تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 108 اولاول ... 212728293031323334354181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 1072

نام تاپيک: ◄◄ داروهـــــــا؛ معرفی، کاربرد، شیوه‌ی استفاده، ممانعت‌ها و ناسازگاری‌ها ►►

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. برای آسم زیر نظر دکتر بهنیا و تیروئید هم نمی روم دکتر چون همش آزمایش می دن و همون قرص ها. اگر دائم بخوام برم آزمایش بدم که دیگه بی چاره می شیم و باید با هوای خوش تهران شکممون رو سیر کنیم. راستی این هوای تهران عجب خوش مزه و خوش عطر و لعابه؟!!!! حال می ده برای یه تنفس عمیق!!! از این اسامی که گفتید اصلاً سر در نمی آورم چون توی هفته اول عید شروع شد و اون موقع هم دکترم نبود که بپرسم.

باز هم سلام. با جستجویی کردم فکر کنم کومدون ( جوش های ریزی که به صورت سر سیاه و سر سفید دیده می شوند ) باشه. جوش های ریز و کمی سر سفید.
    Last edited by eMer@lD; 13-06-2011 at 15:47.

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

برای جوش های بدنتون به جز ناحیه ی حساس سینه میتونین از محلول بنزوئیل پراکسید استفاده کنید
    برای صورتتون هم از محلول کلیندامایسین هر 12 ساعت استفاده شه...

3. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

برای جوش های بدنتون به جز ناحیه ی حساس سینه میتونین از محلول بنزوئیل پراکسید استفاده کنید
    برای صورتتون هم از محلول کلیندامایسین هر 12 ساعت استفاده شه...
    با سلام و تشکر فراوان، هم از شما و هم از تمامی همکاران پزشکتون که صبورانه سوال ها رو می بینید و پاسخ می دید.
    این محلول ها رو بدون نسخه هم می دهند؟ محلولی که برای صورت فرمودید آیا پوست صورت رو خشک می کنه؟ حدود 8 سال پیش رفتم یه دکتر پوست و محلولی دادند که پوست صورتم رو خشک کرد. به همین خاطر از محلول ها واقعاً هراس دارم. چون دارای تیروئید پرکاری هم هستم پوست واقعاً خشکی دارم و اگر خشک تر از این بشه دیگه واقعاً اذیتم می کنه.
    محلول بنزوئیل پراکسید رو چگونه و هر چند ساعت یک بار استفاده کنم؟
    ضمن تشکر

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

بله
    تا حدودی خاصیت خشک کنندگی داره ولی بعد از 1 ساعت میتونین از یه مرطوب کننده ی فاقد چربی استفاده کنید.البته اگه جوش های صورتتون فقط به خاطر عارضه ی دارو های فعلیتون هست توصیه نمیکنم کاری بهشون داشته باشید چون درمان جوش های صورت واقعا کاریه که نیاز به صبر و حوصله ی زیاد از جانب بیمار داره وحتی بودن خیلیا که نا امیدانه درمانشون رو قطع کردن و برعکس...
    محلول بنزوئیل پراکسید و هر 12 ساعت یکبار به بدنتون بزنید...

6. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

منظورتون از چربی سوز برای لاغریه یا برای ماهیچه سازی؟
    این یک داروی استیروئیدی خیلی قویه هست که قبلا اینا را برای کم خونی استفاده میکردن ولی الان خیلی از ورزشکارا برای ماهیچه سازی و اضافه کردن وزن استفاده میکنن، آثار جانبی زیادی هم داره از مشکلات کبدی تا زنانه شدن سینه ی مردها.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

این قرص حاوی اوکسی متولون و متیل تستسترون!!معمولا واسه افزایش حجم میخورن نه چربی سوزی...

