سلام .آقا دست مریزاد داره کارتون.من از روش بینپدا گوشیمو هکیدم!رو 5700 میجوابه.خیلی مرسی.اگه هم راجع به فایل های رار بیشتر توضیح بدین ممنون میشم
سلام .آقا دست مریزاد داره کارتون.من از روش بینپدا گوشیمو هکیدم!رو 5700 میجوابه.خیلی مرسی.اگه هم راجع به فایل های رار بیشتر توضیح بدین ممنون میشم
سلام
من یه مشکلی دارم.با فایلهای cer & key که توی تاپیکش سفارش دادم نمیتونم برنامه mapdrive برای هک گوشی نوکیا 5800 رو ساین کنم.با برنامه SignSiS.exe ساین میکنم اما ارور cer میده ونصب نمیشه.دیگه کلافه شدم.یه سوال داشتم اینکه فایلهای cer & key که توی تاپیکش درخواست دادم برای گوشی من و چندتا گوشی دیگه از هرکدوم یک فایل بصورت مشترک گذاشته بود.می خواستم بدونم که همچین چیزی امکان داره که چندتا گوشی از یک فایل cer &key استفاده کنند؟
بله ممکنه.
ولی اگه فکر می کنی مشکل از فایل cer هست به سایت زیر برو و سفارش بده.
در عرض کمتر از 10 ساعت فایلت آماده میشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی همشهری.الان دارم میرم اونجا درخواست بدم
دوست عزیز میشه با ما بگید کدوم یکی از این روشهای هک روی 5800 جواب میده؟
با این روش:
ورژن 1.03 HeloOX که تو صفحات آخر اون تاپیک هست، بهترین گزینه برای هک این گوشیه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید این دو فایل capson و capsoff رو وقتی اجرا میکنی باید صفحه ای باز شه یا نه؟
اخه من n78 دارم و وقتی این دو تا فایل رو میخوام اجرا کنم هیچ پنجره ای باز نمیشه!!!
نه پنجره باز نمیشه.
فقط حالت هک فعال و غیر فعال میشه.
این را می تونید از تو x-plore بفهمید.
مثلا دسترسی به پوشه sys
نمیدونم چرا هرچی capson / capsoff رو میزنم باز هم دسترسی ام به sys آزاد نمیشه. هنوز نتونستم گوشی n79 ام رو هک کنم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)