آقا من یه سوال داشتم . اگه واکمن 2 رو نصب کنم چه قابلیتی اضافه میشه ؟ مثلا یه فرمت جدید بخونه یا فقط شکلش عوض میشه ؟
آقا من یه سوال داشتم . اگه واکمن 2 رو نصب کنم چه قابلیتی اضافه میشه ؟ مثلا یه فرمت جدید بخونه یا فقط شکلش عوض میشه ؟
سلام ساسان جان. همونطور که علی گفت:
به دليل اينکه اين برنامه به حافظه رم بالايي احتياج داره.و رم p1 بيشتر از w950 p990 m600 هست.(۲ برابر)
نه هیچ تغییری توی پشتیبانی ااز فرمتهای ایجاد نمیشه.
د رحقیقت یک برنامه جدا از پلیر گوشی نصب میشه که همون واکمن پلیر 2 هست.با تمام امکانات واکمن 2 . اگه گوشی W950 رو دیده باشید متوجه میشید.
دوستان برای بار چندم میگم اینجا فقط مشکلات مربوط به هک Uiq رو مطرح کنن و از مطرح کردن مشکلات گوشیشون مانند فلش کردم و آپدیت کردن و.. خودداری کنن در غیر اینصورت پستهاشون حذف میشه.
مطمئني كه صداش بيشتر شد؟
من كه چيزي نفهميدم!
آره حداقل دوبرابر شده. یکبار گوشیتو ریستارت کن![]()
بابا بعد از اين همه وقت من نمي دونم كه بايد گوشي را ري استارت كنم؟
تازه اين آقاي Punisher نوشته كه يه فايل back up هم درست ميشه
كجا درست ميشه؟
من كه چيزي نديدم
شايد هم واسه w950 كار نمي كنه
تازه خودش هم بنده خدا وشته خيلي كم...من كه فكر كنم تلقيني باشه!!
راستي من توي Core player امتحانش نكردم!!
تو منظورت تو Core player هست؟ اونجا صداش دو برابر شد؟
Last edited by Original Titan; 02-05-2008 at 17:51.
منم این فایله بک آپشو ندیدم ولی اگه بری توی core player ، صدای گوشی و صدای خود core player رو تا ته زریاد کنی و equalizer رو دست کاری کنی مثلا بزاری روی Mega Bass تا آخر نمیشه صدا رو پر کنی . هم گوشیت کر میشه ، هم خودت
دوست عزیز اگه می تونید کاری کنید که این لوگو رو بشه عوض کنی به P990i آخه به یکی نشون می دی ، می خنده میگه تازه گوشیشو کرده مثل من ! بکنش P990 !
Last edited by NimoOol.HD2; 02-05-2008 at 18:07. دليل: عکساشو پاک کردم فضا زیاد نگیره
فایل back up توی مموری ایجاد میشه.
برای من که واقعا تغییر کرد حتی با خود پلیر گوشی.با core player هم دیگه نگو.
خیلی عالی شده.![]()
Last edited by choory; 02-05-2008 at 18:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)