط پدر الیکا و رها شدن اهریمن خدای تاریکی هستند. پس از زهایی, اهریمن شروع به تاریک و فاسد کردن سرزمین می کند. پدر الیکا پس از درگیری با Prince عقب نشینی می کند و الیکا برای Prince توضیح می دهد که چندین زمین Fertile در اطراف سرزمین و جود دارند که باید برای جان بخشیدن دوباره به درخت زندگی و زندانی کردن دوباره اهریمن آنها را از Corruption پاک کرد. این دو باید با 4 نفر از ژنرال های اهریمن مبارزه کردن و آنها را از Fertile Ground ها برانند.در این میان که این دو مشغول پاکسازی مناطق هستند مقداری از گذشته هر دو شخصیت مشخص شده : مادر الیکا سه سال پیش مرده و پدر الیکا به خاطر این مسئله ناراحتی های زیادی تحمل کرده تا اینکه خود الیکا هم بر اثر تصادفی می میرد و بعد از این اتفاق پدر الیکا که تحمل ضربه دیگری را ندارد به پیش اهریمن رفته و در ازای زنده کردن الیکا او را آزاد می کند. Prince هم که یک دزد حرفه ای است که فقط فکر خودش است و بسیار خودخواه است و اعتقاد دارد فقط به خاطر خودش باید بجنگد.
در آخر پس از نبرد ها و پاکسازی همه مناطق این دو باهم به معبد رفته و با پدر الیکا برای آخرین بار روبه رو شده که توسط Prince کشته می شود. در این میان اهریمن هم با این دو نفر روبه رو شده ولی توسط Prince ناکام می ماند. در آخر الیکا موفق به التیام دادن درخت زندگی می شود ولی در عوض قدرت زندگی خود را به درخت می بخشد. اهریمن دوباره زندانی شده و الیکا می میرد. Prince به خاطر علاقه به الیکا درخت زندگی را نابود کرده و همان کاری که پدر الیکا در اول داستان انجام داد را انجام می هد. الیکا را دوباره زنده می کند و اهریمن دوباره آزاد می شود . صحنه پایانی بازی Prince را در حالی که الیکا را به آغوش گرفته و به سمت صحرا حرکت می کند را نشان می دهد.... و اهریمن دوباره به فاسد کردن سرزمین ها مشغول می شود .....
با توجه به پایانش یعنی ادامه ای برای سری های بعد ...!داستان prince of persia === اخطار spoiler!!!!
optimus جان اگه میشه منو کمی راهنمایی کنید روش این بازی چطوری من هر چی بازی میکنم قلقش دستم نمیاد ..تازه من کلی زحمت کشیدم نورهارو جمع میکنم ولی وقتی save میکنم دوباره برمیگرده همونجا که boss اونجارو کشتی ...بازی کجاها سیو میشه؟؟من نمیتونم سیو کنم کمکم کنید....راستی یه چیز که خلی عجیبه دیالوگهای بی نهایت بازیه خداییش صحبتهای بین پرنس و الیکا تمومی نداره من که کم اوردم کاش زبانم خوب بود میفهمیدم چی میگن
بابا من کجای کارم! یعنی Prince of persia 4 منتشر شده!وای یکی منو بگیره!
آره حتی موقع درگیری یا پرش هیچ وقت یک خط تکراری به هم نمی گن. Save بازی ها هم به صورت Autosave هست که قبل Boss Fight ها و بعد از کشتن Boss fight ها Save میشه. خودتم می تونی از داخل منوی اصلی Save کنی.اصولا هر جا خودت Save کنی از Fertile Ground اون منطقه شروع میشه اما اگر وسط یک سرزمین Corrupt شده Save کنی دقیقا از همون جایی که Save کردی شروع میشه.
pc نیووووووووووووومد !!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)