تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 80 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 792

نام تاپيک: کلوپ 5610

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

سلام
    یه گوشی 5610 دارم که حدود شش ماهه دارم ازش استفاده می کنم. دیروز یه اتفاق خیلی عجیب واسش افتاد. در حین کار کردن با اون بودم که یه دفعه LCDش قاطی کرد و تصاویر عجیب و غریب نشون می داد. مثلاً تموم رنگها عوض شده بود (رنگهای تیره روشن شدن و رنگهای روشن تیره...) و اینکه تصویرش مثل موقعی که آنتن تلویزیون نگیره برفکی شده بود....
    گوشی رو خاموش و روشن کردم، سیم کارت رو در اوردم، مموری رو همینطور، به کامپیوتر وصلش کردم... هر کاری که فکرش رو کنید کردم اما درست نشد.
    کسی می تونه کمک کنه؟؟؟ ممکنه LCDش سوخته باشه یایه ویروس یا همچین چیزیه...؟؟؟
    ممنون
    دوست عزيز lcd ت مرخصه...بايد عوض بشه...باز مال تو خوبه...براي من كه كار به 3 روز نكشيد قاط زد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    یه مشکل موقع فیلم برداری :
    بعد از چند ثانیه پیغام میده که حافظه پره
    در صورتی که به جز فایلهای خود گوشی چیزی رو گوشی نریختم

آخر فروم باز salarnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    JB-TEAM Software

پيش فرض

مطئنین که فیلمبرداریش روی مدل 10 ثانیه نیست ؟

داره خودمونی میشه chia.h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    teh

13

سلام من می خوام 5610 بخرم! بخرم یانه ؟؟
    اصلا معایبش چی هستن و چه جوری بدونم اصله یا نه؟؟ لطفا راهنمایی کنید.

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان داداش من هم 5610 داره موقع بازی یک خط رنگی وسط Lcd هست فقط در بعضی بازی ها
    و خارج از بازی هم عادی هست ؟
    یعنی از چی هست ؟

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام من می خوام 5610 بخرم! بخرم یانه ؟؟
    اصلا معایبش چی هستن و چه جوری بدونم اصله یا نه؟؟ لطفا راهنمایی کنید.
    به نظر من نگیر داداشم گرفته پشیمونه چون گوشی ظعیف هست
    از لحاظ بدنه

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

یادتونه در مورد LCD گوشیم بهتون گفته بودم؟ دیروز بردمش علائدین، LCDش سوخته بود و 40 تومن خرج گذاشت سر دستم! ولی دلیل سوختنش جالب بود، جوی استیک گوشیم هم سوخته بود و چندین تعمیرکار گفتن که علت سوختن LCD همین بوده! یعنی جوی استیک شده LCD رو سوزونده!!!
    پس اگه جوی استیک گوشی شما هم شکسته سریع برید عوضش کنین! چون جوی استیکش 15 تومن بیشتر نیست.

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

یه خواهشی دارم از کسایی که در مورد این گوشی نظر میدن! لطفاً الکی نگین که گوشی خوبیه، واسه کسی که سه یا چهار ماهه که داره ازش استفاده می کنه شاید گوشی خوبی باشه و هنوز ایراداتش رو ندیده باشه، و غیر از اون آدم همیشه عادت داره که بگه گوشی من بهترینه!! و یا اینکه بعضیا که خیلی نوکیابازن نمی تونن قبول کنن نوکیا گوشیهایی هم داره که موفق نبودن!
    پس خواهش می کنم لطفاً بدون تعصب نظر بدین و دیگران رو به اشتباه نندازین.

من به عنوان کسی که حدود بیش از شش ماهه دارم از این گوشی استفاده می کنم، و هیچ تعصبی هم روی نوکیا و سونی اریکسون ندارم نظرم اینه:
    جوی استیکش اگه چند بار ضربه بخوره اول ترک برمی داره و بعدشم میشکنه (مشکلی که تقریباً تموم کسایی که این گوشی رو داشتن مشاهده کردم)، و اگه تعمیر نشه بعد از مدتی LCD هم داغون می کنه. قیمت قطعاتشم توی بازار خیلی گرونن.
    گوشی خیلی محکم و ضد خشیه، اما من که قبل از اون کا800 داشتم، ازش بیشتر راضی بودم، چون چندین دفعه به در و دیفال کوبوندمش آخ نگفت، ولی دو بار 5610 از دستم افتاد زمین و جوی استیکش ترک برداشت!!

ایرادات نرم افزاری داره به جز اینکه سیمبین نداره، ساعت SMSهاش همه اشتباهن! و یکی دیگه اینکه فایلهای توی مموری بر اثر کوچکترین اتفاقی همه ناشناس می شوند! یعنی مثلاً میبینی رینگتونت عوض شده، یا عکس بک گراندت و ....

خیلی هنگ میکنه! قبلاً هنگ میکرد فکر میکردم دلیلش فول بودن مموریه، ولی وقتی نصفش رو خالی کردم هنوز هم این مشکل رو داشت...

تا همین جا استپ میکنم! گوشی خیلی خوبیه ولی ایراداش اینا بودن! خودتون حساب کنید گوشی خوبی هست (در مقایسه با بقیه گوشیها) یا نه!!
    اگه کسی با حرفم مخالفه من حاضر به بحثم!!

داره خودمونی میشه l176771's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    nihility

پيش فرض

یه خواهشی دارم از کسایی که در مورد این گوشی نظر میدن! لطفاً الکی نگین که گوشی خوبیه، واسه کسی که سه یا چهار ماهه که داره ازش استفاده می کنه شاید گوشی خوبی باشه و هنوز ایراداتش رو ندیده باشه، و غیر از اون آدم همیشه عادت داره که بگه گوشی من بهترینه!! و یا اینکه بعضیا که خیلی نوکیابازن نمی تونن قبول کنن نوکیا گوشیهایی هم داره که موفق نبودن!
    پس خواهش می کنم لطفاً بدون تعصب نظر بدین و دیگران رو به اشتباه نندازین.

من به عنوان کسی که حدود بیش از شش ماهه دارم از این گوشی استفاده می کنم، و هیچ تعصبی هم روی نوکیا و سونی اریکسون ندارم نظرم اینه:
    جوی استیکش اگه چند بار ضربه بخوره اول ترک برمی داره و بعدشم میشکنه (مشکلی که تقریباً تموم کسایی که این گوشی رو داشتن مشاهده کردم)، و اگه تعمیر نشه بعد از مدتی LCD هم داغون می کنه. قیمت قطعاتشم توی بازار خیلی گرونن.
    گوشی خیلی محکم و ضد خشیه، اما من که قبل از اون کا800 داشتم، ازش بیشتر راضی بودم، چون چندین دفعه به در و دیفال کوبوندمش آخ نگفت، ولی دو بار 5610 از دستم افتاد زمین و جوی استیکش ترک برداشت!!

ایرادات نرم افزاری داره به جز اینکه سیمبین نداره، ساعت SMSهاش همه اشتباهن! و یکی دیگه اینکه فایلهای توی مموری بر اثر کوچکترین اتفاقی همه ناشناس می شوند! یعنی مثلاً میبینی رینگتونت عوض شده، یا عکس بک گراندت و ....

خیلی هنگ میکنه! قبلاً هنگ میکرد فکر میکردم دلیلش فول بودن مموریه، ولی وقتی نصفش رو خالی کردم هنوز هم این مشکل رو داشت...

تا همین جا استپ میکنم! گوشی خیلی خوبیه ولی ایراداش اینا بودن! خودتون حساب کنید گوشی خوبی هست (در مقایسه با بقیه گوشیها) یا نه!!
    اگه کسی با حرفم مخالفه من حاضر به بحثم!!
    دوستان با گوشيشون كشتي مي گيرن؟ تو اين 6 ماه گوشي من فقط يه ترك برداشته اونم چون وسط خيابون از دستم افتاد نيم متر رو زمين كشيده شد بعد كوفيد تو جدول! جوي استيكشم با وجود تمام دفعاتي كه به صورت عمودي از دستم افتاده زمين خش بر نداشته.
    اما در بقيه موراد با شدت هر چه تمام تر موافقم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

مطئنین که فیلمبرداریش روی مدل 10 ثانیه نیست ؟
    مدت زمان فیلمبرادریش رو default تنظیم بود که اون درست شد ولی هنوز وقتی با گوشی کار می کنم
    این پیغام رو میده :

Phone memory almost full,Delete items

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •