سلام دوست عزیز
آره با ورژن 1.2 هم میشه آنلاین بازی کرد اما دیگر کسایی که میخوان با تو بازی کنن باید ورژنشون 1.2 باشه خوب IP هاماچی تو بده تا باهم بازی کنیم یک رمان خوب هم بزار تا بیایم من پایه ام
با تشکر
سلام دوست عزیز
آره با ورژن 1.2 هم میشه آنلاین بازی کرد اما دیگر کسایی که میخوان با تو بازی کنن باید ورژنشون 1.2 باشه خوب IP هاماچی تو بده تا باهم بازی کنیم یک رمان خوب هم بزار تا بیایم من پایه ام
با تشکر
سلام
خب باشه یاهو ها که خرابه مجبوریم همین جا هماهنگ کنیم
من برای امروز ساعت 5 امادگی دارم هاماچی هم ندارم متاسفانه دانلود هم نمیشه کرد دانلود هم خرابه .
بنابر این با ای پی بازی می کنیم کی سرعت اینترنتش از همه بیشتر اعلام کنه از این به بعد دوباره بازی می کنیم
البته یاهو من درسته هر کسی می خواد می تونی پیغام بده
ولی اکثر دوستان بی یاهو شدن
اینجا بگید من میام می خونم
من سرعتم 256 هست البته توی این روزا زیاد جالب نیست ولی میشه بازی کرد فکر نکنم برای این بازی مشکلی پیش بیاد
هر کی سرعت بیشتری داره بگه
تا ببینیم کی و چه زمانی هاست باشه و بقیه بیان
من سرعتم 256 این روز ها فرقی نکرده
IP= 91.98.5.204
من امروز از ساعت 1ربع مونده به 5 میرم تو بازی بیاین همین امروز بیاین تا ساعت 5:15 بیشتر وای نمیستیم دوستان جون من مارو قال نزارین
ممنون
ورژن بازی من v1.1 هست شما هم همین ورژن رو داشته باشید اگه ورژنتون بالا تره بگین تا من هم up بشم
ممنون
ورژنت خوبه من هم همین رو دارم
ببخشید باید بری به این مخابرات بگی چرا نیومدم
از ساعت 3:35 دقیقه قطع ای دی اس ال شده تا ساعت 7:25 دقیقه .
به هر حال شرمنده اینجا وضعیت درستی نداره این اتفاق ها هم طبیعی هست .
من شبا هم هستم نمی دونم اگر هستید اعلام کنیم همین امشب بازی کنیم
لطفا به درستی یک وارد آموزش دقیق چگونگی بازی آنلاین جنگهای صلیبی رو بگه. دقیق دقیق
با تصویر. لطفا از جای دیگه هم کپی نکنید نمی فهمم. خودتون به گونه ای درست توضیح دهید.
دوست عزیز حق با تویه باشه این بار تو سرور شو آپی هات رو بده و1 ساعت مشخص کن تا بیایم امروز که تموم شد شاید فردا اگه خدا بخواد
و در مورد شما دوست عزیز دیگه بازی جنگ های صلیبی رو میشه با 2 روش آنلاین بازی کرد
1 با استفاده از نرم افزار ها ما چی ما با این نرم افزار میتونیم 1سرور مجازی بسازیم و مانند گیم نت بازی کنیم
2 با استفاده از ای پی کسی که میره تو بازی host میشه باید آی پی ی خودشو به کسایی که میخوان باهاش بازی کنن بده
اگه واژه ها برات گنگه سوال کن تا جواب بدم
دوست عزیز این کار زمان می برد و متاسفانه من به دلیل کمبود این کار رو نمی تونم انجام بدم
ان لاین بازی کردن این بازی زیاد چیز سختی نیست و به راحتی می تونی یاد بگیری فقط یک پچ نصب کنی و کرک همین
بقیه روال بازی های دیگه هم هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)