تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 1178 اولاول ... 2127282930313233343541811315311031 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه man7tomani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    VS/Projects

پيش فرض

من یه لپ تاب تو رینج 1400 تا 1700 میخوام
    مدلی که پیشنهاد شده به من HP DV9700T - Front HPWall + Penryn
    نظرتو چیشه؟و قیمت روز هم میخواستم لطفا
    Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

واقعا 19 اینچی میخواهید ؟ حمل و نقل این سری ها سخته و به دلیل بزرگی و سنگینی کاربر را هنگام حمل اذیت میکنه ....

این سری عالی هست و مولتی مدیا رو به خوبی ساپورت میکنه ... برای تماشای فیلم و کارهای خانگی و میکس و مونتاژ و کارهای گرافیکی پیشنهاد میشه ... لپ تاپ فوق العاده ای هست

قیمت تهران رو ندارم اما دوبی با کانفیگ T7500 و رم 3 گیگ حدود 6459 درهم یعنی1680.000 تومان هست .... قیمت تهران بین 200 تا 280 تومان گرانتره از دبی هست یعنی بالاترین کانفیگ حدود 2.000.000 هست

ممکنه با کانفیگ های پایین تر ارزانتر هم باشه
    Last edited by REGISTERED USER; 01-05-2008 at 14:14.

داره خودمونی میشه aminmafia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پروسسور ... گرانترین بخش لپ تاپ هست ... مثلا CPU 2.2 با 2.4 همون کش و همون مشخصات فقط سرعت بالاتر حدود 120 هزار تومان گرانتره ... این که دیگه سری T9300 هست و قیمت خیلی بالاتر بین 180 تا 220 هزار تومان هست

ولی چرا XPS M1330 گرانتره ؟

1- تکنولوژی فوق العاده بالایی میخواد تا ظرافت 13 اینچی ها در کنار قدرت پروسسور بالا و حجم بالاتر حفظ بشه

2- سیستم خنک کننده فرق داره و بسیار جدیدتره

3- این مدل کم تولید میشه و با این کانفیگ گرانتره

4- ویندوز ویستا بیزینس داره همین حدود 150 دلار اختلاف داره ( برای پک value ) و توی لپ تاپ حدود 80 دلار

5- کیفیت قطعات بالاتره

برای HP 2775 هم همینطوره ... XPS M1330 به خاطر ظرافتش گرونتره و Dell vostro 1500 به خاطر کیفیت ساختش ارزونتره ... تقریبا توی یک رنج هستند vostro 1500 T9300 با HP 2775

من اگر بودجه تا 1700 داشتم :

XPS M1530
    HP 2775

و XPS M1330 رو انتخاب نمیکردم چون سبکی لپ تاپ برام مهم نیست و اگر مهم بود انتخاب اولم بود
    پس
    پس شما می گویید به عنوان مثال vostro که کیفیت ساخت پایین تری دارد زودتر خراب می شود و یا مشکلات احتمالی بیشتری ممکنه براش پیش بیاد و عمر کمتری داره؟و آیا ال سی دی 13 خیلی اذیت می کنه؟ من برام وزن هم یک ملاکه ، این مدل 1530 قیمتش چنده دقیق؟چون زیگورات و اریس هر دو مدل T9300 این را زدند Coming
    به نظر شما همین گارانتی زیگورات خوبه یا اریس؟یا گرانتی های دیگر
    Last edited by aminmafia; 01-05-2008 at 15:15.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooreya_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

نوت بوك دل بهتره يا اچ پي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

رجیستر جان برای خرید از دوبی کجا رو پیشنهاد میدی؟جایی که مطمئن باشه و لپ تاپ هاش جدید باشه(چون xps m1530 با LED LCD می خوام)اگه می تونی آدرس web یا شماره تماس بده.ضمنا می تونم سفارش بدم اگه نداشتن برام از شرکت تهیه کنن؟تا حالا سابقه داشته برای خودت؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

پس شما می گویید به عنوان مثال vostro که کیفیت ساخت پایین تری دارد زودتر خراب می شود و یا مشکلات احتمالی بیشتری ممکنه براش پیش بیاد و عمر کمتری داره؟و آیا ال سی دی 13 خیلی اذیت می کنه؟ من برام وزن هم یک ملاکه ، این مدل 1530 قیمتش چنده دقیق؟چون زیگورات و اریس هر دو مدل T9300 این را زدند Coming
    به نظر شما همین گارانتی زیگورات خوبه یا اریس؟یا گرانتی های دیگر
    بله ... کیفیت مونتاژ و قطعات پایین تره و مشاهده شده برندهای دل سری اینسپایرون و ووسترو بعد از 6 ماه LCD سوزوندند ... قیمت پایین تره مشخص هست دیگه کیفیت چطوره

ال سی دی 13 برای تماشای فیلم و گیم مناسب نیست اما بدلیل کم وزنی اش برای کارهای بیزینس و ترانزیت اون و همچنین برنامه نویسان مناسب هست

من قیمت XPS M1530 با این کانفیگ

core2 - 2.4
    3 GB ram
    250 GB sata+ HDD
    15.4" WXGA
    1024 MB nvidia GF8600M GT

حدود 1.740.000 که میشه گفت بالاترین کانفیگ هست و با گارانتی متفرقه ... هنوز T9300 رو ندیدم

گارانتی هایی که گفتی هم خوبند ... امرتات خوبه ... این روزا همه میگن خوبند اما باید ببینی مشتری چی میگه

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

نوت بوك دل بهتره يا اچ پي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این چه طرز سوال کردنه !

هیچ کدوم خوب نیستند اگر اینطوره بهترین alienware هست !!!
    Last edited by REGISTERED USER; 01-05-2008 at 17:30.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

رجیستر جان برای خرید از دوبی کجا رو پیشنهاد میدی؟جایی که مطمئن باشه و لپ تاپ هاش جدید باشه(چون xps m1530 با LED LCD می خوام)اگه می تونی آدرس web یا شماره تماس بده.ضمنا می تونم سفارش بدم اگه نداشتن برام از شرکت تهیه کنن؟تا حالا سابقه داشته برای خودت؟
    ببینید جای خاصی رو پیشنهاد نمیدم ... فروشگاه computer care dubai خوبه من خودم اغلب خرید هام از اونجاست و دیگه آشنا در اومدم باهاشون!
    اما مرکز خرید و فروش کامپیوتر Alplaza هست و فروشگاه های فعالی داره ... میتونی بری اونجا برای خرید ... به یک جا و یک قیمت محدود نشو

نمایندگی های خاورمیانه هم آنقدر فعال نیستند که بتونی سفارش بدی ... اغلب مدل ها بسته به مشتری تحویل داده می شوند
    اما میتونی نمایندگی خود دل در امارات را از سایت دل بگیری
    Last edited by REGISTERED USER; 01-05-2008 at 17:28.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ممنون از راهنماییت.اگه این تاپیک تو رو نداشت من چی کار میکردم یه سوال دیگه: آیا لپ تاپ با config مورد نظرمو می تونم از سایت اصلی یا خاور میانه انتخاب کنم بعد دوبی تحویل بگیرم؟اگه این کارو بکنم مالیات باید بدم یا چون میره دبی مالیات نداره؟(قیمت تو سایت آمریکا با shiping میشه 2100$ ولی من بالای 1800 نمی خوام بدم.) و یه سوال دیگه: چطوری می تونم مشخصات رو واسه این فروشگاه ها که نام بردی بفرستم تا بفهمم موجود دارن یا نه؟(می خوام اگه بشه خودم به فروشنده سفارش بدم تا آشنایی که میره بگیره سر در گم نشه،چون وارد نیست)

اگه نباشه جاش خالی می مونه man7tomani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    VS/Projects

پيش فرض

آقای Registered User پیشنهادی که خودتون میدی چیه تو این رینج پولی؟
    من کی گفتم 19"؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •