تا چیزی به بازار نیاد نظر دادن در موردش درست نیست!
ولی من فکر نمیکنم گوشی های مشابه و رقیب های ایکس وان
حداقل از لحاظ مخابراتی بتونن باهاش
رقابت کنن !!
تا چیزی به بازار نیاد نظر دادن در موردش درست نیست!
ولی من فکر نمیکنم گوشی های مشابه و رقیب های ایکس وان
حداقل از لحاظ مخابراتی بتونن باهاش
رقابت کنن !!
دوستان سلام
من دوباره فیلم x1 رو نگاه کردم به یه نکته پی بردم که قبلش نمی دونستم
توی آخر فیلم یه چند تا اسلاید از گوشی پخش میکنه
اونجا یه ورودی یو اس بی هست شایدم مینی یو اس بی بود
مگه خبر نداشتی که این گوشی مینی USB و جک 3.5 میلیمتری داره به جای پرت همیشگی سونی
Last edited by hamed1297; 10-03-2008 at 23:47.
فکر میکنین تغییر پورتای خروجی و ورودی سونی ( و همینطور استفاده از میکرو اس دی به جای مموری ام2 ) به دلیل داشتن ویندوز موبایل رو این گوشی باشه ؟ یا خواسته این گوشی رو کاملا استاندارد بده بیرون ؟ یا اینکه کلا رویکرد سونی در مورد پورتهای ورودی و خروجیش عوض شده ؟مگه خبر نداشتی که این گوشی مینی Usb و جک 3.5 میلیمتری داره به جای پرت همیشگی سونی
من به شخصه شدیدا استفاده سونی از فست پورت رو به شدت قبول دارم ! چون یادمه زمانی که 5700 داشتم گوشی 3 تا سوراخ داشت یکی پورت سوزنی واسه ورودی شارژ و پورت 2.5 میلیمتری برای خروجی صدا و یکی هم مینی یو اس بی برای انتقال دیتا ... ولی همه ی اینا تو گوشی های سونی تو یه فست پورت خلاصه میشن ...!
بعید میدونم رویکرد سونی نسبت به پورتها عوض شده باشه چون تو مدلهای دیگه اش چیزی نمیبینیم که تغییر کرده باشه
بیشتر به خاطر ویندوز موبایلش هست...خواسته یه پاکت پی سی کامل رو بده بیرون..همین
ما تازه واردها که پ.خ نداریم!!!
اگه تو تازه کاری پس من چیم؟
شما استاد مایی.داش مصطفی اگه آی دی یاهو داری بگو.یا اگه نداری بساز.بعد بهم بده
![]()
مرسی سامان عزیز..نظر لطفته
ای دی دارم اما مال زمان قلقلی میزراست...فکر نکنم بالا بیاد..بگذار ما هم"نباشه جاش خالی میمونه"!!!!بشیم من در خدمتتم
شاد باشید
من تو سایت موبایل ریویو خونده بودم که قراره سونی اریکسون از نیمه ی دوم 2008 از میکرو Usb و پرت 3و5 میلی متری استفاده کنه...
یادمه یه زمانی هم قرار بود 5 تا کارخونه ی اصلی تو نیمه ی دوم 2009 از میکرو Usb و یک نوع رم برای گوشی هاشون استفاده کنند شاید سونی می خواد زودتر شروع کنه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)