سلام مال 206 رو نمی دونم ولی سر 5000 تا سرویس اولیش هست و سر هزار تا میگن خودتون روغن این چیزاش رو عوض کنید![]()
سلام مال 206 رو نمی دونم ولی سر 5000 تا سرویس اولیش هست و سر هزار تا میگن خودتون روغن این چیزاش رو عوض کنید![]()
خدمت شما.نمام سروبس منوال هاي 206 به زبان فارسي:
از اين به بعد علاوه بر تاپيک پرايد در تاپيک 206 هم در خدمت دوستان هستم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1000 کيلومتر روغن ماشين و گيربکس و ----- روغن عوض شود.
رگلاژ در هم هر صافکاري ظرف چند دقيقه مي توانست انجام دهد و نمايندگي رفتن نداشت!
البته دیگه الان تعویض روغن اولیه بیشتر برا خاطر جمع شدن هست , نه که الزامی نیست.
خداوکیلی دم ایران خودرو گرم
آخر سال 82 یه 206 نقره ای گرفتم صفر مثل یابو باهاش رفتار کردم .
هنوز موتورش نسوخته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فکر کنم بالای 1000 تا تیکاف و دستی کشیدم باهاش .
یه زمین خاکی بزرگ 10000 متر میرم اونجا چند وقت یه بار یه عقده ای خالی میکنم 20 تا تیکاف 10 تا هم دستی
میکشم میام بیرون .
الان ماشینمو سوار شی فکر میکنی نو نو لاستیکاشو هوض کردم . روغن توتال . روغن هیدرولیک فرمون . هواگیری هیدرولیک فرمون . واسکازین گیربکس فراتنسوی 206 لیتری 6 تومان 2 لیتر . لنت جلو عقب .
فقط الان دسته موتورش شل شده اونم 10 تومان خرجشه!!
![]()
خب که چي؟ هدفتون از زدن اين حرفا؟
1 ساعت تره خورد نکردم که
منظورم این بود که دوستان برای خرید 206 شک نکنند.![]()
اتفاقا جدیدا باید شک کنن یکی از دوستام 206 sd v1 خریده قبلش هم v8 و تیپ 6 داشته این سه تا رو در عرض چند ماه عوض کرده همشون مشکل داشتن اون v8 و تیپ 6 میگفت خیلی مصرف میکنه این v1 که تازه خریده همیشه مشکل دارهecu هم عوض کرده ولی بازم کامل درست نشده
میگه 206 1600 از این جدیدا نگرین
![]()
![]()
اما جلیل TU5 یکی از بهترین موتور هایی هستش که ایران خودرو استفاده میکنه و SD هم یکی از با کیفیت ترین محصولات ایرانخورو است اگه این اینطوری باشه وای به حال ماشینای دیگه....
البته موتور 206 ها به خصوص 1600 به بنزین معمولی خیلی حساسیت دارند یعنی باید از بنزین سوپر استفاده کرد خیلی ها که بنزین معمولی میزنن خیلی زود موتورش به شدت افت میکنه و زود هم اثرات بنزین معمولی رو بروز میده... فکر کنم این یکی از دلایل یا بهتر بگم یک نوع بیماری 206 هستش...
فرشاد جان میدونم که یکی از بهترین موتور ها هست ولـــــــــــــــــــــــ ـی ایرانخودرو یک گندی زد تو این موتور اونم این بود که ecu رو از 7.4.4 به 7.4.5 تغیر داد هم شتاب اومد پایین هم مصرف رفت بالاخوب اون موقع این ecu رو خوب میساختن مشکلی نداشت زیاد حالا باز ایران خودرو اومده یک گند دیگه زده ecu رو داده نمی دونم کجا میسازه که خوب بقیش رو خودتون بهتر میدونید
آها لازم به ذکره که رو سمند با موتور tu5 از ecu 7.4.4 استفاده کردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)