دلیشش مشخص نیست.شاید هم اشتباه چاپی باشه.سلام
4850 هم مهین طوره ... این معنی اش چیه؟ ... چرا dx10 و شادر 4 زده؟![]()
![]()
![]()
دلیشش مشخص نیست.شاید هم اشتباه چاپی باشه.سلام
4850 هم مهین طوره ... این معنی اش چیه؟ ... چرا dx10 و شادر 4 زده؟![]()
![]()
![]()
نمیدونم چون یه مقایسه بود بین گرافیک های جدید ....
سلام. اره، راست می گم.تو اون مرحله که تو هلیکوپتر بود بعدش بمب اتم منفجرشد. البته من مقدار متوسط رو نوشتم. تو خونه ها حتی تا 100 هم می رفت و در محیط های جنگلی تا 65 افت می کرد و کمترین مقدار 55 فریم بود که به ندرت پیش می امد و بیشترین مقدار هم 125 فریم بود. تو assasin creed هم 30 فریم گرفتم.(بالاترین سطح جزئیات و با تمام تکنیک های هفزایش کیفیت تصویر) البته درایو کارتم نسخه ی 8.5 هست و فکر کنم که با ارتقاش به 8.7 تعداد فریماش بیشتر بشه.
سیستمم اینه:
intel core 2 doe e8200
asus p5q
2*1 crucial ballistix cl4
ati sapphire hd 4850
samsung sm2053 bw
و در مورد تعداد فریم نسبتأ کم کرایسس باید بگم انگار سیستمم موقع تست شرایط خوبی نداشت و من کند شدنش رو احساسمی کردم.
در ضمن در نرم افزار pcwizard ، ذایرکت ایکس رو 10 و سایه زن رو 3 نوشتهکه باعث تعجبه.
البته بگم که موقع تست 6engin epu فعال بود و احتمالأ تو نتایج تأثیر منفی گذاشته.
البته وقتی که یک نسخه ی نرم افزار ریوا تیونر که با این کارت سازگار بود عرضه بشه ، حتمأ این کارت رو اورکلاک می کنم و نتایج رو بهت می گم.![]()
Last edited by alborz_k; 08-08-2008 at 23:18.
نسخه PCwizard که باهاش تست کرده اید قدیمی بوده.ولی در کل برنامه جالبی برای نشان دادن مشخصات کارت و تست گیری نیست.در ضمن در نرم افزار pcwizard ، ذایرکت ایکس رو 10 و سایه زن رو 3 نوشتهکه باعث تعجبه.
سلام. از چه نرم افزاری استفاده کنم؟
3d mark یا اخرین ورژن یا Vantage اش ...سلام. از چه نرم افزاری استفاده کنم؟
نتایج خوبی میده .. سعی کنید با اخرین درایور ها و ...و باشه ..
سلام
کارت گرافیک 4850 بدون اینکه بازی یا نرم افزاری در حال اجرا باشه دماش بین 60 تا 65 هست .(حتی اگه موس رو هم تکون ندی و نیم ساعت بیکار بهش نگاه کنی) و در بازی بین 80 تا 85 درجه سلسیوس ...
ایا این دما طبیعی است و یا اینکه می شه دماش رو کمتر هم کرد (با استفاده از فن های بیشتر و ...)
با سپاس فراوان...
Last edited by takotok; 09-08-2008 at 14:21.
طبيعيه نگران نباش
سرعت فن رو ميشه بيشتر كرد تاپيكش تو همين بخش موجوده
راستی آنتی انالایزینگ رو چند بود؟
با برند سفیر مشکلی نداری؟ از نظر حرارت مثلا
سلام
خیلی ممنون ...
این دمای زیاد مخصوصا زمانی که با سیستم کار نمی کنی علتش چیه ؟ ... 65 درجه دما حتما مقدار زیادی برق مصرف می کنه و این برق ها برای چی دارن مصرف میشن ...؟ وقتی حتی کوچکترین کاری سیستم انجام نمی ده ؟؟؟
تاپیک رو دیدم ... میگن اگه سرعت فن کارت گرافیک رو زیاد کنی عمرش کم میشه ... بعد من کیسم 2 تا فن کوچک داره ... ممکنه با بستن فن های بیشتر و بزرگ تر دما بیاد پایین ...
کلا دمایی برای این کارت توصیه شده ؟ (استاندارد جهانی )
با توجه به این نکته که میگن 10 درجه دما کمتر کردن باعث میشه عمر کارت 100% افزایش پیدا کنه ممکنه یه جوری بتونم دماش رو 10 درجه کم کنم؟ چقدر تقریبا خرج بر می داره؟
با سپاس فراوان...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)