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. ببخشید که وسط سوال و جواب جناب kiarash3500 ، گسستگی ایجاد می کنم. معنای این کلمات چه هستند؟
    1-نزله های ریوی
    2-تاکیکاردی
    بثورات جلدی

دیدم خبری از جواب نیست، رفتم یه گشت و گذاری کردم و خوشبختانه دوتاش رو پیدا کردم:
    1-نزله های ریوی=خونریزی ریوی
    2-تاکیکاردی=تند شدن غیرطبیعی ضربان قلب
    Last edited by قله بلند; 06-04-2010 at 05:58.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

اطلاعات در مورد قرص برنج؟
    قرص برنج تركيب خطرناكي از فسفيدهاست كه براي جلوگيري از آفت‌زدگي برنج انبار شده مصرف مي‌شود اما از ابزار اصلي خودكشي در بزرگسالان هم به شمار مي‌آيد. براي مثال اين ماده شايعترين عامل خودكشي در هند است و خوردن يا استنشاق اتفاقي اين ماده نيز مي‌تواند عوارض شديد و حتي كشنده‌اي در برداشته باشد. به عقيده متخصصان : دوز كشنده اين قرص در انسان نامشخص است ولي مواردي از مرگ در اثر خوردن تنها نصف قرص (‌٥/١گرم) نيز گزارش شده....... احتمال مرگ در اثر استفاده از اين سم بسيار بالا و مانند سيانور است و متاسفانه اين سم، هيچ پادزهري ندارد....: «نصف يك قرص 3 گرمي براي يك فرد بالغ دوز كشنده محسوب مي‌شود اما به هر حال هر چقدر فرد مسموم زودتر به مراكز درماني برسد احتمال زنده‌ ماندنش بيشتر است، هر چند كه به هر حال درمان قطعي وجود ندارد و حتي پس از اقدامات درماني باز هم ممكن است فرد نتواند مرحله حاد را پشت‌‌‌ سر بگذارد و ظرف 24 تا 48 ساعت جانش را از دست بدهد

11. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. اون وقت این قرص برنج به خود برنج آسیب نمی زنه؟ منظورم اینه که مسمومش نمی کنه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

موارد درمانی آزیترومایسین و سفالکسین:
    سفالکسین به خانواده آنتی بیوتیک های سفالوسپورین تعلق دارد. این دارو در درمان انواع بخصوصی از عفونت های باکتریایی مثل عفونت ریه، استخوان، گوش، پوست و دستگاه ادراری استفاده می شود. کاربرد دیگر سفالکسین در پیشگیری از بروز عفونت زخم جراحی می باشد. سفالکسین در اشکال کپسول، قرص پوشش دار و معمولی و سوسپانسیون تولید می شود.
    آزیترومایسین جزء آنتی بیوتیک ها می باشد، که در درمان برخی عفونت های باکتریایی مثل عفونت های دستگاه تنفسی، دستگاه تناسلی، گوش میانی، پوست، گلو و عفونت های بیمارستانی استفاده می شود. در بیماران مبتلا به ایدز (نقص ایمنی اکتسابی) برای پیشگیری از بروز پنومونی (عفونت ریه) مایکوباکتریوم آویوم تجویز می شود. آزیترومایسین در اشکال کپسول، قرص و سوسپانسیون(شکل مایع) تولید می شود.
    خواص درمانی این دو با هم شباهت دارد. پزشکم برای من که دچار آسم شده ام، آزیترومایسین نوشتند. چرا سفالکسین را تجویز نکردند؟ مورد خاصی وجود داشته؟
    مورد دوم اینکه می خواستند یک آمپول از خانواده پنی سیلین رو بنویسند ولی گفتند که دردناک هست و از طرفی من دچار تنگی نفس بودم و ترس از کمبود نفس وجود داشت. به جای اون آمپول، آزیترومایسین نوشتند. اسم اون آمپول چی بود؟ اگر اون آمپول رو می زدم عفونت های ریه بهتر درمان می شد؟
    و اما مورد سوم: یک بسته آزیترومایسین حاوی 6 عدد کپسول است. آیا تجویز دو بسته آن و مصرف پیوسته این دو بسته مانعی دارد؟ یا اینکه فقط باید یک بسته 6 تایی مصرف شود؟
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •