سلام من یک فایل ورد 2007 را که 150 صفحه است میخواهم تبدیل به pdfکنم. با چند نرم افزار امتحان کردم ولی ترتیب پاراگرافها و جداول به هم میخوره.نرم افزاری که فارسی را کامل ساپورت کنه و درست عین ورد خروجی بده پیشنهاد بدهید
لطفا
ممنون
سلام من یک فایل ورد 2007 را که 150 صفحه است میخواهم تبدیل به pdfکنم. با چند نرم افزار امتحان کردم ولی ترتیب پاراگرافها و جداول به هم میخوره.نرم افزاری که فارسی را کامل ساپورت کنه و درست عین ورد خروجی بده پیشنهاد بدهید
لطفا
ممنون
سلام
نرم افزاری که فارسی رو کامل ساپورت کنه وجود نداره
مرسی از سرعت عمل
پس نرم افزاری که مستقیم ورد را به عکس تبدیل کنه.تا بعد این عکس را پی دی اف کنیم.
یا قابل تحمل ترین پی دی اف ساز![]()
به نظر من این کار درستی نیست چون کیفیت کار میاد پایین چون عکسی که PDF بشه افت کیفیت داره
شما از نرم افزار Foxit PhantomPDF استفاده کن برای این منظور
دوستان من با کمک Foxit فایل pdf میسازم (از اسکنر). میخوام بدونم چطور میشه فایل رو به صورت Landscape اسکن کرد. یا اگه نمیشه، بعد از اینکه اسکن شد و سیو شد، چطور میشه rotate کرده و در همون حالت save اش کرد؟
سلام--
من تعدادزیادی فایل pdf فارسی دارم می خواهم بضی از انها را پرینت بگیرم فونتهای انها درشت است وفاصله بین خط ها زیاد است می خواهم فونتها را کوچک وفاصله بین خطوط کم کنم از چه ویرایشکر وچطوری این کار انجام دهم-----متشکر
سلام
چند روز پیش نرم افزار آکروبات ریدر 10.1 رو نصب کردم و فایل های پی دی اف موجود در کامپیوتر به شکل![]()
شده نشون داده شد .
حالا فایل های پی دی اف به شکلتغییر شکل دادن .
چطوری می شه به حالت اول یعنی شکلشده برشون گردوتد
آکروبات رو پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی شکل فایل های پی دی اف درست نشد
ممنون میشم راهنمایی کنید .
سلام بر شما
(به نظرم) دو تا دلیل میتونه داشته باشه:
- نسخه قدیمی تره این نرم افزار روی سیستمتون نصبه
- این نماد "ایکون" مربوط به نرم افزار دیگست (اونایی که شکلشون عوض شده، وقتی روشون کلیک میکنید، با چه نرم افزاری باز میشن؟)
دوست عزیز اولین نسخه بود که نصب کرده بودم و زمانی که روش کلیک می کردم با همون آکروبات ریدر باز می شد .
اما مشکل حل شد
برای آشنایی با آن به آدرس زیر مراجعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mrmr16; 17-03-2012 at 18:00.
ممون که این ادرس دادی
البته از داخل سیستم عامل ویندوز (و بدون نیاز به نرم افزار) میشه نماد "ایکون" ها رو تغییر داد.
به هر حال خوشحالم که مشکل حل شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)