اقا کسی سریال جدید واسه اخرین ورژن این فایروال سراغ نداره ؟ این سریالی که صفحه قبل گذاشته شده مدت برا من داره تموم میشه دو هفته دیگه مونده و حی داره پیغام میده که تمدیدش کن
اقا کسی سریال جدید واسه اخرین ورژن این فایروال سراغ نداره ؟ این سریالی که صفحه قبل گذاشته شده مدت برا من داره تموم میشه دو هفته دیگه مونده و حی داره پیغام میده که تمدیدش کن
Outpost Firewall Pro 4.0.1007.7323
Download
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Password
renegadeddl.com
سلام
من آخرین ورژن یعنی Outpost Firewall Pro 4.0.1007.7323 رو دانلود کردم
اما وقتی میخواستم روی ویستا نصب کنم پیغام خطا داد که نا سازگاره با ویستا
بازم به هر ترتیبی بود نصبش کردم اما بالا نیومد و همون یپغام ناسازگاری با ویستا رو داد
پس هنوز نسخه ی ویستا ساپورت نداره....!؟؟؟؟؟
(hamilton جان شما چه نسخه ای نصب کردی که گفتین سازگاره با ویستا؟؟؟؟)
سلام
اومدم تا یه تنظیم دیگه واسه این فایروال بگم و برم:
اگه از vpn برای اتصال به اینترنت استفاده نمیکنید میتونید توی global rule دوتا رول به نام های
allow pptp و allow gre رو حذف کنید مشکلی پیش نمیاد.
اون که نوشته بودند با ویستا مشکلی نداره نسخه 5 بتا بود.
این اخرین پستی هست که زدم تا 15 تیر رو نت پیدام نمیشه.
5 بتا؟؟
نمیدونم . اما جایی ندیدم
سلام دوستان عزیز
اخیرا نسخه نهایی اینترنت سکوریتی آوتپوست منتشر شده است .این محصول که فایروال و آنتی اسپایور آن ساخت خود
این شرکت روسی است از انجین VirusBuster به عنوان آنتی ویروس استفاده می کند ( متاسفانه ویروس باستر از نظر
شناسایی ویروسها تعریفی ندارد ) هنوز برای این محصول کرک و یا سریالی موجود نیست ولی لینک داونلود را برایتان می گذارم :
حجم :32.5 مگابایت
سیستم مورد نیاز :
Supported platforms: Windows XP (32 and 64-bit editions), Windows 2003 Server (32 and 64-bit editions), Windows 2000 (SP3 and above).
Supported email clients for antispam: Microsoft Outlook Express, Microsoft Outlook 2000, 2002, 2003 and 2007.
Supported email protocols & services: POP3, SMTP, IMAP.
Hardware: 450 MHz or faster CPU(x-86/x-64/multi-core), 256Mb RAM, 100MB free disk space.
ویستا ساپورته؟؟/
سرعت پایین نمیاره؟؟
نه دوست عزیز ویستا را ساپورت نمی کنه آنتی ویروسش هم افتضاحه کرک هم که نداره بی خیالش شو .
در تكميل صحيتهاي دوست ارجمند vtn54 عزيز نسخه 32bit و 64bit اين محصول كه قابل نصب بر روي سيستمهاي Windows XP (32 and 64-bit editions), Windows 2003 Server (32 and 64-bit editions), Windows 2000 (SP3 and above) ميباشد و دقيقا از engine آنتي ويروس Vexira استفاده ميكنه كه متاسفانه Vexira در آگوست 2006 قادر به شناسايي حدود 53% ويروسها بوده و استفاده از انتي ويروس اين مجموعه در واقع به يك ريسك شباهت داره تا حفظ امنيت!!!؟؟؟
Agnitum Outpost Security Suite Pro 2007 (1214.616)
دانلود نسخه 32 بيت:
دانلود نسخه 64 بيت:
كرك:
سلام
ای بابا چرا این تاپیک خوابیده؟
Outpost Security Suite
Release date: 11 May, 2007
Version: 2007 (1233.616)
Size, MB: 34,5
کرک or/& سریال هر کس سراغ داشت معرفی کنه لطفا
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)