آره ولی خوب من میخوام IFR پرواز کنم. توی VFR مشکلی نیست.![]()
آره ولی خوب من میخوام IFR پرواز کنم. توی VFR مشکلی نیست.![]()
ایول چه تاپیک خوبی!!!
دست شروع کننده مریزاد
آقا ما 6 ساله فقط محصولات این سمیلاتو ر رو دنبال میکنیم پارسال هم که رفتم از فرودگاه مشهد آخرین ورژنشو خریدم
تو این ایکسه چنتا هواپیماهاشون که اصلا نصب نمیشه.چیکار کنیم؟ مثل بوئینگ 707
راستی من گرافیکم ضعیفه 512 هستش
سیستم مورد پیشنهادتون واسه این چیه؟
با سلام خدمت شما
نکته بسیار مهم که باید بهش توجه کنی اینه که این بازی از معدود بازی های CPU dependent است یعنی به cpu خیلی بیشتر از کارت گرافیک بستگی داره. توی مقایسه عمومی که توسط یک سایت معتبر منتشر شد معلوم شد کارت های گرافیک تفاوت خیلی زیادی توی بازی ندارن. شما بگو مدل گرافیگت چیه. برای cpu قطعا اینتل و قطعا پردازنده 4 هسته پیشنهاد میشه که مدل Q6600 از بهترین پردازنده های مناسب برای این بازیه. اگه 4 هسته نشد، 2 هسته بازم اینتل. در مورد RAM اگه ویستا بازی میکنی 4GB داشته باشی عالیه. راستی سرویس پک 1 و 2 رو هم نصب کن تا از همه هسته های پردازنده بتونی استفاده کنی.![]()
ایول..ایول
من قبلا هم واسه همین فروم رو زدم به هم و قطعات کامپیوتر تا سقف دو میلیون هم پیش روی کردم که حالا هم فک میکنم لب تاپه بهتر باشه واسه این
حتی رفتم دو تاهم 1 گیگ گرفتم نصب کردم رو مادر برد و شد 4 گیگ و سیپی یو هم که اینتله و 4 هستش و کارت گرافیک که جی فورس 7300 میباشه
اما دریغ از هیچ تغییراتی
حالا در حالت های هم که بوئیگ 747 رو بازم پنجره هاشو خوب نشون نمیده
خوب کارت گرافیکم تا یه حدی ضعیف باشه مشکلی درست نمیشه. کارت 7300 دیگه خیلی ضعیفه و شما سیستم 5 ملیونی هم ببندی ولی کارتش این باشه کم میاره.![]()
ایول
من که به این قوانین پروازه اصلا عمل نمیکنم
اکثرا هم هواپیمای انتخابیم بوئینگ 747 هستش
به خاطر این طیاره هم برج مراقبت نمیتونه بگه ((گو اراند))
این التمتر رو من اصلا نتونستم درستش کنم
اصلا موقعیت فرودگاهو چطوری بدونیم که بتونیم با اون دم دستگاهها که باند رو نشون میده فرودبیاییم؟
من همین طوری چشم اعیاری فرود میاد (درست رو باند)
راستی خلبان ملبانی چیزی اینجا نیست؟
سوال دارم ازش
سلام . به فروم ما خوش اومدی.
موقعیت فرودگاه رو اگر می خوای بر اساس فرکانس رادیویی بدونی می تونی بری تو نقشه و فرکانس NAV فردوگاه رو پیدا کنی. بعد از وارد کردن فرکانس NAV دکمه Approach Hold Switch رو می زنی و Localizer یا همون فلش صورتی رنگ جابجا می شه و هواپیما رو در مسیری قرار می ده تا اون فلش دقیقا وسط قرار بگیره. وقتی وسط قرار گرفت یعنی شما در مسیر باند هستید. شما باید اقدامات فرود رو انجام بدید و بعد بر اساس وزن هواپیما سرعت فرود رو مشخص کنید. برای هواپیمای مسافر بری 400 - 747 فکر می کنم در حالت عادی و وزن متعادل 160 نات کافی باشه.من که به این قوانین پروازه اصلا عمل نمیکنم
اکثرا هم هواپیمای انتخابیم بوئینگ 747 هستش
به خاطر این طیاره هم برج مراقبت نمیتونه بگه ((گو اراند))
این التمتر رو من اصلا نتونستم درستش کنم
اصلا موقعیت فرودگاهو چطوری بدونیم که بتونیم با اون دم دستگاهها که باند رو نشون میده فرودبیاییم؟
من همین طوری چشم اعیاری فرود میاد (درست رو باند)
چرا در فروم داریم. یکیشون دوست عزیزمون Danesh هست البته با اجازه .راستی خلبان ملبانی چیزی اینجا نیست؟
سوال دارم ازش
Last edited by mro229; 09-07-2009 at 20:19.
دوست عزیز منظور لز تماس با تهران کنترل برج تهران نیست بلکه رادار پیوسته ایران به نام تهران سنتر است. تو پرواز های واقعی باید حتما با tc تماس داشته باشی.
دوستان کسی می دونه توی تهران از کجا می شه سرویس پک1 و 2 رو گرفت؟ من 2 گیگابایتم تموم می شه بخوام دانلود کنم.
Last edited by mro229; 02-07-2009 at 08:30.
از نقشه منظورت همونGPS ئه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)