اون دوستی که مشکل آلارم داشتن .... و لو باتری نمیزد مال من هم وقتی خریدم اینجوری بود ...
وقتی گوشی رو با کد ستاره مربع 7370 مربع ریست کردم درست شد ...
اون دوستی که مشکل آلارم داشتن .... و لو باتری نمیزد مال من هم وقتی خریدم اینجوری بود ...
وقتی گوشی رو با کد ستاره مربع 7370 مربع ریست کردم درست شد ...
gps این گوشی واقعا عالیه ! من با توجه به رشتهی تحصیلیم ، قسمتی از کارم با همین gps و ایناست . چیزی که توی یکی دستگاه gps خوب باید باشه ، دقت مختصاتی و مکان یابی بالاست . البته سرعت برقراری ارتباط با ماهواره ها و دارا بودن گیرنده قوی هم مهمه .
Gps این گوشی از نظر سرعت واقعا عالیه . حتی سرعتش در بعضی مواقع از خیلی از دستگاه های gps دستی که توی بازار هست بیشتره ! البته باید بگم که این دستگاه های gps دستی قیمتشون از 1۶۰ تومن هست به بالا که انواع و اقسام گونانگون با کارایی های متفاوت دارن . من هنوز وقت نکردم که دقت gps این گوشی رو با دستگاه های gps دستی مقایسه کنم و ببینم دقت کدوم بیشتره . هر موقع این کار رو انجام دادم نتیجه رو بهتون میگم ولی مطمئنا تفاوت چندانی نداره . . .
من از gps این گوشی استفاده کردم و هیچ مشکلی هم نداره و باید بگم تمام کارهایی که با اون دستگاه های gps دستی میشه کرد با این هم میشه انجام داد ، حتی بعضی کارهایی که میشه با این کرد با برخی دستگاه های سادهي gps دستی نمیشه انجام داد . . .
با سلامدوستان من توی سایت های مختلف جعبه ی این گوشی رو دیدم که پهن و باریک است . ولی جعبه ی من کلفت تر از آن هاست.توی علائدین هم هر دو مدل جعبه وجود داردکسی میدونه تفاوتشون چیه؟ ربطی به مجار یا چینی بودن گوشی نداره؟ آخه مال من چینیه؟
دیدم که خیلی ها با فارسی بودن گوشی مشکل دارن . ولی گوشی من از اول هم منوش فارسی میشد و هم زبان نوشتاریش.توی انتخاب زبان هم فارسی وجود داره.حتی help گوشی هم فارسی داره.خدا رو شکر این یه مشکل رو گوشی من نداره.به نظر من که گوشی خوبیه فقط یه کم باطریش ظعیفه مخصوصا وقتی زیاد با GPS کار میکنید.
ببین دقیقش یادم نیست راستش!! رو فاکتورش هم اسم مغازه رو ننوشته. طبقه دوم علاءالدین، سالن اصلی ضلع شرقی. تقریبا وسط ها بود.
همه چیش کامل بود. تو هم حتما یه چک بکن موقع خرید.
گارانتیش هم همین پرشین اتصالات بود که 1500 تومن میدم به مغازه دارا... همون بدون گارانتی در اصل!!!
عزیز این جریانش چیه؟!!![]()
حالا این کد چی ها رو ریست میکنه؟ همه چی کامل پاک میشه؟ هک چی؟
بله دوست عزیز ... همه چیز پاک میشه ...
اگر هم نشه ریسک نکن و یک بک آپ بگیر .... حتی از شماره ها
در هنگام هک کردن گوشی ( همون روشی که فیلم آموزشی داره )نقل قول:نوشته شده توسط djgr8
دوستان برای ساین کردن برنامه ها از این استفاده کنید ... مخصوصا" برای هک به روش جدید ....
کد:
ایشالا همه شاد باشین !!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیز این جریانش چیه؟!!
چند تا برنامه تو یک فایل وجود داره که یکی همین برنامه ای هست که لینک دادم ... و برای ساین کردن برنامه ها تو خود گوشیه
که بعضی از دوستان نتونستن باهاش کار کنن و گوشی رو هک کنن
من یک ورژن دیگه از برنامه رو آپ کردم که باید فایل CEr , key مخصوص گوشی خودتون رو بهش بدین تا بشه برنامه ها رو ساین کرد و گوشی رو هک کرد ....
به نظر من که گوشی خوبیه فقط یه کم باطریش ظعیفه
__________________________________________________ ____
دوست عزيز براي چند مدت بذار گوشيت كامل شارژ بشه (حداقل 2 ساعت) ودر حين شارژ ازش استفاده نكن تا خوب آب بندي بشه
مال من روز به روز بهتر مي شه
الآن قشنگ 2روز با فعاليت جانبي جواب ميده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)