تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 380 اولاول ... 212728293031323334354181131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 3794

نام تاپيک: كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض يك سوال ساده ساده ولي مهم و تخصصي در مورد دانلود خودكار و اتوماتيك ليست ها

با عرض سلام و خسته نباشيد.

دوستان متخصص كمك كنيد دز موزد برنامه Internet Download Manager چندتا سوال

داشتم.

من تا حالا از اين برنامه كه گفتم استفاده نكرده ام و فقط از DAP استفاده كرده ام.

و از نحوه كاركرد دقيقش هم اصلا اطلاعاتي ندارم.

ولي يك سوال مهم داشتم خواهشا در مورد زير كمك كنيد كه چطوري با استفاده از اين برنامه

Internet Download Manager مي توانم كار زير را انجام دهم :

----- من الان كلا 408 عدد لينك دانلود فعال مستقيم براي دانلود دارم كه مي خواهم بدون اينكه

در دانلود منيجر به طور دستي لينك دانلودها را بزنم. بتوان كاري كرد كه خود دانلود منيجر

به طور اتوماتيك تشخيص دهد كه كدام فايل كاملا دانلود شده است و تمام شده است و طبق

همان 408 لينك دانلودي كه به برنامه مي دهيم بتواند به طور اتوماتيك از روي همين لينك ها

شروع به دانلود كنند؟؟؟؟

يعني اينكه دقيقا منظور من اين است كه من مي خواهم اين 408 لينك دانلود را به همين

Internet Download Manager داد تا مثلا از 12 شب بگذارم تا صبح خودش به صورت خودكار

و اتوماتيك دانلود كند؟؟؟؟الان چه كار كنم؟؟؟؟

خواهشا توضيح كامل و كاربردي دهيد.

با سپاس فراوان.

آخر فروم باز behnam_tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

امیدوارم که منظورتان را درست فهمیده باشم.

به نظر من برای اینکار بهتره از برنامه reget استفاده کنید .این امکان رو داره که کل لینک ها رو برای دانلود آماده کنه و طبق تنظیماتی که شما انجام دادید مثلا دو تا دوتا یا تکی دانلود کنه.

3. این کاربر از behnam_tr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشيد.

با سپاس و تشكر فراوان از شما دوست خوبم كه جواب دايد.

لطفا كاملتر توضيح دهيد.

و اينكه منظور اصلي و كلي من اين است كه اين 408 لينك فعال مستقيم براي دانلود را من

همين الان در New Text Document ادرس هايش را اماده دارم حالا چطوري همه اين 408 لينك

دانلود را يكجا به Internet Download Manager بدهم كه دانلود كند. و اينكه يكي يكي دانلود

كند و يكي از لينك ها را كه دانلود كرد و به اتمام كه رسيد به لينك دانلود بعدي برود و همين طور

تا اخر برود و به همان تريتيب 408 ادرسي كه داده ايم را به طور اتوماتيك و خودكار دانلود كند.

در ضمن بنده مي خواهم از 12 شب تا صبح بزارم كه دانلود كند.

و اينترنت من پرسرعت هستش .

لطفا كامل و دقيق توضيح دهيد چه كار كنم؟

با سپاس فراوان.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

1-در idm شما میتوانید از قسمت task/impprot/from text fileهر چه قدر که لینک دارید در فایل تکست به ترتیب جمع کنید و بعد آنرا وارد برنامه کنید.

2- برای دانلود به صورت یکجا میتوانید از قسمت download/schedurl برای نرم افزار برنامه ریزی کنید تا مثلا 2 تا 2تا دانلود کند.یعنی در یک زمان دو فایل با هم دانلود کند و بعد از تمام شدن این دو به سراغ 2 تای دیگر میرود البته به صورت خودکار.

اگه سوالی بود در خدمتم.
    موفق باشید.

6. این کاربر از behnam_tr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشيد و با تشكر فراوان از شما دوست عزيزي كه پاسخ داديد.

من فقط چند تا سوال كوتا داشتم.خواهش مي كنم كمك كنيد.

1. الان من بايد چه كار كنم تا نرم افزار به طور خودكار و اتوماتيك تك تك دانلودها را كه انجام مي

دهدديگر پيغام تمام شدن دانلود را نشان ندهد ( منظورم همان صفحه اي كه هميشه اخر دانلود

بعد از اينكه دانلود مثلا يك نرم افزار تمام شد يك صفحه پيغامي مي ايد و بايد روي ان صفحه بر

روي Close کليک کنيم تا صفحه بسته شود ). چه کار کنيم اين پيغام نيايد و خود به صورت

خودکار و اتوماتيک به ادامه دانلود همان 408 دانلود ادرس مستقيم بپردازد؟

2. چگونه اين لينک هايي را که براي دانلود از رپيدشير هستند را تنظيم کنم تا با اکانتي که

خريده ام بتوانم استفاده کنم تا از من در هنگام دانلود پشت سرهم يوزرنيم و پسورد نخواهد؟

3. در بين اين 408 ادرس بعضي هايشان از رپيدشير و بعضي از مگا اپلد و بعضي هم از سايت

هايي هست که لينک مستقيم رايگان را مي گذارند حالا چطوري درستش کنم تا از تمامي اين

سايت ها دانلود کند؟

( در ضمن من اکانت رپيدشير و مگا اپلود را هم دارم ).

خواهشا پاسخ کامل و دقيقي به تک تک سوالات بالا بدهيد.

با تشکر و سپاس فراوان .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشيد و با تشكر فراوان از شما دوست عزيزي كه پاسخ داديد.

من فقط چند تا سوال كوتا داشتم.خواهش مي كنم كمك كنيد.

1. الان من بايد چه كار كنم تا نرم افزار به طور خودكار و اتوماتيك تك تك دانلودها را كه انجام مي

دهدديگر پيغام تمام شدن دانلود را نشان ندهد ( منظورم همان صفحه اي كه هميشه اخر دانلود

بعد از اينكه دانلود مثلا يك نرم افزار تمام شد يك صفحه پيغامي مي ايد و بايد روي ان صفحه بر

روي Close کليک کنيم تا صفحه بسته شود ). چه کار کنيم اين پيغام نيايد و خود به صورت

خودکار و اتوماتيک به ادامه دانلود همان 408 دانلود ادرس مستقيم بپردازد؟

2. چگونه اين لينک هايي را که براي دانلود از رپيدشير هستند را تنظيم کنم تا با اکانتي که

خريده ام بتوانم استفاده کنم تا از من در هنگام دانلود پشت سرهم يوزرنيم و پسورد نخواهد؟

3. در بين اين 408 ادرس بعضي هايشان از رپيدشير و بعضي از مگا اپلد و بعضي هم از سايت

هايي هست که لينک مستقيم رايگان را مي گذارند حالا چطوري درستش کنم تا از تمامي اين

سايت ها دانلود کند؟

( در ضمن من اکانت رپيدشير و مگا اپلود را هم دارم ).

خواهشا پاسخ کامل و دقيقي به تک تک سوالات بالا بدهيد.

با تشکر و سپاس فراوان .
    1- بعد از اتمام دانلود یه صفحه میاد که تو این صفحه یه گزینه هست که اگه چک کنی دیگه پیغام اتمام دانلود نمایش داده نمیشود.

2- در قسمت download /option/site login میتونی آدرس سایت مثلا رپیدشار یا هر سایت دیگه رو به همراه یوزور و پسورد اضافه کنید و در هر بار دانلود از آنها دیگر مجبور به وارد کردن یوزور و پسورد نباشید.

3 - اگه صبق گفته هایم در این پست و پست قبلی عمل کنی فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد.

==========
    موفق باشید.

9. این کاربر از behnam_tr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه armia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    تهران / كرج

پيش فرض

امروز که من دستگاهمو روشن کردم خوده Idm درخواست کرد نرم افزار و با ورژن جدیدی که معرفی کرده بود آپدیت کنم ولی وقتی اینکارو کردم و دستگاه و ریستارت کردم .نرم افزار Idm این ارور رو میده :
    Internet Download Manager Has Been Registred With A Fake Serial Number Has Been Blocked.idm Is Exiting...
    حالا میگید چکار کنم . پاکش کنم و دوباره نصب کنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

امروز که من دستگاهمو روشن کردم خوده Idm درخواست کرد نرم افزار و با ورژن جدیدی که معرفی کرده بود آپدیت کنم ولی وقتی اینکارو کردم و دستگاه و ریستارت کردم .نرم افزار Idm این ارور رو میده :
    Internet Download Manager Has Been Registred With A Fake Serial Number Has Been Blocked.idm Is Exiting...
    حالا میگید چکار کنم . پاکش کنم و دوباره نصب کنم ؟
    نباید آپدیت می کردید.چون این نرم افزار آنتی ویروس و آنتی اسپایور نیست که به آپدیت نیاز داشته باشه.
    هر موقع که نسخه جدید با کرک اومد باید نسخه قبلی رو پاک کنید و نسخه جدید رو نصب کنید.
    برای داشتن ور÷ن جدید به هیچ وجه از دکمه آپدیت استفاده نکنید.
    شما باید حالا پاکش کنید و دوباره نصب و کرکش کنید و ببینید باز هم کار می ده یا نه.
    ولی دیگه به هیچ وجه از آپدیت خود نرم افزار استفاده نکنید.

12. این کاربر از siavash2death بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال CinemaTik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Dead Space

14

سلام دوستان

من از Idm استفاده می کنم و اینترنت Adsl هم دارم ؛ فایل هایی هم که دانلود می کنم ، ۹۰ درصد فایل های حجیم هستند . . .
    خب ، می خواستم بدونم قضیه این کانکشن های دانلود چیه توی Idm و برای من با این اوصاف ۸ تایی بهتره یا ۱۶ تایی ؟؟ آیا روی سرعت دانلود تاثیری داره اینا ؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Ceaf.ir

پيش فرض

چرا وقتی تنظیم میکنم بهد اتمام دانلودها کامپیوتر خاموش بشه ، نمیشه؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •