محمد جان صدا اگه mp3 باشه نمیشه Back Grond استفاده اش کرد...
(خوب تو فروم خودمون میپرسیدی)
محمد جان صدا اگه mp3 باشه نمیشه Back Grond استفاده اش کرد...
(خوب تو فروم خودمون میپرسیدی)
در مورد تیر هم یه سورس واست میذارم...
![]()
سلام .
من یه بازی بر اساس کارتون کراش ساختم(بدون هیچ برنامه نویسی) که حجمش 17 مگابایته-- می خام برای مطلع شدن از نظرتون در باره ی این بازی این رو به شما نشون بدم-- به بگید چجوری
؟؟!!!(لطفا دقیق و مو به مو)
خوب چگونگی مراحل کارتون رو بگید.
سلام میشه ورژن جدید و کامل این برنامه رو بزارین واسه دانلود ممنون میشم!
سلام به داش محمد خودمون هار هار !!
خوب برای عکس گرفتن از بازیت میتونی از Code زیر استفاده کنی !!!!
[/B]به جای fname اسم فایل مورد نظر رو بزار مثلا lol.jpgکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب این کد رو در زدن دکمه ی مثلا G بزار .
بعد از بازی exe بگیر (بازی رو حتما باید بیرون از گیم میکر اجرا کنی یعنی به exe تبدیلش کن) و وقتی شما دکمه ی G رو میزنید یک فابل با اسم lol.jpg ساخته میشه که اون عکس بازیتون هست.
=-=-=-=-=-=-
برنامه هم اگه Game Maker 7 Pro رو بخواهید باید با کرک دانلود کنید یه سرچ تو گوگل بزنید تمومه ولی تقریبا همه ی کرک ها یه تروجان جزئی دارند که زیاد مشکل به وجود نمیاره دی:
موفق باشید
دستت درد نكنه پرنس جون در ضمن من(لاور-بويم)راستي محمد جون ما ميخواد اسكرين شات واسه سايت بزاره تا ببينيم بهترين نرم افزار هم همينطور كه گفتم فقط snagit 9 يا 8 مرسي!
با عرض سلام من یه سوال دارم آیا میشه یکی از ENVENT های یک آبجکت رو برای یک مدت حذف کرد و بعد دوباره فعال کرد
یک سوالی داشتم منم ...
من می خوام یه بازی ماشین بسازم که تصویر از بالاــه
چطوری میشه به ماشین شتاب داد ؟؟
یعنی یارو هرچی کلید بالا رو بیشتر نگه داشت سرعت بیشتر شه و تا یه حدی ثابت بمونه و وقتی کلید رو ول کرد کم کم سرعتش بیاد پایین و وایسه ...
من خودم یه چیزی درست کردم ولی وقتی کلید رو ول می کردی ماشین دنده عقب میرفتیا وقتی زیاد نگه میداشتی ماشین میرفت تو باقالیا !
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)