شما اول یه تست می زدی بعد مشکل رو میگفتی
خیر کافیه
شما اول یه تست می زدی بعد مشکل رو میگفتی
خیر کافیه
پیغام من درمورد هارد نیست یا عمون پیغامی که خدتون تو صحفه اول زدید نیست![]()
باز هم احتیاج به چیز دیگه هست؟
نه دوست عزیز
برو با دقت که ایشالله جواب میگیری
دوستان من برنامه ها رو نصب کردم
خواستم تو برنامه ان لایت فایلهای اینی رو ایمپورت کنم (مرحله ی 7) به مشکل بر خوردم
برنامه ی ماتریکس و درایور چیپست رو نصب کردم که تو پوشه ی intel تو پروگرام فایل تو سی رفت
من باید تو اینا بچرخم فایلهای اینی رو پیدا کنم؟اصلا توشون همچین پسوندهایی نبود!
من حدودا یک ماه پیش تمامی درایور های Sony Vaio CS110E رو با هزار گرفتاری برای خودم دانلود کردم چون این مدل تقریبا خیلی جدیده خیلی به سختی میتونی مجموعه درایورها رو دانلود کنی.مجموعا یک سی دی شد با حجم 450MB و تمامی درایورها رو داخلش داره! البته تجربه خوبی شد که دیگه هرگز مدلی رو که خیلی جدیده انتخاب نکنم تا به این مشکلات بر نخورم.
موفق باشی
دوست مندوستان من برنامه ها رو نصب کردم
خواستم تو برنامه ان لایت فایلهای اینی رو ایمپورت کنم (مرحله ی 7) به مشکل بر خوردم
برنامه ی ماتریکس و درایور چیپست رو نصب کردم که تو پوشه ی intel تو پروگرام فایل تو سی رفت
من باید تو اینا بچرخم فایلهای اینی رو پیدا کنم؟اصلا توشون همچین پسوندهایی نبود!
شما باید دنبال پوشه ای به نام bit Floppy Configuration یا مشابه این باشید
که فایلهای با پسوند inf در درون این پوشه ها قرار دارند
محمد(رجیستر) جان سلام.یه سوال داشتم بازم
یه dell inspiron 1525 رسید دستم که DOS بود و من روش اکس پی رو نصب کردم.همه چی درسته فقط یه Device هست که Detect میشه به عنوان Audio Device on High Definition Audio Bus در Device Manager که ناشناخته ست البته بجز مودم و کارت صدا. من هرچقدر سعی کردم نتونستم درایورش رو نصب کنم.در ضمن Conexant HDA Modem و کارت صوت، SigmaTel High Definition Audio CODEC Driverو Microsoft UAA همه رو به طور صحیح نصب کردم.دیگه کدوم Device بجز مودم و کارت صوتی میتونه باشه که High Definition باشه و نیاز به درایور داشته باشه؟
راستی اون مشکل درایو دی وی دی که قبلا مطرح کرده بودم هنوز حل نشده.از SP3 هم نبود چون روی SP2 هم امتحان کردم و مشکل داشت.
ممنون
سلام دوستان
ویندوز نصب شد
تشکر از همه
سرويس پك سه روي لب تاپهاي سوني ساپورت نميشود.اين را در قسمت ساپورت سايت سوني نوشتند
اقا من یه vostro 1310 دارم که dosولی همونجا برام xp ریخت ولی اینقدر باهاش ور رفتم که ویندوز خراب شد حالا هر کاری می کنم xp sp3 نمی تونم روش نصب کنم(میگه هاردتو نمیشناسم(ata کردمش ولی...))
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)