سلام مجدد به همه دوستان
من جدیدا یه گوشی omnia II خریدم و میخواستم بدونم چطوری میشه سایت هایی که فارسی دارن رو بدون مشکل دید آیا باید فارسی ساز نصب کنم و چه فارسی سازی مناسب گوشی منه؟
ممنون
سلام مجدد به همه دوستان
من جدیدا یه گوشی omnia II خریدم و میخواستم بدونم چطوری میشه سایت هایی که فارسی دارن رو بدون مشکل دید آیا باید فارسی ساز نصب کنم و چه فارسی سازی مناسب گوشی منه؟
ممنون
بهترین photo viewer چیه؟ رسکو بد نیست اما خیلی هم خوب نبود ... کسی میتونه یکی معرفی کنه که با شتاب سنج کار کنه؟؟؟؟
ببخشید ... من یه گوشیه iMate Jamin دارم .... حالا میخواستم بدونم برای عوض کردنه ویندوز باید ویندوز موبایل رو عوض کنم یا اینکه رام گوش رو عوض کنم ... !!! اصلا بین ویندوز و رام فرقی هست ؟؟
در ضمن میشه یه ویندوز یا رام سبک بهم معرفی کنید ... چون واقعا سرعت گوشی افتضاحه ... الان ویندوز موبایل 6.1 روش نصبه .... تا حالا هم عوض نشده .... به نظرتون برای چی انقدر سرعتش پایینه ؟ به خاطر عوض نکردنه ویندوز تا الانه ؟
واینکه این مدل گوشی gps داره ؟
سلام.
فرقی بین رام و ویتدوز نیست همون رام رو باید عوض کنید.گوشی شما GPS نداره ولی از جی پی اس اکسترنال میتونید استفاده کنید.
اما واسه آپگرید کردن گوشیتون میتونید به لینکهای زیر مراجه کنید.
اطلاعات کلی در مورد آپگرید کردن:
آپگرید کردن گوشی های دسته پرافیت که گوشی جمین هم در همین دسته قرار میگیره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by AryanLand; 30-10-2009 at 15:50.
سلام به دوستان عزیز . نرم افزار برای منشی تلفنی چی موجود است؟ برای htc viva
سلام.
برنامه I Secretary همون چیزیه که میخوای.![]()
برنامه ای برای کاهش مصرف باطری امنیا هست؟
و کسی برنامه تم آیفون برای پاکت پی سی رو داره؟
و باز کردن قفل صفحه از طریق شناسایی اثر انگشت؟
برنامه كه وجود نداره
فقط در بعضي رامها مصرف باطري بهتره
تم ايفون هموجود داره
در واقع تودي ايفون ميشه
اينسومي فكر نكنم وجود داشته باشه
من وقتي رام عوض ميكنم از اولين برنامه هايي كه نصب ميكنم Resco Photo Viewer ميباشد
به نظر من بهترينش همينه شك نكن
شما گوشيو هارد ريست كردين ؟نوشته شده توسط m_sayedebrahimi
ببخشید ... من یه گوشیه iMate Jamin دارم .... حالا میخواستم بدونم برای عوض کردنه ویندوز باید ویندوز موبایل رو عوض کنم یا اینکه رام گوش رو عوض کنم ... !!! اصلا بین ویندوز و رام فرقی هست ؟؟
در ضمن میشه یه ویندوز یا رام سبک بهم معرفی کنید ... چون واقعا سرعت گوشی افتضاحه ... الان ویندوز موبایل 6.1 روش نصبه .... تا حالا هم عوض نشده .... به نظرتون برای چی انقدر سرعتش پایینه ؟ به خاطر عوض نکردنه ویندوز تا الانه ؟
واینکه این مدل گوشی gps داره ؟
اگه نه قبل از هر كاري يكبار اينكارو بكنيد
سلام گل محمدی جان
آقا این مشکل ما هنوز حل نشده
سلام دوست عزيز
من گزينه setting از منوي استارتم حذف شده چكار بايد بكنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)