من باویندوز سون نمیتونم با K-lite فیامهای زیرنویس دار رو ببینم در صورتی که توی همین ویندوز با مدیا پلیر خودش هیچ مشکلی ندارم و راحت فایل زیرنویس همراه فیلم لود میشه ولی نمیدونم چرا با K-lite فایل زیرنویس لود نمیشه..!
من باویندوز سون نمیتونم با K-lite فیامهای زیرنویس دار رو ببینم در صورتی که توی همین ویندوز با مدیا پلیر خودش هیچ مشکلی ندارم و راحت فایل زیرنویس همراه فیلم لود میشه ولی نمیدونم چرا با K-lite فایل زیرنویس لود نمیشه..!
Last edited by amir2011; 18-07-2009 at 13:03.
دوستان یه کمکی به من بکنین
فایل های با فرمت rmvb رو برای من هیچ پلیری درست اجرا نمیکنه . با KM Player صدا نداره ، با مدیا پلیر کلاسیک زیرنویس رو لود نمیکنه و باقی پلیرها هم به این ترتیب . خواهشا یه راهنمایی بکنین .
در صورتی که با ورژنهای 5 . 4.7 و 4.5 و 4 و 3.9 مشکل حل نشد ولی اتفاقی ورژن قدیمی 1.4 رو نصب کردم و درست شد..!
یکی از نرم افزارهای Real Player یا
رو نصب کنید بعد از نصب هر یک از اینا میتونید تو km هم این فرمت رو ببینید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به اساتيد
مشكل من اينه كه زيرنويسهائي كه حروف الفبائي خاصي دارن مثل زبان فرانسوي يا تركي رو كه ميخوام نگاه كنم اون حروف الفبا درست نشون داده نميشن و بجاش علامت سوال مياد چجوري مي تونم مشكل رو حل كنم؟
اگر زیرنویس sub/idx باشه که مشکلی نیست نشون میده ولی اگر srt باشه باید روی ویندوز پک این زبانها رو داشته باشید که اگر هم نباشه میتونید از کنترل پنل و قسمت language با گذاشتن دی وی دی/ سی دی ویندوز نصب کنید.
سلام
من یه فیلم دانلود کردم که فقط با rar player میاد.با km صدا نداره!م
کسی با این player کار کرده ببینه چطوری میشه زیرنویس آورد.
سلام
دی وی دی پلیر خوب برای خرید که از اکثر فرمتا پشتیبانی کنه و حتی الامکان با زیرنویس srt و sub/idx مشکلی نداشته باشه چی هست و تو چه رنج قیمتی
سلام
1- فیلمهای با پسوند srt توی KMP زیر نویسش برعکس میاد.... انگار از توی آینه میبینی(!) ؟؟
2- چطور میشه زیر نویس رو تو فیلم آورد؟؟؟
زیرنویس سیزن 4 لاست رو دان کردم ... 8 تا فایل SRT هستش.... اصلا معلوم نیست کی به کیه ... کدوم رو با کدوم بیارم
Last edited by s_paliz; 11-08-2009 at 12:09.
معمولا زیرنویس سریالا به این شکلن
Lost S05E01
که میشه لاست سیزن5 اپیزود اول
معمولا به این شکل هستن
بعضی وقتا هم اسم خود اون قسمت روشونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)