تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 41 اولاول ... 21272829303132333435 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 407

نام تاپيک: Race Driver: Grid

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

يعني چرت و پرت ترين بازي اي كه تو عمرم كردم همين بود. غير طبيعي ترين بازي اي كه تو عمرم كردم همين بود. (آخه كدوم ماشين با سرعت 60 تا يا كمتر در حين گاز دادن بپيچي اينطوري محرف ميشه و به در و ديوار ميخوره؟؟؟!!! قابل توجه كساني كه ميگن طبيعي هست!) نور پردازي ضعيف و... من ديگه جلو تر نرفتم تنها نقطه قوتش انگار همين تشكيل و تيم و اينجور چيزا بود... اصلاً نميشد رانندگي كرد بابا! نگين گيمر نيستي كه بهم بر ميخوره! بازي از پايه مشكل داشت... اگه كسي پچ 1.1 يا 1.2 رو ريخته و مشكل فرمونش حل شده بگه حداقل ما هم بريزيم شايد نظرمون يه كم عوض شد. فكر كنم خودشون افتضاحشون رو درست كرده باشن... چي بگم والا.
    اگه يكي قضيه ي پچ رو بگه ممنون ميشم.

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

يعني چرت و پرت ترين بازي اي كه تو عمرم كردم همين بود. غير طبيعي ترين بازي اي كه تو عمرم كردم همين بود. (آخه كدوم ماشين با سرعت 60 تا يا كمتر در حين گاز دادن بپيچي اينطوري محرف ميشه و به در و ديوار ميخوره؟؟؟!!! قابل توجه كساني كه ميگن طبيعي هست!) نور پردازي ضعيف و... من ديگه جلو تر نرفتم تنها نقطه قوتش انگار همين تشكيل و تيم و اينجور چيزا بود... اصلاً نميشد رانندگي كرد بابا! نگين گيمر نيستي كه بهم بر ميخوره! بازي از پايه مشكل داشت... اگه كسي پچ 1.1 يا 1.2 رو ريخته و مشكل فرمونش حل شده بگه حداقل ما هم بريزيم شايد نظرمون يه كم عوض شد. فكر كنم خودشون افتضاحشون رو درست كرده باشن... چي بگم والا.
    دوست عزیز من خودم هنوزم میگم طبیعی ترین بازی ماشین هست !
    این ماشینی که شما باهاش مسابقه میدی که ماشینی نیست تازه از کارخونه اومده باشه !
    ناسلامتی اینا ماشین های Tuning شده هست !!! خوب معلومه با ماشین معمولی کلی فرق داره !
    شما میخوای دست فرمونش مثل پراید یا 405 باشه ؟!!!
    نورپردازیش رو دیگه نمیدونم چرا میگی ضعیفه !
    نمیدونم اصلا رو چه حسابی این حرف رو زدی .
    این عکس رو ببین »

دیگه نمیدونم شما چی میخوای !
    از این طبیعی تر اگه شما بازی دیدی به ما هم نشون بده .
    حتی NFS Undercover هم اینطور گرافیکی نداره .

3. 2 کاربر از Oracle_Eldorado بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نور پردازيش شايد من مجبور شدم گرافيك رو medium كنم يه كم بد شده...

من مشكل اصليم همين فرمونش هست. شما ميگي tuning شده هست خوب درسته مي دونم tuning شده هست آخه tuning ميكنن ماشين از لحاظ سرعت، قدرت، نرمي حركت و... تقويت بشه ولي ديگه نه اينكه اينطوري باشه كه يه كوچولو بدي چپ 10 دور، دور خودش بچرخه... مسابقه رو دوازدهم (آخر) هم ميشم بهم كلي پول ميده!!! چي بگم والا من كه حال نكردم. undercover رو گذاشتم گرافيك بگيرم بعد لذتش رو ببرم ولي مطمئن هستم حداقل گيم پليش 100 برابر بهتر از اين هست. حالا من پست ندادم كه دربارش بحث كنيم چون به اندازه ي كافي قديمي شده دربارش ديگه بحث نشه. بدجوري هوس ماشين كرده بودم ديدم undercover با اين VGA حيفه بازيش كنم اينو دانلود كردم ديدم اينجوريه. Oracle_Eldorado جون حداقل قبول كن فرمونش به هيچ وجه طبيعي نيست. فرمونش فقط وقتي گاز ميدي و چپ يا راست ميزني اذيت ميكنه. ولي اگه موقعي كه مي خواي بپيچي دستت رو از رو گاز برداري اينطوري نميشه و اين اصلاً طبيعي نيست. حالا بي خيال undercover رو بچسب شما حالش رو ببرين الآن من يه ماه ديگه بياتش رو بازي مي كنم!
    فقط سؤالي كه از دوستان دارم اينكه با پچ مشكل فرمونش (واقعاً مشكل بازي هست) حل ميشه يا نه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

نور پردازيش شايد من مجبور شدم گرافيك رو medium كنم يه كم بد شده...

