سلام
من یک هارد یک ترا دارم
میخوام دیپ فریز رو روی آن نصب کنم اما هر کاری میکنم نمیشه
پیغام میده که دیپ فریز هارد بالای 2 ترا را پشتیبانی نمی کند
خواهش می کنم بگو چکار کنم؟
سلام
من یک هارد یک ترا دارم
میخوام دیپ فریز رو روی آن نصب کنم اما هر کاری میکنم نمیشه
پیغام میده که دیپ فریز هارد بالای 2 ترا را پشتیبانی نمی کند
خواهش می کنم بگو چکار کنم؟
سلام
من رمز Deepfreez V6.20.020.1692 رو می خواستم!!!
OTP:003B9C00
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
سلام به همه دوستان توی تاپیک فریز
من ورژن جدید D-Freeze.7.22.060.3453 رو با حجم 6 مگ DFStd و 17 مگ Faronics_IGS دانلود کردم
و
ورژن جدید DeepFreeze_Enterprise_v7.10.220.3176 را با حجم 58 مگ DFEnt و 32 مگ Faronics Core و 9 مگ Faronics_IGS دانولد کردم
می خوام برای یه کافی نت نصب کنم البته فقط کلاینتها و روی سیستم سر ور اصلا نصب نمیکنم
خوب کدوم رو باید نصب کنم
و بعدش برای فریز کردن همه سیستم ها چی کار باید بکنم
پیشاپیش از جوابتون ممنون
آموزش نصب و استفاده از نرم افزار Deep Freeze
pass:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میدونم اسپم کار زشتیه
ولی خدایی بعضی وقتها فقط زدن دکمه تشکر کافی نیست
دستت طلا
ممنون و متشکرم
بازم ممنون
خوش باشی
این deep freez ویندوز 7 رو هم پشتیبانی می کنه؟
سلام دوستان
من مسئول كارگاه مدرسه دانشگاه هستم. روي سيستمام deep freeze نصب كردم ولي دانشجوها با نرم افزار antideepfreeze ازش عبور مي كنن و يا تحت داس كد ميدن و رمزشو پاك مي كنن و اين خيلي بده.كسي ميتونه كمكم كنه تا اين مشكلو حل كنم.آيا نرم افزار ديگه اي هست(غير از wondershare time freeze) ؟
خيلي واسم حياتيه كمكم كنيد.
سلام وقت همگي بخير
يه سوال داشتم خدمت اساتيد
چرا وقتي ديپ فريز نصب ميشه ساعت ويندوز قفل ميشه و چرا نميشه تغييرش داد اگه كسي ميدونه لطف كنه بنده رو راهنمايي كنه با تشكر فراوان
سلام. بعد از اینکه برنامه رو نصب کردم سیستم ری استارت شد و بعد از اون دیگه هیچ فایلی روی سیستم نگه داشته نمیشه(یعنی برنامه فعال شده). اما الان که میخوام غیرفعالش کنم نمیشه. آیکون برنامه در system tray نیست و 4 کلید کمکی رو هم میزنم جواب نمیده. فایل نصب برنامه رو هم که باز میکنم میگه باید غیرفعالش کنی! سیستم رو restore هم کردم جواب نداد. خواهش میکنم کمکم کنید.
ویندوز: سون 64 بیتی
نسخه فریز: 7
Last edited by amin69; 20-01-2012 at 17:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)