اقا من تو تکمیل انتخاب رشته کردم!امیدوارم قبول بشیم البته اونایی که من میخوام نبودنا!ولی در هر صورتی بیاین جلو حالمو بگیرین.
اقا من تو تکمیل انتخاب رشته کردم!امیدوارم قبول بشیم البته اونایی که من میخوام نبودنا!ولی در هر صورتی بیاین جلو حالمو بگیرین.
منابع آزمون کاردانی پیوسته ( کامپیوتر )
ادبيات فارسي 1 و2 ، زبان فارسي 1و 2( ض=2) ------- 20 سوال
زبان عربي 1و 2 ( ض=1 ) ------- 20 سوال
دين و زندگي و قرآن 1و2و3 (ض= 1.5 ) ------- 20 سوال
زبان انگليسي 1و2 (ض= 1) ------- 20 سوال
دروس پايه :
رياضي 1و2 ( ض=4 ) ------- 20 سوال
فيزيک 1 وآزمايشگاه (ض=2) ------- 15 سوال
شيمي 1 (ض=2 ) ------- 15 سوال
دروس تخصصي :
مباني كامپيوتر- سخت افزار ( ض = 15 ) ------- 15 سوال
برنامه سازي 1 و 2 و3 ( ض=15 ) ------- 20 سوال
شبکه هاي کامپيوتري ( ض=15 ) ------- 10 سوال
سيستم عامل 1 و 2 ( ض=15 ) ------- 15 سوال
بانک اطلاعاتی ( ض=15 ) ------- 10 سوال
من الآن اطلاعیه رو دیدم. ولی چون الآن بانک ها باز نیست نمی تونم مبلغی واریز کنم تا ثبت نام کنم. به نظر شما مهلت ثبت نام تمدید می شه؟ (سال های پیش تمدید شد؟ امکانش هست تمدید بشه؟)
در رشته های نیمه متمرکز / نتایج آزمون کاردانی نظام جدید آموزشکده های فنی و حرفه ای اعلام شد
فهرست اسامی پذیرفته شدگان رشته های تحصیلی نیمه متمرکز آزمون کاردانی نظام جدید آموزشکده های فنی و حرفه ای سال 1387 منتشر شد. به گزارش خبرگزاری مهر، فهرست اسامی پذیرفته شدگان رشته های تحصیلی نیمه متمرکز هنرهای تجسمی (نقاشی)، گرافیک و تربیت بدنی آزمون ورودی دوره های کاردانی نظام جدید آموزشکده های فنی و حرفهای سال 1387 به همراه برنامه زمانی و نحوه ثبت امروز بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتشر شد.
ثبتنام پذيرفتهشدگان نهايي رشتههاي نيمه متمركز آموزشكدههاي فني وحرفهاي 26 بهمن آغاز ميشود
ثبتنام پذيرفتهشدگان نهايي رشتههاي نيمه متمركز آموزشكدههاي فني وحرفهاي 26 بهمن آغاز ميشود.
به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، كليه پذيرفتهشدگان نهايي رشتههاي نيمهمتمركز هنرهاي تجسمي(نقاشي)، گرافيك و تربيت بدني آزمون ورودي دورههاي كارداني نظام جديد آموزشكدههاي فني و حرفهاي سال 87 بايد با رعايت موارد لازم در يكي از روزهاي شنبه 26 بهمن و يا يكشنبه 27 بهمن با در دست داشتن مدارك لازم براي ثبتنام به آموزشكده محل قبولي خود مراجعه كنند.
كليه پذيرفتهشدگان دانشكده تربيت دبير فني دختران دكتر شريعتي تهران بايد منحصرا 27 بهمن براي ثبتنام مراجعه كنند.
كليه پذيرفته شدگان بايد در تاريخ تعيين شده براي ثبتنام مراجعه كنند، بديهي است عدم مراجعه در تاريخ مقرر براي ثبتنام، به منزله انصراف از تحصيل تلقي خواهد شد.
كليه پذيرفتهشدگان به شرطي مجاز به ثبتنام در آموزشكده محل قبولي خود خواهند بود كه 96 واحد درسي دوره سه ساله در رشته مربوط را تا 30 بهمن با موفقيت طي كرده باشند.
گفتني است، ديپلمههاي نظام قديم بايد كليه دروس دوره چهار ساله خود را به انضمام كارورزي تا تاريخ مقرر گذرانده باشند.
سلام
دوستان كسي نميدونه جواب تكميل ظرفيت كي مياد؟؟؟
لطفا منابع كنكور كارداني پيوسته رو برام بفرستين[quote][/quote]
عجله نکن دوست عزیز
فعلا که سر سازمان سنجش خیلی شلوغه ...
سازمان سنجش کی به فکر فنی و حرفه ای ها بوده که امیدمون به خلوت بودن سرش باشه!خدا میدونه تکمیل ظرفیت کی میاد.
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره فهرست اسامي پذيرفتهشدگان نهايي مرحله تكميل ظرفيت آزمون ورودي دورههاي كارداني نظام جديد آموزشكدههاي فني و حرفهاي سال 1387
87/11/26 تاريخ درج خبر
باحمد و سپاس به درگاه خداوند متعال و با تبريك و تهنيت به خواهران و برادران عزيزي كه در آزمون ورودي دورههاي كارداني نظامجديد آموزشكدههاي فني و حرفهاي سال 1387 پذيرفته شدهاند به اطلاع مِيرساند فهرست اسامي آنان به تعداد 9085 نفر پذيرفتهشدگان نهايي رشتههاي متمركز در سايت اين سازمان به آدرساعلام گرديده است .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمن آرزوي موفقيت براي يكايك قبول شدگان، بدين وسيله از كليه پذيرفته شدگان رشتههاي مختلف تحصيلي متمركز دعوت مينمايد كه در يكي ازروزهاي شنبه مورخ3/12/87 و يا يكشنبه مورخ 4/12/ 87 با رعايت موارد ذيل با در دست داشتن مدارك لازم، به شرح مندرج دربند«ب» اين اطلاعيه براي ثبت نام به آموزشكده فني محل قبولي خود مراجعه نمايند.مدارك لازم براي ثبت نام از پذيرفتهشدگان
- كليه پذيرفته شدگان ملزم ميباشند كه در تاريخهاي تعيين شده براي ثبت نام به محل آموزشكده فني مربوط مراجعه و ثبت نام نمايند. عدم مراجعه در تاريخ مقرر، بمنزله انصرف از تحصيل تلقي خواهد شد.
- اگرتعداد پذيرفته شدگان در يك رشته تحصيلي درهريك از آموزشكدههاي فني به حد نصاب تشكيل يك كلاس نرسد، محل تحصيل اينقبيل پذيرفته شدگان در نزديكترين آموزشكدهفني تعيين خواهدشد.
- اصل مدرك ديپلم متوسطه نظام جديد يا گواهي موقت پايان تحصيلات متوسطه نظام جديد در يكي از شاخههاي كاردانش يا فني و حرفهاي صادره از محل تحصيل مبني بر گذراندن96 واحد درسي در دوره سهساله، كارورزي و كارآموزي حداكثر تاپايان نيمسال اول سال تحصيلي88 - 1387 كه به تاييد اداره آموزش وپرورش منطقه رسيده باشد .
- اصل مدرك ديپلم متوسطه نظامقديم آموزش متوسطه يا گواهي موقت پايان تحصيلات نظام قديم ( هنرستان ) مبني بر گذراندن كليه دروسچهارساله حداكثر تا پايان نيمسال اول سال تحصيلي88 - 1387 و يا ارائه گواهينامه ديپلم دوره چهاره ساله هنرستان.
- اصل شناسنامه و دوبرگ فتوكپي ازتمام صفحات آن .
- 6 قطعه عكس 4×3 تمام رخ تهيه شده درسالجاري .
- فيش پستي درخواست تاييديه تحصيلي ديپلم به موسسه محل قبولي .
- داوطلبان مرد لازم است مدركي راكه وضعيت نظام وظيفه آنان را با توجه به بند 3-2 مندرج در صفحات 5 و 6 دفترچه راهنماي آزمون كارداني نظام جديد آموزشكده هاي فني وحرفه اي سال 1387 مشخص كند، ارائه نمايند.
- داوطلباني كه با استفاده از سهميه ايثارگران در آزمون پذيرفتهشدهاند، بايد برابر ضوابط مربوط به استفاده از سهميه مذكور فتوكپي فرم گواهي تاييد شده استفاده از سهميه ايثارگران را كه قبلاً اصل آن را به همراه مدارك ثبت نام براي شركت در آزمون ارسال نمودهاند، به هنگام ثبت نام در آموزشكدهمحل قبولي ارائه نمايند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)