بله من در تهران هستم خيلي هم با تنظيمات گارمين ور رفتم اما درست نشد مشكل چيه نمي دونم
بله من در تهران هستم خيلي هم با تنظيمات گارمين ور رفتم اما درست نشد مشكل چيه نمي دونم
يه بار Restore Default كن بلكم درست شه....نشه كه مشكليه كه فقط شما داري...![]()
سلام دوست عزیز من با توجه به گفته شما این کار ها رو کردم یعنی فایل گارمین که 10 mb به صورت rar بود دانلود کردم و اونو انزیپ کردم تمامی متعلقاتی که توی پوشه گارمین بود تو مموری ریختم قسمت apps اما الان دیگه نمیدونم باید چکار کنم منظور از برنامرو از Application اجرا كنيد و داخل settings شويد و about رو بياريد و Card id رو يادداشت كنيد چیه؟
کدوم application کدومه داخل گوشی تو منوست یا نه من واقعا نمی دونم اگه میشه منو راهنمایی کنید
گوشی من n95 8gb
در ضمن برنامه گارمین رو اول نصب کنم یا نه منظورم همون لینک اولیه
با تشکر از شما عزیزانم
سلام
من نگفتم بریزید تو apps ...فولدر رو تو همون مموری بریزید..مستقیم...بعد از تو منو گوشی برید تو applicaton و app. manager رو باز کنید گارمین رو پیدا کنید و نصب کنید.
بعد خود برنامه رو اجرا کنید و باقی آموزش...![]()
سلام این کار رو که شما گفتید دقیقا انجام دادم اما هر چی تو applicaton و app. manager گشتم نبود فقط برنامه GarminMobileXT بود که نصب کردم و دیگه گارمینی نبود فقط عکس ایکن تو applicaton
بود که موقعی اجرا میکنم بعد 2 ثانیه اجرا میشه بعد میاد بیرون.....عکس ایکنم دایره ابی رنگه
پس شما اول ورژن 4.10 یا 4.20 رو از طریق کامپیوتر نصب کن...بعد این ورژن رو نصب کن...![]()
سلام کدوم ورژن گارمین رو میگید من با غیر از این فایل هایی که در پست اول گرفتم دیگه فایل رو نگرفتم که همون ورژن 5 بود...
اگه غیر از اینه میتونید لینکش رو برام بزارید
مرسی از شما دوست عزیزم
شما از طريق PC هم نصب كن ببين چي ميشه:
اينو كه دانلود كردي گوشيرو وصل كن و برنامرو اجرا كن آدرس رم گوشي رو بده بعد كه ريخت از تو اپ منيجر نصب كن و بعد هم اجرا و ....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ببخشید که همش شما رو اذیت میکنم اما ادرس لینکی که به من دادید ارور میده.........![]()
خدمتت:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)