سلام دوستان با بودجه550 کدام دوربین را پیشنهاد می کنید؟
خودم Canon sx30 پسندیدم.مزایا و معایبش چیه؟
با سپاس.
سلام دوستان با بودجه550 کدام دوربین را پیشنهاد می کنید؟
خودم Canon sx30 پسندیدم.مزایا و معایبش چیه؟
با سپاس.
سلام
پیشنهاد بنده اینه کمی صبر کنید تا وضع بازار از این حال در بیاد و ثبات پیدا کند و بعد از آن خرید را انجام دهید.
شاد باشید.....
سلام عزیز
لطفا هنگام پاسخ به پستی به تاریخ اون پست توجه کنید
ممنون
چه تنظیمی برای وایدترین حالت ممکنه باید انجام بدیم . دوربین فوجی اف 600
زوم نکنید همین
1-از یه اتاق با چند لوستر پر نور میخوام عکس بگیرم طوریکه لوسترا و چراغا و لامپاش کاملا واضح باشه الان که از ال سی قبل و بعد از عکاسی که نگاه میکنم لوسترها اصلا معلوم نیست پر از نویزه و هاله ای از نور ....
2- بهترین تنظیم برای عکاسی در شب در محیطهای نسبتا کم نور با لامپها و چراغای رنگ ورنگ ( تقریبا محیطهای رومانتیک در رستورانها و کافی شاپها....)
دوربین فوجی فیلم اف 600
سلام
من یه w570 گرفتم.
یه سوال دارم: این دوربین حالت ماکروی ثابت نداره؟
یعنی نمیشه به صورت دستی اونو روی ماکرو بذاریم و حتما باید از تنظیمات اتومات خودش بره روی ماکرو؟
باید پانوراما بگیرید تا کل محیط توی عکس باشه
بهترین راه نوردهی زیاد با سه پایه هست
سلام
مبارک باشه
باید داشته باشه معمولا عکس یه گل رو برای ماکرو میزارند
سرچ کردم نداره.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این مسخره تر نمیشه. یکم زورم میومد برم 650بدم hs20 رفتم اینو گرفتم. از اینکه ارزونه خیلی رازی هستم. ولی افسوس. اتوماتش خیلی زیاده.For Macro focusing, you can get as close as 5cm at wide-angle. While you can't set the camera into Macro manually, the W570's iAuto Mode will automatically adjust for you as your subject swells into view. You'll also have your choice of Spot, Center, or Multi, with 9 Autofocus points, which you can set in the Menu while in Program Mode.
با زومش اصلا نمیشه ماکرو گرفت.
Last edited by Farshadd; 13-03-2012 at 01:26.
[QUOTE=ELSIN;6900565]باید پانوراما بگیرید تا کل محیط توی عکس باشه
بهترین راه نوردهی زیاد با سه پایه هست
سلام. ظاهرا متوجه منظورم نشدین عرضم اینه که از یه چراغ پر نور مثل لوستر یا لامپ چطور عکس بگیرم که نور اطرافش بطور هاله نباشه و نویز نداشته باشه و پرتوهاو اشعه های که با چشم دیده نمیشد درش نباشه ...
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)