تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 121 اولاول ... 212728293031323334354181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 1210

نام تاپيک: Prince of Persia

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    امروزم خبری از بازی نبود تا ببینیم فردا چی میشه. فکر نکنم تا اواسط هفته بیاد. البته طبق قراری که این بازی یک هفته بعد از نسخه کنسولی میاد.

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

عجب پایانی داشت!! حالا نمی دونم این پایان اصلیش بود یا مثل Warrior Within یه پایان دیگه داره. دوستان اگر حوصله داشتید سعی کنید هر چی Light Seed هست بگیرید بعد سراغ Boss Fight اخرش برید. ولی مثل اینکه تو یک مصاحبه تهیه کننده گفته بود فقط یک پایان داره. اگر این پایانش باشه خیلی Memorial هست!!هر چی باشه : The Story has just only begun

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

پایانش را بگو
    سیستم ما که برای این بازی ها ساخته نشده

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

پایانش را بگو
    سیستم ما که برای این بازی ها ساخته نشده
    چند وقت دیگه کل داستانشو می زارم راستی فقط همون یک پایان را داره.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

11 داستان بازی

داستان Prince of Persia === اخطار SPOILER!!!!

ماجرا از آن جایی شروع می شود که Prince در طوفان شدید صحرا به دنبال خر خود Farah می گردد. بعد از آروم شدن طوفان او خود را در باغی زیبا و اسرار آمیز پیدا می کند. در اینجا او با دختری به نام Elika اشنا شده و پس از دنبال کردن و نجات دادن او به خاطر خواسته Elika با همدیگر به معبد می روند که در آنجا شاهد نابودی درخت زندگی توسط پدر الیکا و رها شدن اهریمن خدای تاریکی هستند. پس از زهایی, اهریمن شروع به تاریک و فاسد کردن سرزمین می کند. پدر الیکا پس از درگیری با Prince عقب نشینی می کند و الیکا برای Prince توضیح می دهد که چندین زمین Fertile در اطراف سرزمین و جود دارند که باید برای جان بخشیدن دوباره به درخت زندگی و زندانی کردن دوباره اهریمن آنها را از Corruption پاک کرد. این دو باید با 4 نفر از ژنرال های اهریمن مبارزه کردن و آنها را از Fertile Ground ها برانند.در این میان که این دو مشغول پاکسازی مناطق هستند مقداری از گذشته هر دو شخصیت مشخص شده : مادر الیکا سه سال پیش مرده و پدر الیکا به خاطر این مسئله ناراحتی های زیادی تحمل کرده تا اینکه خود الیکا هم بر اثر تصادفی می میرد و بعد از این اتفاق پدر الیکا که تحمل ضربه دیگری را ندارد به پیش اهریمن رفته و در ازای زنده کردن الیکا او را آزاد می کند. Prince هم که یک دزد حرفه ای است که فقط فکر خودش است و بسیار خودخواه است و اعتقاد دارد فقط به خاطر خودش باید بجنگد.
    در آخر پس از نبرد ها و پاکسازی همه مناطق این دو باهم به معبد رفته و با پدر الیکا برای آخرین بار روبه رو شده که توسط Prince کشته می شود. در این میان اهریمن هم با این دو نفر روبه رو شده ولی توسط Prince ناکام می ماند. در آخر الیکا موفق به التیام دادن درخت زندگی می شود ولی در عوض قدرت زندگی خود را به درخت می بخشد. اهریمن دوباره زندانی شده و الیکا می میرد. Prince به خاطر علاقه به الیکا درخت زندگی را نابود کرده و همان کاری که پدر الیکا در اول داستان انجام داد را انجام می هد. الیکا را دوباره زنده می کند و اهریمن دوباره آزاد می شود . صحنه پایانی بازی Prince را در حالی که الیکا را به آغوش گرفته و به سمت صحرا حرکت می کند را نشان می دهد.... و اهریمن دوباره به فاسد کردن سرزمین ها مشغول می شود .....

6. 3 کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

داستان prince of persia === اخطار spoiler!!!!
    با توجه به پایانش یعنی ادامه ای برای سری های بعد ...!

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

optimus جان اگه میشه منو کمی راهنمایی کنید روش این بازی چطوری من هر چی بازی میکنم قلقش دستم نمیاد ..تازه من کلی زحمت کشیدم نورهارو جمع میکنم ولی وقتی save میکنم دوباره برمیگرده همونجا که boss اونجارو کشتی ...بازی کجاها سیو میشه؟؟من نمیتونم سیو کنم کمکم کنید....راستی یه چیز که خلی عجیبه دیالوگهای بی نهایت بازیه خداییش صحبتهای بین پرنس و الیکا تمومی نداره من که کم اوردم کاش زبانم خوب بود میفهمیدم چی میگن

اگه نباشه جاش خالی می مونه َalireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا من کجای کارم! یعنی Prince of persia 4 منتشر شده!وای یکی منو بگیره!

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

optimus جان اگه میشه منو کمی راهنمایی کنید روش این بازی چطوری من هر چی بازی میکنم قلقش دستم نمیاد ..تازه من کلی زحمت کشیدم نورهارو جمع میکنم ولی وقتی save میکنم دوباره برمیگرده همونجا که boss اونجارو کشتی ...بازی کجاها سیو میشه؟؟من نمیتونم سیو کنم کمکم کنید....راستی یه چیز که خلی عجیبه دیالوگهای بی نهایت بازیه خداییش صحبتهای بین پرنس و الیکا تمومی نداره من که کم اوردم کاش زبانم خوب بود میفهمیدم چی میگن
    آره حتی موقع درگیری یا پرش هیچ وقت یک خط تکراری به هم نمی گن. Save بازی ها هم به صورت Autosave هست که قبل Boss Fight ها و بعد از کشتن Boss fight ها Save میشه. خودتم می تونی از داخل منوی اصلی Save کنی.اصولا هر جا خودت Save کنی از Fertile Ground اون منطقه شروع میشه اما اگر وسط یک سرزمین Corrupt شده Save کنی دقیقا از همون جایی که Save کردی شروع میشه.

حـــــرفـه ای S a f a 6 4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    هر جایی به غیر از اینجایی که هستم

پيش فرض

pc نیووووووووووووومد !!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •