دو پست قبل تأیید می شه .
فقط God of war مخصوصاً God of war ll
god of war 1 . 2
SILENT HILL 3 . ORIGINS
shadow of rome
METAL GEAR SOLID 2 . 3
EVIL 4
RULE OF ROSE
fatal frame 1 .2.3
BURNOUT 3 : TAKEDOWN
gran turismo 3.4
BULLY
onimusha 1.2.3.4
TEKKEN 5
devil mac cry 1.2.3
فوتبال
ساير موارد
دو پست قبل تأیید می شه .
فقط God of war مخصوصاً God of war ll
اویل 4 - سایلنت هیل 4 - آندرکاور- بلک
چرا SMACK DOWN vs RAW توی گزینه ها نیست؟؟؟
فقط SMACK DOWN اونم با UNDERTAKER (:
اسم فوتبال ها هم مینوشتی بهتر بود مثلا PES یا FIFA !!!
Last edited by attractive_girl; 29-06-2009 at 00:05.
ای عجب کنسولی بود یادش بخیر اون موقع ها که PS2 داشتم ! خوراکم Resident Evil 4 و god of war 2 بود ! خداییش بهترین بازی
های این کنسول بودن البته بهترینه بهترینشو متال گیر بود که واقعا با حال بود ! یادش بخیر
دوست عزیز گزینه سایر موارد برای همین چیزاست !چرا SMACK DOWN vs RAW توی گزینه ها نیست؟؟؟
اسم فوتبال ها هم مینوشتی بهتر بود مثلا PES یا FIFA !!!
با تشکر ، خشایار
میدونم ولی raw به نظرم بازی ای نیست که تو سایر موارد باشه ....
گزینه ها ش تو یه مایه اس همشون....تنوع نداره![]()
در کل به نظر من god of war 1&2 بهترین ها باشن
من دیشب بعد از چند وقت دوباره ps2 رو روشن کردم و بازی gow2 رو گذاشتم تا تمومش کنم
اون موقع می گفتم عجب گرافیکی داره
ولی حالا که بازی های نسل جدید انجام میدم فهمیدم که گرافیکش در مقایسه با الان چندان چشم گیر نیست ولی برای ps2 عالی بود.یادمه همین بازی در اصل نقطه ی شروع من برای ورود به دنیای کنسول ها بود.مجله ی بازی رایانه این قدر از این بازی تعریف کرده بود(همشم مو به مو درست بود)که آدم ترغیب میشد این بازی رو زیر سنگم که شده انجام بده.چیزی که توی این بازی منو خیلی تحت تاثیر قرار میده آهنگ های حماسی بازی هست به اضافه ی BOSS های بی نظیر و همچنین گیم پلی نفس گیر.من به خاطر این بازی و CALL OF DUTY 3 پلی استیشن 2 خریدم.چند روز پیش رفتم و نوشته هایی رو درباره ی GOW 3 و همچنین شات هایی ازش میدیدم که واقعا بی نظیر بود.به خاطر همین دوباره اومدم تا یک بار دیگه GOW2 رو تموم کنم.همون طور که خشایار جان گفت این بازی عالیه.تنها چیزی که می تونم بگم اینه که مطمئنا GOW3 هم مثل نسخه ی 2 عالی میشه و اینکه انتظار برای اینکه بیاد و بخریش خیلی سخته.
موفق باشید
Last edited by S.Y.K; 06-07-2009 at 00:56.
هيتمن 4 فراموش نكنيد من اويل 4 و سري بازي هاي كمبتو ترجيح مي دم مخصوصا كمبت هاش با اون گرافيك فوق العاده
درسته دوست من
منم هیتمن 4 رو روی ps2 به پایان رسوندم
و کمبت واقعا دوست داشتنی بود مخصوصا نسخه ی آخرش روی ps2 که armagedon نام داشت.
گرافیک قابل قبول-حضور همه ی شخصیت ها-بخش سرگرمی به اسم motor kombat -بخش konquest-مبارزات و فنون عالی-و ...
اما با اینکه خیلی کمبتو دوست دارم ولی هیچ وقت TEKEN5 رو فراموش نمی کنم
هنوزم این بازی رو دوست دارم
یادمه تمام شخصیت هاشو آزاد کردم
واقعا ps2 یه کنسول بی نظیر بود![]()
اره در سته ولي يه سوال شما كدوم شخصيت كمبتو بيشتر دوست داري من كه عاشق اسكورپين هستم
من هم خیلی اسکورپیون رو دوست دارم
علاوه بر اون ساب زیرو رو هم خیلی دوست دارم
این دو همیشه دشمنای درجه ی یک هم بودن
وقتی که کمبت رو روی سگا انجام می دادم عاشق کونگ لائو (شخصیتی که کلاه داشت و از اون برای ضربه زدن به حریف استفاده می کرد)بودم .نمی دونم چرا ولی خیلی ازش خوشم میومد
توی کمبت های جدید
مطمئنا اسکورپیون و ساب زیرو رو انتخاب می کنم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)