تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 63 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 624

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات اپتيكال درايوها

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

یه مشکلی دارم
    دی وی دی سامسونگ 8xدارم دی وی دی خام میزارم توش نمی تونه بخونه چی کار کنم
    خواهشن کمک کنین شدید کارم لنگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه toorajjj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام دوستان من رو سیستمم یک سی دی رام بود که به ide وصل بود الان یک دی وی دی رایتر sata نصب کرده ام به محل ساتا ،درایور آن در صفحه ویندوز دیده میشود ولی هیچ سیدی یا دی وی دی را باز نمیکند و نمیخوتند مشکل از کجاست ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

8 مشکل پس از نصب dvd drive

با عرض سلام وخسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز

مشکلی برای کامپیوترم پیش اومده که امیدوارم با کمک شما عزیزان حل بشه اون هم اینه که دو روز پیش برادرم یک multi dvd rewriter 22x LG روی کیس نصب کرد که البته تجربه اولش بود!! . حالا که سراغ کامپیوتر اومدم می بینم که چه سی دی رام که قبلا هم بوده چه این دی وی دیه اصلا فیلم ها رو پخش نمی کنند وبلافاصله قفل کرده وحتی با گرفتن دکمه های alt ctl del هم پنجره tasmanager باز نمی شه و فقط با دکمه روی کیس ریستارت میشه. از طرفی حتی با ورود به بازی هایی هم که از قبل روی کامپیوتر بوده ویک سری زیر برنامه های nero که بعد از نصب این دی وی دی درایو، نصب شدن باز هم قفل می کنه . تنها فایل هایی که می تونن بازکنن فایل های صرفا صوتی هستش نتیجه این که این کامپیوتر بیچاره از صبح تا به الان شونصد بار ریستارت شده . دیواس منیجر روهم چک کردم به ظاهر هیچ مشکلی دیده نمیشه . تنظیمات بیوس روهم به حالت دیفالت بردم بازهم مشکل حل نشد حدس می زنم یک مشکل سخت افزاری پیش اومده باشه . در ضمن وقتی یک دی وی دی رو در درایوش قرار می دم این ارور از تسک بار ظاهر میشه: :in cd error

The state of the read udf attribute on the folder does not premit the current operation on drive j:

حالا بعد این توضیحات مفصل ممنون میشم اگه لطف کنید و با ذکر جزئیات راهنماییم کنید (با توجه به اینکه در زمینه سخت افزار کاملا ناواردم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

هیشکی اینجا نیست به داد ما برسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با عرض سلام وخسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز

مشکلی برای کامپیوترم پیش اومده که امیدوارم با کمک شما عزیزان حل بشه اون هم اینه که دو روز پیش برادرم یک multi dvd rewriter 22x LG روی کیس نصب کرد که البته تجربه اولش بود!! . حالا که سراغ کامپیوتر اومدم می بینم که چه سی دی رام که قبلا هم بوده چه این دی وی دیه اصلا فیلم ها رو پخش نمی کنند وبلافاصله قفل کرده وحتی با گرفتن دکمه های alt ctl del هم پنجره tasmanager باز نمی شه و فقط با دکمه روی کیس ریستارت میشه. از طرفی حتی با ورود به بازی هایی هم که از قبل روی کامپیوتر بوده ویک سری زیر برنامه های nero که بعد از نصب این دی وی دی درایو، نصب شدن باز هم قفل می کنه . تنها فایل هایی که می تونن بازکنن فایل های صرفا صوتی هستش نتیجه این که این کامپیوتر بیچاره از صبح تا به الان شونصد بار ریستارت شده . دیواس منیجر روهم چک کردم به ظاهر هیچ مشکلی دیده نمیشه . تنظیمات بیوس روهم به حالت دیفالت بردم بازهم مشکل حل نشد حدس می زنم یک مشکل سخت افزاری پیش اومده باشه . در ضمن وقتی یک دی وی دی رو در درایوش قرار می دم این ارور از تسک بار ظاهر میشه: :in cd error

The state of the read udf attribute on the folder does not premit the current operation on drive j:

حالا بعد این توضیحات مفصل ممنون میشم اگه لطف کنید و با ذکر جزئیات راهنماییم کنید (با توجه به اینکه در زمینه سخت افزار کاملا ناواردم)

شما این دی وی دی را از کامپیوتر جدا کنید ببنید دستگاه به حالت اول بر میگرده

آخر فروم باز Sajad2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران×/اسمم:سجاد/×

پيش فرض

سلام.
    من یه دی وی دی رایتر پایونیر دارم تازگیا یکی در میون دی وی دی ها رو نمی خونه !
    مثلا دیروز 6تا دی وی دی فیلم بود هیچکدومو نخوند و گفت خام هستند!
    چیکار کنم؟
    مدلش هم ِ DVR-110 هست.
    Last edited by Sajad2006; 19-08-2009 at 07:31.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    جناب saman3230 بسیار از راهنماییتون متشکرم.

امروز من کیس رو باز کردم و اتصال برق وکابل اتصال دی وی دی رام رو کاملا جدا کردم ولی مشکل همچنان پابرجا بود.
    چند نفر گفتند که باید ویندوز رو عوض کنم اما من هیچ تمایلی به این کار ندارم چون این ویندوز خیلی وقت نیست که نصب شده حالا می خواستم ببینم با دستوری مثل sfc در پنجره run که قبلا در دیگر تالارها در موردش بحث شده در مورد رفع مشکلات نرم افزاری ویندوز، یا با ریپیر کردن این مشکل حل میشه یا باید حتما ویندوز رو از بیخ عوض کرد. جواب این سوالات برام خیلی مهمه . ممنون میشم اینبار هم لطف کرده وجواب دقیق بدین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    دیروز یادم رفت بگم که من محل SLAVE و MASTER سیدی رام ودی وی دی رام رو با هم عوض کردم که صبح ظاهرا مشکل حل نشد ولی عصر دیدم که فیلم ها و بازی ها رو پخش می کنه ومشکل حل شده به سلامتی .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    دیروز یادم رفت بگم که من محل SLAVE و MASTER سیدی رام ودی وی دی رام رو با هم عوض کردم که صبح ظاهرا مشکل حل نشد ولی عصر دیدم که فیلم ها و بازی ها رو پخش می کنه ومشکل حل شده به سلامتی . البته کماکان سوالم در مورد تعمیر ویندوز به قوت خود باقی است . ممنون میشم یکی جواب بده

آخر فروم باز Sajad2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران×/اسمم:سجاد/×

پيش فرض

سلام.
    من رفتم این لایتون 24x خریدم روز اول چنتا DVD Re Write باهاش زدم ولی الان هر چی دی وی دی با Nero میزنم میگه illegal disc; چیکار کنم؟
    هم پرینکو گذاشتم و هم تی گیت!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •