علي جان شما چرا زحمت ميكشي خودم ميزارم ....
![]()
علي جان شما چرا زحمت ميكشي خودم ميزارم ....
![]()
Model : 50PG6000
BEST OF INNOVATIONS 2008
50" HD Ready Plasma TV with built in Digital Freeview, frame-less design, 100Hz, Dual XD Engine, 4 x HDMI and USB 2.0 (JPEG / MP3 Playback)
Model : 47LG6000
NEW FROM LG Scarlet
نهایت زیباییه!خدا کنه دست مونتاژ کنندگان ایرانی بهش نرسه!!!!Design & Engineering showcase
honors 2008
47" HD Ready 1080P LCD TV with built in Digital
Freeview, 100Hz, XD Engine, 4 x HDMI and USB 2.0 (JPEG / MP3 Playback)
و اما AIR CONDITION های الجی با نام ART COOL که باریک ترین و زیباترین هستند و چندین ساله که الجی در این زمینه در دنیا اول هست!
Model : C012AW NE2
A reflection of contemporary taste
Art Cool Mirror Inverter Type
Model : C24AW N33
A reflection of contemporary taste
Art Cool Mirror Inverter Type
Model : A12AW1 NF2
Picture a new cooling solution
Designed like a work of art and with the new concept of 3 dimensional air flow, the LG Art Cool gives even cooling from the front and both sides.
البته این محصولات از سایت UK الجی بود و بسیاری از محصولات برتر الجی رو در این سایت نیافتم!بقیه ی معرفی ها در زمان بعدی!LG Life'sGood![]()
این اقای سامسونگ جان الکی در این چند روزه با تبلیغ هر نوع محصولی از سامسونگ مانند روغن ترمز و ابلیمو ماشین و موبایل و غیره سعی در بزرگ نشان دادن نام سامسونگ داشت و شرکتی مثل سونی رو هم عدد حساب نمیکرد!!!من از این به بعد شامپوهای الجی رو که خودم در ایران مصرف میکردم هم در اینجا معرفی خواهم کرد!خواهیم دید که سامسونگ در ایران جهان سومی معروف شده و گرنه در همین انگلیس هم مشخصه که سامسونگ بوقه!!!!!از عموی خودم که ساکن امریکاست پارسال سوال کردم کدوم برندها در امریکا معروفترند فرمودند سونی توشیبا شارپ فیلیپیس pioneer ......گفتمش پس سامسونگ و الجی چی؟؟؟گفت اینها فقط موبایلهاشون طرفدار دارند!!!!!گفت ال سی دی خونه اش که تازه خریده فیلیپسه!!!!!بهش گفتم عمو همین فیلیپس دوباره بعد از همکاری با همین شرکت الجی که نمیشناسی تونست بیاد بالا!!!!!!!!
چقدر تا پیک جالب شده !
سامسونگ جان من عکس نسل قبلی لکسس سری ال منظورم بود نه خودرو سامسونگ
ولی به هر حال ممنون
خداییش راست میگی.
من نمیگم سونی از سامسونگ بهتره(که هست) ولی شما هم خیلی سامسونگو بزرگ میکنی.
راستی این چیه؟
این ال جی هم تو طراحی .... غولی هست......!!!
از این سینمای خانوادگیش هم که تبلیغ میکنن ، خوشم میاد.
ولی خدایی سامسونگ هم یه غولی برای خودش...........!! البته در قیاس بعضی برندها..........!!!
بچه ها بدتون نیاد ولی ما خیلی پرتیم. یه سری کمپانی هستن که ما زیاد روشون حساب باز نمیکنیم مثلا همین فیلیپس یا هیتاچی
هیتاچی مونو ریل 6واگنه میززنه که تا الان هیچ کمپانیه دیگه ای نزده.
یا بیشتر یونولیت های تو ایران ساخته الجیه (قابل توجه امین)
همین سامسونگ که این آقا سنگشو به سینه میزنه اگه این 3تا شرکت اراده کنن کله پا میشه (توشیبا - هیتاچی - ماتسوشیتا)
مدرکم میارم براتون. بعدا
---------------------------
آقا امین این تی وی هایی که معذفی کردی فقط قیافه خوبی دارن وگرنه اصلی ترین مشخصه یه تی ویه کاملو ندارن
همشون hd ready هستن. اون 1080p هم که زده الکیه. یعنی بدرد نمیخوره. 1080p رو down scale میکنه.
---------------------------
ممد این دیسک رکوردر حرفه ایه
پست 303 تائید میشه. البته خط آخرش کامل نه
سلام علی جان ...
کلا من لکسس رو به هیچ کمپانی رقیب نمیدونم چون وقعا حرفه ایی و زیبا هستش و یه غول با تخصص در کم کردن صدا هستش ...
بنز و BMW هم به نظر من خیلی از لکسس ضعیفترند ....
بقیه هم هرچی دوست دارین بگین دوستان عزیز من .... واسم مهم نیست .
آخرین ساخته HONDA کره :
![]()
Last edited by S A M S U N G; 04-05-2008 at 20:04.
ببخشید یعنی میخوای بگی طراحی لکسس از بنز و بی ام دبلیو بهتره؟کف میکنیم.
اگه سامسونگ با همکاریه ایران خودرو ماشین میزد شما میگفتی طراحی سمند بهتر از بنزه!!!!!
محمد عزیز دوست گلم آخه چه ربطی داشت که اسم سامسونگو آوردی وسط ؟
مگه سامسونگ داره با لکسس همکاری میکنه عزیز ؟
بله نظر شخصی من اینه که BMW و بنز نمیتونه به لکسس برسه عزیز دل ... این 3 مدلو نگاه کم عزیز ...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)