تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 69 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 687

نام تاپيک: Prince of Persia: Warrior Within

Banned EhsanHF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Fairyland

پيش فرض

یک سوال در مورد سری Sands Of Time ( میدونم که جاش اینجا نیست )
    توی یکی از مراحل ( حدودا 85% بازی ) ، پرنس با فرح توی یک چاله می پرن ، بعد پرنس از توی یک دالان دراز میره دنبالش و میرسه به یک تالار که وسطش یک مجسمه هست و هفت تا در . صدای فرح هم از توی اونها میاد . ولی هیچ کدومشون در اصلی نیست .
    منم همش میرم ، اما دوباره سر از جای اولش ( در ورودی ) در میاره . چیکار کنم ؟ ( البته یک ساعت گریه کردم ، اما اتفاقی نیفتاد !!! )
    چون شماها POP بازید این سوال رو اینجا پرسیدم . مرسی

حـــــرفـه ای M E H D I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط korosh bozorg
    اگر شدنی هست سیو رو برای من بگذارید
    سپاسگزار
    اين سيو بازي:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نقل قول نوشته شده توسط EhsanHF
    یک سوال در مورد سری Sands Of Time ( میدونم که جاش اینجا نیست )
    توی یکی از مراحل ( حدودا 85% بازی ) ، پرنس با فرح توی یک چاله می پرن ، بعد پرنس از توی یک دالان دراز میره دنبالش و میرسه به یک تالار که وسطش یک مجسمه هست و هفت تا در . صدای فرح هم از توی اونها میاد . ولی هیچ کدومشون در اصلی نیست .
    منم همش میرم ، اما دوباره سر از جای اولش ( در ورودی ) در میاره . چیکار کنم ؟ ( البته یک ساعت گریه کردم ، اما اتفاقی نیفتاد !!! )
    چون شماها POP بازید این سوال رو اینجا پرسیدم . مرسی
    از جلوي همه درها رد بشيد. وقتي از جلوي يكي از درها رد ميشين صداي آب مياد. برين توي اون در و همين طور ادامه بدين تا يه فيلم ببينين و بازي ادامه پيدا كنه. وقتي قيلم تموم شد نترسين شمشير شما رو فرح برداشته و شما ديگه شمشير ندارين

Banned EhsanHF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Fairyland

پيش فرض

مرسی مهدی جان . مثل همیشه کارت درسته .

داره خودمونی میشه mrhamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان بعد از گذشت از 31 صفحه در تاپیک چرا هیچکس به سوالی که بار ها و بارها پرسیده شده جواب نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه ویندوز عوض بشه دیگه بازی اجرا نمیشه؟ آیا راه حلی هست؟ حتما دیگه جواب بدید نا سلامتی اینجا قرار ه تبادل اطلاعات صورت بگیره

یا مثلا و قتی نسب بازی تموم شده سه تا سوال میاد که میگه میخوای الان رجیستر کنی -- چند روز بعد --- اصلا رجیستر نکنی-- که اگه بگذاریم رو آخری بازی اصلا از همون اول اجرا نمیشه آیا را ه حلی وجود داره

حتما توضیح بدبد و بدونید ندونستن عیب نیست جواب ندادن عیبه

ممنون

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mrhamed
    دوستان بعد از گذشت از 31 صفحه در تاپیک چرا هیچکس به سوالی که بار ها و بارها پرسیده شده جواب نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه ویندوز عوض بشه دیگه بازی اجرا نمیشه؟ آیا راه حلی هست؟ حتما دیگه جواب بدید نا سلامتی اینجا قرار ه تبادل اطلاعات صورت بگیره

یا مثلا و قتی نسب بازی تموم شده سه تا سوال میاد که میگه میخوای الان رجیستر کنی -- چند روز بعد --- اصلا رجیستر نکنی-- که اگه بگذاریم رو آخری بازی اصلا از همون اول اجرا نمیشه آیا را ه حلی وجود داره

حتما توضیح بدبد و بدونید ندونستن عیب نیست جواب ندادن عیبه

ممنون
    سلام.
    شما تا بازي كه داري اصل نيست چجوري ميخواي رجيستر كني ؟ شما نه تنها در مورد اين بازي در مورد بازي هاي ديگه هم بايد گزينه هرگز رجيستر رو انتخاب كنيد .
    در مورد نصب ويندوز هم همه نگرانيشون در مورد سيو هاي بازي كه شما ميتوني از اينجا يك نسخه پشتيبان داشته باشي :
    Documents And Setting \Your User \ Application data\ Pop2 Profile
    لازم به ذكر كه پوشه Application data مخفي .

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط piishii
    سلام.
    شما تا بازي كه داري اصل نيست چجوري ميخواي رجيستر كني ؟ شما نه تنها در مورد اين بازي در مورد بازي هاي ديگه هم بايد گزينه هرگز رجيستر رو انتخاب كنيد .
    در مورد نصب ويندوز هم همه نگرانيشون در مورد سيو هاي بازي كه شما ميتوني از اينجا يك نسخه پشتيبان داشته باشي :
    Documents And Setting \Your User \ Application data\ Pop2 Profile
    لازم به ذكر كه پوشه Application data مخفي .
    ++++
    اين مشكل اصلا ربطي به رجيستر كردن يا نكردن نداره. من خودم چون تو يوبي سافت عضوم هميشه بازيهاي يوبي سافت رو از سايتش رجيستر مي كنم اما باز هم بعد از نصب دوباره ويندوز نمي تونم توي بازي برم و بازي رو بايد از اول نصب كنم. مشكل اينه كه بازي چند تا فايل ضروري خودش رو توي پوشه ويندوز كپي مي كنه و به همين دليل هست كه موقع نصب ويندوز اون فايلها پاك ميشن و لازم ميشه دوباره بازي نصب بشه. شما مي تونين از روشي كه امين جان گفتن استفاده كنين.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام
    لطفا راه حل کشتن قول آخر که قول سیاه است را بگویید
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mohammad 64
    سلام
    لطفا راه حل کشتن قول آخر که قول سیاه است را بگویید
    با تشکر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Nvidia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Ministry of Warez

پيش فرض

سلام.
    دوستان من در ون قسمتي از بازي مشكل دارم كه يك قول هست و از اون جانورا پرت ميكنه. هومنجايي كه لايف آپگريد 4 هست. من بعد از كشتن قوله اصلا نميدونم بايد چيكار كنم !!! جالبه پارسال كه اين بزايو تموم كردم اصلا اينجا گير نكردم فكر كنم كم كم دارم خرفت ميشم :( دوستان كمك كنيد. اسم سيو هم اينه Clockworks and Gears تو همون Activation Room

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Nvidia
    سلام.
    دوستان من در ون قسمتي از بازي مشكل دارم كه يك قول هست و از اون جانورا پرت ميكنه. هومنجايي كه لايف آپگريد 4 هست. من بعد از كشتن قوله اصلا نميدونم بايد چيكار كنم !!! جالبه پارسال كه اين بزايو تموم كردم اصلا اينجا گير نكردم فكر كنم كم كم دارم خرفت ميشم :( دوستان كمك كنيد. اسم سيو هم اينه Clockworks and Gears تو همون Activation Room
    پشت اون غوله چرخ دنده و ميله هست. از روي اونها بايد بري

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •