تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 607 اولاول ... 212728293031323334354181131531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

داره خودمونی میشه bardiaizad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شهرک اکباتان

پيش فرض

ببين قبل از پرواز مطمئن شو كه پرواز رو حالت vfr تنظيم كردي بعد تو پرواز خواستي فرود بياي " بعد از اينكه فرودگاه مورد نظرت رو انتخاب كردي آخرين گزينه يعني reqest full stop landing رو انتخاب كن .

خودم هميشه اينكار رو ميكنم.
    آره ولی خوب من میخوام IFR پرواز کنم. توی VFR مشکلی نیست.

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

ایول چه تاپیک خوبی!!!
    دست شروع کننده مریزاد
    آقا ما 6 ساله فقط محصولات این سمیلاتو ر رو دنبال میکنیم پارسال هم که رفتم از فرودگاه مشهد آخرین ورژنشو خریدم
    تو این ایکسه چنتا هواپیماهاشون که اصلا نصب نمیشه.چیکار کنیم؟ مثل بوئینگ 707
    راستی من گرافیکم ضعیفه 512 هستش
    سیستم مورد پیشنهادتون واسه این چیه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شهرک اکباتان

12

ایول چه تاپیک خوبی!!!
    دست شروع کننده مریزاد
    آقا ما 6 ساله فقط محصولات این سمیلاتو ر رو دنبال میکنیم پارسال هم که رفتم از فرودگاه مشهد آخرین ورژنشو خریدم
    تو این ایکسه چنتا هواپیماهاشون که اصلا نصب نمیشه.چیکار کنیم؟ مثل بوئینگ 707
    راستی من گرافیکم ضعیفه 512 هستش
    سیستم مورد پیشنهادتون واسه این چیه؟
    با سلام خدمت شما

نکته بسیار مهم که باید بهش توجه کنی اینه که این بازی از معدود بازی های CPU dependent است یعنی به cpu خیلی بیشتر از کارت گرافیک بستگی داره. توی مقایسه عمومی که توسط یک سایت معتبر منتشر شد معلوم شد کارت های گرافیک تفاوت خیلی زیادی توی بازی ندارن. شما بگو مدل گرافیگت چیه. برای cpu قطعا اینتل و قطعا پردازنده 4 هسته پیشنهاد میشه که مدل Q6600 از بهترین پردازنده های مناسب برای این بازیه. اگه 4 هسته نشد، 2 هسته بازم اینتل. در مورد RAM اگه ویستا بازی میکنی 4GB داشته باشی عالیه. راستی سرویس پک 1 و 2 رو هم نصب کن تا از همه هسته های پردازنده بتونی استفاده کنی.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

با سلام خدمت شما

نکته بسیار مهم که باید بهش توجه کنی اینه که این بازی از معدود بازی های CPU dependent است یعنی به cpu خیلی بیشتر از کارت گرافیک بستگی داره. توی مقایسه عمومی که توسط یک سایت معتبر منتشر شد معلوم شد کارت های گرافیک تفاوت خیلی زیادی توی بازی ندارن. شما بگو مدل گرافیگت چیه. برای cpu قطعا اینتل و قطعا پردازنده 4 هسته پیشنهاد میشه که مدل Q6600 از بهترین پردازنده های مناسب برای این بازیه. اگه 4 هسته نشد، 2 هسته بازم اینتل. در مورد RAM اگه ویستا بازی میکنی 4GB داشته باشی عالیه. راستی سرویس پک 1 و 2 رو هم نصب کن تا از همه هسته های پردازنده بتونی استفاده کنی.
    ایول..ایول
    من قبلا هم واسه همین فروم رو زدم به هم و قطعات کامپیوتر تا سقف دو میلیون هم پیش روی کردم که حالا هم فک میکنم لب تاپه بهتر باشه واسه این
    حتی رفتم دو تاهم 1 گیگ گرفتم نصب کردم رو مادر برد و شد 4 گیگ و سیپی یو هم که اینتله و 4 هستش و کارت گرافیک که جی فورس 7300 میباشه
    اما دریغ از هیچ تغییراتی
    حالا در حالت های هم که بوئیگ 747 رو بازم پنجره هاشو خوب نشون نمیده

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شهرک اکباتان

پيش فرض

ایول..ایول
    من قبلا هم واسه همین فروم رو زدم به هم و قطعات کامپیوتر تا سقف دو میلیون هم پیش روی کردم که حالا هم فک میکنم لب تاپه بهتر باشه واسه این
    حتی رفتم دو تاهم 1 گیگ گرفتم نصب کردم رو مادر برد و شد 4 گیگ و سیپی یو هم که اینتله و 4 هستش و کارت گرافیک که جی فورس 7300 میباشه
    اما دریغ از هیچ تغییراتی
    حالا در حالت های هم که بوئیگ 747 رو بازم پنجره هاشو خوب نشون نمیده
    خوب کارت گرافیکم تا یه حدی ضعیف باشه مشکلی درست نمیشه. کارت 7300 دیگه خیلی ضعیفه و شما سیستم 5 ملیونی هم ببندی ولی کارتش این باشه کم میاره.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

ایول
    من که به این قوانین پروازه اصلا عمل نمیکنم
    اکثرا هم هواپیمای انتخابیم بوئینگ 747 هستش
    به خاطر این طیاره هم برج مراقبت نمیتونه بگه ((گو اراند))
    این التمتر رو من اصلا نتونستم درستش کنم
    اصلا موقعیت فرودگاهو چطوری بدونیم که بتونیم با اون دم دستگاهها که باند رو نشون میده فرودبیاییم؟
    من همین طوری چشم اعیاری فرود میاد (درست رو باند)

راستی خلبان ملبانی چیزی اینجا نیست؟
    سوال دارم ازش

اگه نباشه جاش خالی می مونه mro229's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

سلام . به فروم ما خوش اومدی.
    من که به این قوانین پروازه اصلا عمل نمیکنم
    اکثرا هم هواپیمای انتخابیم بوئینگ 747 هستش
    به خاطر این طیاره هم برج مراقبت نمیتونه بگه ((گو اراند))
    این التمتر رو من اصلا نتونستم درستش کنم
    اصلا موقعیت فرودگاهو چطوری بدونیم که بتونیم با اون دم دستگاهها که باند رو نشون میده فرودبیاییم؟
    من همین طوری چشم اعیاری فرود میاد (درست رو باند)
    موقعیت فرودگاه رو اگر می خوای بر اساس فرکانس رادیویی بدونی می تونی بری تو نقشه و فرکانس NAV فردوگاه رو پیدا کنی. بعد از وارد کردن فرکانس NAV دکمه Approach Hold Switch رو می زنی و Localizer یا همون فلش صورتی رنگ جابجا می شه و هواپیما رو در مسیری قرار می ده تا اون فلش دقیقا وسط قرار بگیره. وقتی وسط قرار گرفت یعنی شما در مسیر باند هستید. شما باید اقدامات فرود رو انجام بدید و بعد بر اساس وزن هواپیما سرعت فرود رو مشخص کنید. برای هواپیمای مسافر بری 400 - 747 فکر می کنم در حالت عادی و وزن متعادل 160 نات کافی باشه.
    راستی خلبان ملبانی چیزی اینجا نیست؟
    سوال دارم ازش
    چرا در فروم داریم. یکیشون دوست عزیزمون Danesh هست البته با اجازه .
    Last edited by mro229; 09-07-2009 at 20:19.

اگه نباشه جاش خالی می مونه muhakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    SHIRAZ

پيش فرض

علاوه بر همه اینها نرم افزار شبیه ساز پرواز مشکلات زیادی داره !!برای مثال برای همین فرودگاه مهرآبادOIII شما اگه تو چابهار به مقصد تهران تیک آف کنی کنترل چابهار بهت میگه با کنترل تهران تماس بگیر در حالی که برد کنترل تهران بنا به گفته خود اپراتور برج کنترل مهرآباد 250 مایل هست یعنی تا حدود اصفهان رو پوشش میده !!
    دوست عزیز منظور لز تماس با تهران کنترل برج تهران نیست بلکه رادار پیوسته ایران به نام تهران سنتر است. تو پرواز های واقعی باید حتما با tc تماس داشته باشی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mro229's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

دوستان کسی می دونه توی تهران از کجا می شه سرویس پک1 و 2 رو گرفت؟ من 2 گیگابایتم تموم می شه بخوام دانلود کنم.
    Last edited by mro229; 02-07-2009 at 08:30.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

سلام . به فروم ما خوش اومدی.

موقعیت فرودگاه رو اگر می خوای بر اساس فرکانس رادیویی بدونی می تونی بری تو نقشه و فرکانس NAV فردوگاه رو پیدا کنی. بعد از وارد کردن فرکانس NAV دکمه Approach Hold Switch رو می زنی و Localizer یا همون فلش صورتی رنگ جابجا می شه و هواپیما رو در مسیری قرار می ده تا اون فلش دقیقا وسط قرار بگیره. وقتی وسط قرار گرفت یعنی شما در مسیر باند هستید. شما باید اقدامات فرود رو انجام بدید و بعد بر اساس وزن هواپیما سرعت فرود رو مشخص کنید. برای هواپیمای مسافر بری 400 - 747 فکر می کنم در حالت عادی و وزن متعادل 160 نات کافی باشه.

چرا در فروم داریم. یکیشون دوست عزیزمون Danesh هست البته با اجازه .
    از نقشه منظورت همونGPS ئه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •