1- windows xp sp2
2- درايو كلا فرمت شده همه فايلا ...
3- سيستم ريستور فايده نداشت
4- goback نصب نكرده بودم
5- FAT32
1- windows xp sp2
2- درايو كلا فرمت شده همه فايلا ...
3- سيستم ريستور فايده نداشت
4- goback نصب نكرده بودم
5- FAT32
گشتم نبود نگرد که نیست
منم رفت هوا الان نصفش دود شده![]()
اين برنامرو آپلود کردم: " Active Partition Recovery "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اميدوارم مشکلت حل بشه
سلام به شما دوست عزیز ...
یه نکته بسیار مهم :
اطلاعات پاک شده ی شما در صورتی قابل بازیافت هستن که اطلاعات جدیدی توی اون درایو نریخته باشید !
اگر چنین کاری رو انجام دادید باید به همون اندازه قید بازیافت اطلاعات از دست رفته تون رو بزنید ...
مثلا اگر من در درایو D صد مگابایت اطلاعات داشته باشم و از قضا همشون پاک بشن و بعد بیام 50 مگابایت اطلاعات جدید توی همون درایو بریزم ، دیگه فقط 50 مگابایت قابل بازیافته ، اگه صد مگابایت ریختم دیگه هیچیش قابل بازیافت نیست !
با حفظ این مقدمه ...
اگه اطلاعاتت مالتی مدیا ( صوتی و تصویری ) بوده نرم افزار Iolo Search and Recover Incl امکانات و قدرت خوبی داره البته غیر مالتی مدیا رو هم Recover می کنه و نیز File Recovery Angel
اگه خواستی بگو تا لینک دانلود این دو تا رو بذارم ...
موفق باشید .
نوشته شده توسط hardrock007
اگه ميشه بگيد چطوري ازش استفاده كنيم.
با سلام
من از برنامه GET DATA BACK FOR FAT
استفاده کردم نزدیک 80% برگردوندم
البته نوع فرمت LOW level نبود
کار کردن باهاش راحته فقط یه ذره طول میکشه
در ضمن
حرفشون کاملا صحیح هستشیه نکته بسیار مهم :
اطلاعات پاک شده ی شما در صورتی قابل بازیافت هستن که اطلاعات جدیدی توی اون درایو نریخته باشید !
اگر چنین کاری رو انجام دادید باید به همون اندازه قید بازیافت اطلاعات از دست رفته تون رو بزنید ...
مثلا اگر من در درایو D صد مگابایت اطلاعات داشته باشم و از قضا همشون پاک بشن و بعد بیام 50 مگابایت اطلاعات جدید توی همون درایو بریزم ، دیگه فقط 50 مگابایت قابل بازیافته ، اگه صد مگابایت ریختم دیگه هیچیش قابل بازیافت نیست !
اگر احیانا فایل روش ریخته باشید درصد ریکاوری خیلی میاد پایین
بعداشم بعد از ریکاوری باید فایل ها رو جایی غیر از اونجایی که ریکاوری کرید بذارید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر کرکش کار نداد یا نتونستید رجیتر کنید بگید تا یه کرک خودم دارم اونو بذارم
alaodin1 جان ميشه يه لينك از جديد ترين ورژن GetDataBack_for_NTFS همراه با كرك لطف كني البته در صفحات قبل يه لينك بود ولي مثل اينكه خراب شده..........ممنونم........
يكي لطف كنه جوابم رو بده بهش نياز دارم .........ممنون...........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)