سلام...............
قیمت امروز 285 هزار تومن
gooshishop
سلام...............
قیمت امروز 285 هزار تومن
gooshishop
نظرتون در مورد خريد اينترنتي از گوشي شاپ چيه ؟ ميشه بهش اعتماد كرد؟
جدآ اين گوشي به اين خشكلي و دوربين عالي 285 ه ؟؟
بيخيال :o
دوستان یه سوال کلی در مورد گوشی های سامسونگ دارم... سامسونگم مثه سونی و نوکیا کیفیت ساخت گوشیاش بعد 1 سال از تاریخ ریلیز پایین میاد ؟ یعنی مثلا الان کیفیت U600 های بازار از سری های اولیه پایینتره یا نه ؟
دوستان راسته میگن این گوشی سرعتش تو خوندن مموری پایینه؟اگه نیست,سرعتش در چه حده؟اعصاب خورد کن نیست؟
نه مثل اون دوتا این مشکل رو نداره خوشبختانه
سامسونگ مثل سونی و نوکیا گوشی هاش رو دست چین نمیده که مونتاژ کنه واسه همینم معمولا کیفتش زیاد افت نمیکنهدوستان یه سوال کلی در مورد گوشی های سامسونگ دارم... سامسونگم مثه سونی و نوکیا کیفیت ساخت گوشیاش بعد 1 سال از تاریخ ریلیز پایین میاد ؟ یعنی مثلا الان کیفیت U600 های بازار از سری های اولیه پایینتره یا نه ؟
مثلا دی900 های جدید تقریبا مثل مدلهای اولیش کیفت ساختش خوبه و افت نکرده...
سرعتش خوبه زیاد نیست ولی اعصاب خورد کن مثل یو 600 هم نیستش..دوستان راسته میگن این گوشی سرعتش تو خوندن مموری پایینه؟اگه نیست,سرعتش در چه حده؟اعصاب خورد کن نیست؟
همراه این گوشی چه چیزهایی باید باشه یعنی داخل جعبش چه چیزهایی هست؟ واگر بخواهم بدون گارانتی بخرم وسایل داخل جعبش فرق می کنه با گارانتیش؟
یکی نیست جواب مار ابده![]()
سلام به همه دوستان
من 3تا سوال از این گوشی داشتم که خوشحال میشم کمکم کنید
1. چجوری میشه روش برنامه نصب کرد؟ (هر برنامه جاوا میشه مثل نوکیا و سونی اریکسون)
2. یه کد میخوام که گوشی یه ریست اساسی بشه!!!
3. چطوری میشه فریم مور گوشی رو آپدیت کرد؟(برنامه آپدیت رو از کجا دانلود کنم؟آیا مثل نوکیا و یا سونی اریکسون آپدیت میشه؟)
پیشاپیش ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)