میاد بیرون ارور هم میده ؟!
ممکنه اشکال از کرکت باشه .
میاد بیرون ارور هم میده ؟!
ممکنه اشکال از کرکت باشه .
این بازی برای من نصب شد ولی زبونش روسیه !!!!![]()
شما برو پست 117 صفحه ی 12 !![]()
سلام بچه ها من وقتی روی Setup.exe کلیک میکنم با این پیغام مواجعه میشم!!!
لطفا راهنمایی کنیید !!!؟؟؟
![]()
نه دوستان هیچ اروری نمیده فقط بازی قطع میشه ومی یاد بیرون ر استی محل سیو این بازی در ویندوز xp کجاست من هر چی تو my document گشتم نبود
آقا من روسی بدونشو درست کردم الان اینجا گیر کردم همه آدمها رو کشتم ولی دیگه راهی نیست که برم
اینجا تقریبا اول بازی که برای اولین بار یه یارو میاد که سپر جلوش گرفته و حمله میکنه ! قبلش هم از یه آسانسور اومده بودن بیرون که زیر زمین چندین زامبی هم کشته بودم ! اینم عکسش !
یه در هست که مشکوکه ولی باز نمیشه
![]()
باید تیغت رو از بالای حصار ها بندازی. بعد هدایتش کنی تا برسه به اون چراغ قرمزه و در باز بشه
خوب درست مشکوک شدی..
شما باید اول C رو بزنید تا بومرنگ پرتاب بشه وقتی پرتاب شد دوباره C رو بزنید تا
دوربین بازی پشت سر بومرنگ بره بعد بومرنگ رو طوری هدایت کنید تا به اون دکمه ی قرمز
بخوره و در باز بشه.
![]()
C:\Documents and setting\(user name)\Local setting\Application Date\
ممكنه اينا هايدن باشن.
با این آموزش تبدیل زبان از روسی به انگلیسی هرچی سیو داشتم پرید . من وقتی گفتم درست شد هنوز تست نکرده بودم بعد از یک روز وارد که شدم دیدم توی بازی هیچ منویی نیست فقط خطوطی که روی منو حرکت میکرد وجود داشت که توی عکس زیر معلومه
من وقتی با زبون روسی وارد بازی می شدم گزینه اول رو انتخاب میکردم بعد وارد یه قسمت دیگه میشد که 3 تا بخش داشت که من اولی رو میزدم و وارد بازی میشدم از اونجایی که سیو کرده بود ! ولی از وقتی که انگلیسی کردم اون 3 قسمت که گفتم تبدیل شده به 2 قسمت هرچند که معلوم نیست چی نوشته ولی به دکمه های کیبورد و اون خطی که روی منو ها حرکت میکنه معلومه !
الان توی این صفحه یه گزینه هست که حدس میکنم select level باشه و یه قسمت هم حدس میزنم که new game باشه ولی قست سومی که باید به و حدس میزنم resume game هستش حذف شد وقتی که انگلیسیش کردم !
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)