تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 120 اولاول ... 212728293031323334354181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 1192

نام تاپيک: آرشیو >>> تاپیک محصولات McAfee در اینجا

داره خودمونی میشه albator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت wonderboy عزيز براي اينكه زحمت ميكشي واين اپديتها رو ميزاري من چند وقت پيش تو قسمت درخواست نرمافزار تقاضاي يه نرمافزار ----- شكن كردم يه اقايي از سوييس يه نرمافزار معرفي كرد كه اي پي محل اقامت شما رو عوض ميكنه البته اين برنامه به درد ----- شكستن نميخوره چون كار نميكنه ولي يه كار ديگه كرد كه باعث شد من كلي خوشحال بشم . حالا اين برنامه چيكار كرد : همونطور كه ميدوتيد مكافي اجازه آپديت به كاربران ايراني نميده حتي اگر موقع نصب يه كشور غير از ايرانو به عنوان كشور محل اقامتتون معرفي كنيد . از كجا ميفهمه شما توي ايران نيستي از روي آي پي . وقتي من اين نرمافزارو نصب ورجيستر كردم آي پي منو به كشور مالزي تغير داد منم بدون مشكل به سايت مكافي رفتم و مكافي رو آپديت كردم البته اول يه خورده اذيت كرد اونم به خاطر اين كه مكافي رو رجستر نكرده بودم ولي بعد از اينكه اونو رجيستر كردم هيچ مشكلي پيش نيومد و مكافي آپديت شد . البته موقع آپديت شدن توصيه ميكنم شما هيچ كاري نكنيد يعني پنجره ديگه رو باز نكنيد يا از نرم افزار ديگه استفاده نكنيد با اين كارا مكافي آپديت ميشه بدون هيچ مشكلي در ضمن ورژن مكافي من 9 هست .
    اينم لينك مورد نظر :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما هم امتحان كنيد و بگيد براي شما هم كار كرد يا نه براي من كه كار كرد .
    بازم از wonderboy عزيز تشكر ميكنم .
    باي .

اگه نباشه جاش خالی می مونه locked account's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

wonderboy جوني سلام. خوبي؟ من يه مدت نبودم. ميگم چي شده توي ماه ششم موندي؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Wonderboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام

albator عزيز در مورد مطلبي که نوشتين حق با شماست اگه بتونين مک آفي رو گول بزنين مي تونين آپديت کنين.

تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام

locked account عزيز اين يه مدت به علت بيماري و مشکلات ديگه نتونستم آپديت ها رو به موقع آماده کنم.
    اما امروز صبح جديدترين آپديت رو که تاريخش مربوط به ماه هفتم بود گذاشتم البته مشکل عوض نشدن نام تاپيک توي سيستم جديد انجمن باعث شده که نتونم اين موضوع رو درست اطلاع بدم.

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام
    zonealarm security suite 6.0.667.000 همچی داره anti virus anti ---- anti spyware
    گور بابای mcafee

حـــــرفـه ای Marichka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بايد خدمت آلباتور عزيز عرض كنم كه نرم افزار hide IP platinum رو كه شما گرفتي من هم گرفتم علاوه بر اين كه ميشه به وسيله ي اون مكافي رو گول زد فيلترها رو هم ميشه رد كرد من خودم براي پيداكردن آخرين تحقيقات زيست شناسي هميشه با مشكل ----- روبرو بودم ولي حالا اين نرم افزار مشكلمو حل كرده. فقط بايستي آپديتش كنيد.
    موفق و پيروز باشيد

تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام

محمد علی عزيز چند تا مطلب مهم:

1- اول از همه اينکه مک آفي اصلا بابا و مامان نداره چون نرم افزاره، فقط توليد کننده داره.
    2- مهمترين چيز توي اين انجمن احترام به نظرات ديگران و رعايت ادب و نزاکته.
    3- هر کس بنا به دلايلي نرم افزاري رو قبول داره، پس بهتر بود شما هم دلايل خودتون رو براي اينکه نرم افزار مورد نظرتون قويتره مينوشتين تا بقيه خودشون بهترين رو انتخاب کنن.
    4- من کسي رو اينجا مجبور به استفاده از مک آفي نکردم فقط نظرات خودم رو نوشتم.
    5- اگه نظراتتون رو با آوردن کلمات مناسب بنويسين من اصلا ناراحت نميشم و خيلي هم خوشحال ميشم، همونطوري که توي صفحات قبلي همين تاپيک افراد ديگري انتقادات تندتري از شما نوشتن ولي با رعايت ادب و احترام به ديگران و خيلي از اون انتقادات هم درست بود.

بهرحال اميدوارم از مطالبي که گفتم ناراحت نشده باشي.

اميدوارم هميشه موفق باشي.

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام
    من قصدم توهین به نظر دیگران نبود wonderboy جان
    در ضمن من نخواستم مشخص کنم که mcafee بابا داره یا مامان یا تولید کننده
    و دلایل استفاده من از zonealarm این است که این نرم افزار به راحتی اپدیت میشود و دردسرهای اپدیت کردن mcafee را ندارد
    و قدرت شناسایی و از بین بردن اکثر ویروسها و spyware ها را دارد
    کسی نگفت mcafee بد است اتفاقا این نرم افزار هم سرعت scan بالایی دارد و نه نفس سیستم را میگیرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه locked account's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط محمد علی
    سلام
    zonealarm security suite 6.0.667.000 همچی داره anti virus anti ---- anti spyware
    گور بابای mcafee
    شما رو نميدونم ولي توي اين چند روز اين دومين باره كه به علاقه ي شخصي من توهين ميشه و خوب منم ناراحت ميشم. با اينكه wonderboy عزيز جواب شما رو داده ولي منم ميگم كه مديرهاي عزيز بيكار نشينن.
    wondr جون آپديت ها تو گرفتم. دستت درد نكنه.
    راستي براي اون مشكلت هم يه PM بزن به يكي از مديرها ديگه.
    Last edited by locked account; 01-10-2005 at 21:36.

تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام

محمد علی جان من اصلا قصدم اين نبود که شما به من يا کسي توهين کردين و از دست شما هم ناراحت نشدم.
    فقط قصدم اينه که دلايلي رو که توي مطلب قبلي آوردين همون اول مي گفتين که خيلي بهتر منظورتون رو مي رسوند.

بهرحال اميدوارم باز هم براي هم دوستان خوبي باشيم و من هميشه منتظر شنيدن نظراتت هستم.

موفق و پيروز باشي.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •