سلام دوست عزیزنوشته شده توسط eman
آنتی ویروس شما به طور کامل آپدیت شده است و حداکثر یک یا دو ساعت دیگر دوباره آپدیت خواهد شد.![]()
سلام دوست عزیزنوشته شده توسط eman
آنتی ویروس شما به طور کامل آپدیت شده است و حداکثر یک یا دو ساعت دیگر دوباره آپدیت خواهد شد.![]()
مجددا سلام
راستی یادم رفت بگم نسخه جدیدی از KAV 5 درآمده است :
Kaspersky Anti-Virus Personal Pro Version 5.0.522
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وحید جان با تشکر از اطلاع رسانی دقیق و به موقع شمانوشته شده توسط vtn54
ممکن است تغییرات را در این ورژن ذکر کنید
دوستان تغییرات انجام شده در نسخه Personal Pro رو میتوانید در این سایت مشاهده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جمعا 29 تغییر در این نسخه صورت گرفته. اما من به 2 مورد آن اشاره میکنم و بقیه رو از سایت بالا بخونید.
1. سرعت بالا آمدنش بسیار سریع تر شده . طوری که سریع تر از ناد32 میتونه بالا بیاد.
2. میزان مصرف کردن رمش نیز بسیار کمتر شده حداقل 8 مگ و حداکثر 11 مگ رم مصرف میکنه. البته در صورت عادی .
بچه ها سلام تازگی به خاطر ارور هایی که بیت دفندر می داد من به کاسپر رو اوردم به نظر شما گزینه ی مناسبی هست در مقابل بیت دفیندر ؟ و قدرتمند هستش یا نه !
یه سوال چرا موقعععععععع اسکن کردنننننن هنگگگگگگ می کنهههههه
شما از کدام نسخه کسپرسکای استفاده میکنید؟
من نسخه 6.0.0.295 رو امتحان کردم و هیچ مشکلی در سکن کردن فایلها نداره. البته کم شدن سرعت سیستم بخاطر اینه که
موتور جستجوی کسپرسکای بیشتر از 1200 نوع فرمت رو میتونه سکن کنه.
الان هم از نسخه Personal Pro 5.0.522 استفاده میکنم و این هم هیچ مشکلی نداره و بسیار سریعتر هم شده . شاید قابل باور
نباشه اما در زمانی که هیچ کاری با پی سی انجام نمیدید یا موقع خواندن مطلبی میزان مصرف کردن رم توسط این آنتی ویروس
جمعا به 3 مگ میرسه.
در مورد این که کسپرسکای از بیت دفندر بهتر است یانه؟ در اینجا میتونم بگم که کسپرسکای نه تنها از بیت دفندر بلکه فعلا به نظر
من از همه آنتی ویروسهای فعلی بهتر میباشد.
من از Personal Pro 5.0.522 استفاده می کنم در واقع موقع اسکن گیر می کنه یه دفعه همه چیز ! بعدش یه کمی صبر کنی ازاد می شه
tornado جان من تا بحال Kaspersky Personal Pro 5.0.522 رو برای سکن فایلهای زیاد استفاده نکرده بودم و به همین دلیل
متوجه این مشکل نشدم.
شما درست میگید در اسکن کردن کلی این نسخه از کسپرسکای تا حدد 99 درصد از CPU رو اشغال میکنه. و حتی بعضی وقت ها
گیر میکنه. این واقعا یک مشکل اساسی هست و حتما باید بهش رسیدگی بشه.
بهتره شما یا از نسخه Kaspersky Anti-Virus 6.0.0.295 استفاده کنید و یا از نسخه Personal Pro 5.0.388 استفاده کنید که این
مشکل رو نداشته باشد.
Cracki جان مرسی حالا به نظر شما بهترین و قوی ترین ورژن که اصلا خودتون استفاده می کنید کدوم هستش ؟ !
دوستان سلام
من از کاربرای جدید کسپرسکی هستم که تا حالا از نود استفاده میکردم و حالا دوتاشونو با هم استفاده میکنم
میخواستم بپرسم این فایلهای اپدیت کسپر کجا ذخیره میشن ، واسه عوض کردن ویندوز و ..... و یا اصلا امکانش هست که بشه دوباره ازشون استفاده کرد
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)