من مشكل اصليم همين فرمونش هست. شما ميگي tuning شده هست خوب درسته مي دونم tuning شده هست آخه tuning ميكنن ماشين از لحاظ سرعت، قدرت، نرمي حركت و... تقويت بشه ولي ديگه نه اينكه اينطوري باشه كه يه كوچولو بدي چپ 10 دور، دور خودش بچرخه... مسابقه رو دوازدهم (آخر) هم ميشم بهم كلي پول ميده!!! چي بگم والا من كه حال نكردم. undercover رو گذاشتم گرافيك بگيرم بعد لذتش رو ببرم ولي مطمئن هستم حداقل گيم پليش 100 برابر بهتر از اين هست. حالا من پست ندادم كه دربارش بحث كنيم چون به اندازه ي كافي قديمي شده دربارش ديگه بحث نشه. بدجوري هوس ماشين كرده بودم ديدم undercover با اين VGA حيفه بازيش كنم اينو دانلود كردم ديدم اينجوريه. Oracle_Eldorado جون حداقل قبول كن فرمونش به هيچ وجه طبيعي نيست. فرمونش فقط وقتي گاز ميدي و چپ يا راست ميزني اذيت ميكنه. ولي اگه موقعي كه مي خواي بپيچي دستت رو از رو گاز برداري اينطوري نميشه و اين اصلاً طبيعي نيست. حالا بي خيال undercover رو بچسب شما حالش رو ببرين الآن من يه ماه ديگه بياتش رو بازي مي كنم!
    فقط سؤالي كه از دوستان دارم اينكه با پچ مشكل فرمونش (واقعاً مشكل بازي هست) حل ميشه يا نه؟
    خوب شما گرافیکو کم کردی داری ایراد میگیری !!!!
    در مورد فرمون ماشین بله شما درست میگی .
    من تا 1 هفته کلی باهاش ور رفتم تا قلقش اومد دستم .
    اگه میخوای به فرمونش عادت کنی یکمی مسابقات تمرینی Drift بری خوب میشه .

مطمئن باش Undercover رو بگیری عمرا لذت ببری !
    ما که گرفتیم هیچ لذتی نبردیم !

موفق باشید . :گل

6. 3 کاربر از Oracle_Eldorado بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

يه هفته بازي كنم تازه قلقش بياد دستم؟!!! اوه پس كلاً بي خيالش شدم! تا همين پارسال هفته اي 2تا بازي تموم مي كردم... فكر كنم فقط gta بيشتر از يك هفته طول كشيد! از وقتي گرافيكم قديمي شد ديگه كمتر رفتم دنبال بازي.

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

دوست عزیز به نظر من طبیعی ترین بازی ماشینی که فرمونش به واقعیت نزدیکه و خوب کار شده همین بازی هست!
    ببینم شما با حالت طبیعی میتونین سر پیچ با سرعت 120 یا 60 بپیچین؟!توی واقعیت میگم!خوب این بازی هم بر اون اساس کار شده!
    البته تقصیر شما نیست چون که شما عادت کردین توی nfs با 120 سر پیچ ها بپیچین و اصلا به در و دیوار نخورین مطمعننا این بازی برای شما لذت بخش نخواهد بود! اونی هم که دور خودش میچرخه یه چیزی طبیعی هست وقتی شما خوب فرمون رو کنترل نکنین و بخواین سر هر پیچ با 60 تا به راحتی بپیچین این طوری میشه و به نظر من خیلی خوب کار شده.گیم پلی بازی حرف نداره ولی اگر open world بود به نظر من دیگه خدای رانندگی میشد!
    گرافیک این بازی گرافیک nfs رو قورت میده!باور نمی کنین برین مقایسه کنین.در ضمن این بازی خیییلی رونتر از nfs اجرا میشه با این گرافیک خفنش!من nfs رو می تونم تا اخرین تنظیمات بالا ببرم ولی گاهی اوقات(خیلی کم)دچار افت فریم میشم در حالی که توی این بازی با اخرین تنظیمات بالای 60 فریم میگیرم!
    Last edited by davoodf; 26-11-2008 at 00:21.

9. 3 کاربر از davoodf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

يه هفته بازي كنم تازه قلقش بياد دستم؟!!! اوه پس كلاً بي خيالش شدم! تا همين پارسال هفته اي 2تا بازي تموم مي كردم... فكر كنم فقط gta بيشتر از يك هفته طول كشيد! از وقتي گرافيكم قديمي شد ديگه كمتر رفتم دنبال بازي.
    گرید بازی کردن که کار هر کسی نیست.شما اگه بازی بچه گونه دوست داری می تونی nfsuc بازی کنی.با سرعت 120 تا بدون ترمز می تونی سر پیچ ها بپیچی.در ضمن این بازی یه بازیه طولانیه.چون من خودم الآن بیشتر از 1 ماهه دارم بازی می کنم.خیلی هم با بازی حال می کنم.چون هر ماشینی فرمون خاص خودش رو داره. در کل اگه از همین اول از بازی خوشت نیومده من پیشنهاد نمی کنم که ادامه بدی.
    موفق باشی

11. 2 کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوست عزیز به نظر من طبیعی ترین بازی ماشینی که فرمونش به واقعیت نزدیکه و خوب کار شده همین بازی هست!
    ببینم شما با حالت طبیعی میتونین سر پیچ با سرعت 120 یا 60 بپیچین؟!توی واقعیت میگم!خوب این بازی هم بر اون اساس کار شده!
    البته تقصیر شما نیست چون که شما عادت کردین توی nfs با 120 سر پیچ ها بپیچین و اصلا به در و دیوار نخورین مطمعننا این بازی برای شما لذت بخش نخواهد بود! اونی هم که دور خودش میچرخه یه چیزی طبیعی هست وقتی شما خوب فرمون رو کنترل نکنین و بخواین سر هر پیچ با 60 تا به راحتی بپیچین این طوری میشه و به نظر من خیلی خوب کار شده.گیم پلی بازی حرف نداره ولی اگر open world بود به نظر من دیگه خدای رانندگی میشد!
    گرافیک این بازی گرافیک nfs رو قورت میده!باور نمی کنین برین مقایسه کنین.در ضمن این بازی خیییلی رونتر از nfs اجرا میشه با این گرافیک خفنش!من nfs رو می تونم تا اخرین تنظیمات بالا ببرم ولی گاهی اوقات(خیلی کم)دچار افت فریم میشم در حالی که توی این بازی با اخرین تنظیمات بالای 60 فریم میگیرم!
    آخه تو حالت عادي هم (غير از سر پيچ) هم نميشه يه ذره چپ و راست كرد! در حالي كه در واقعيت همچين كاري ميشه. سرعت هم كم كنيم سر پيچ جلو ميزنن... اول شدن توي اين بازي چقد اهميت داره؟ آخه آخر هم ميشم پول ميده! به جز پاداشي كه براي مثلاً اول تا سوم شدن ميده ديگه چه مزيتي داره اول شدن؟
    حالا من يه چنر تا مسابقه ميدم ببينم عادت ميكنم يا نه...
    مرسي از لطفتون كه راهنمايي كردين.

گرید بازی کردن که کار هر کسی نیست.شما اگه بازی بچه گونه دوست داری می تونی nfsuc بازی کنی.با سرعت 120 تا بدون ترمز می تونی سر پیچ ها بپیچی.در ضمن این بازی یه بازیه طولانیه.چون من خودم الآن بیشتر از 1 ماهه دارم بازی می کنم.خیلی هم با بازی حال می کنم.چون هر ماشینی فرمون خاص خودش رو داره. در کل اگه از همین اول از بازی خوشت نیومده من پیشنهاد نمی کنم که ادامه بدی.
    موفق باشی
    اگر كار هر كسي نيست خوش به حالت كه كار شما هست!
    براي يه گيمر اين پست شما از 100 تا فحش بدتر بود...

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

آخه تو حالت عادي هم (غير از سر پيچ) هم نميشه يه ذره چپ و راست كرد! در حالي كه در واقعيت همچين كاري ميشه. سرعت هم كم كنيم سر پيچ جلو ميزنن... اول شدن توي اين بازي چقد اهميت داره؟ آخه آخر هم ميشم پول ميده! به جز پاداشي كه براي مثلاً اول تا سوم شدن ميده ديگه چه مزيتي داره اول شدن؟
    حالا من يه چنر تا مسابقه ميدم ببينم عادت ميكنم يا نه...
    مرسي از لطفتون كه راهنمايي كردين
    شما احتمالا اول بازی هستید!
    چون با جلو رفتن بازی و انتخاب اسپانسر ها بعدی شما باید حداقل اول تا سوم بشی تا پول بگیری!
    اسپانسر های اول بازی بعضی هاشون فقط ملاک این هستش که شما مسابقه رو تموم کنی تا بهت پول بدن ولی جلو که بری دیگه از این خبرا نیستش!

14. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

الآن 3 تا مسابقه درفيت دادم خيلي دريفت هاش آسون بود. با اختلاف خيلي خيلي زياد اول ميشدم.
    حالا بريم جلو ببينيم به كجا ميرسيم!

فهميدم مشكلم چي بود. هميشه سر همون پيچ اول برا اينكه جلو بزنم انتهاري ميرفتم فرمونم داغون ميشد اون بغل قرمز ميشد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •