سلام دوستان.
کسی میدونه چطوری میشه یه لپتاپ و یه دسکتاپ رو با شبکه وایرلس با استفاده از ipv6 به هم وصل کرد؟
سلام دوستان.
کسی میدونه چطوری میشه یه لپتاپ و یه دسکتاپ رو با شبکه وایرلس با استفاده از ipv6 به هم وصل کرد؟
سلام من دو عدد كامپيوتر دارم اولي اينترنت وايراس دارد مي خواهم براي دوومي شر كنم
سلام
خوبید؟
دوستان من میخوام کامپیوترمو به یه لبتاب (اگه املاش غلطه خودتون ببخشید)وصل کنم تا عین گیم نت 2 نفره بازی کنیم...
ولی مشکل من اینه که این لبتابمون کارت شبکش تو کانکشن نیست!!!هر کاری کردم بیاد نیومد که نیومد...
چه جوری کارت شبکشو بیارم؟؟؟
حالا اگه کارت شبکه اون درست شه شبکرو میتونم درست کنم چیز خاصی نمیخواد...
راستی کابلی که دو تا کامپیوتر رو به هم وصل کردم برای مودمم هست...ایراد که نداره؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید ...
من در این باره هیچی نمیدونم...
با سلام به تمام دوستان گل فروم
من یک مشکل یا بهتر بگم یه سوال در مورد اشتراک اینترنت بین 3تا کامپیوتر داشتم، ممنون میشم راهنماییم کنید، چون اصلا از شبکه هیچ چیز نمیدونم.
و اما شرح ماجرا:
من دارای سرویس اینترنت وایرلس هستم. آنتن من از نوع nanostation5 هست و یه کابل لن از آنتن به دستگاهی به نام PoE وصل شده است، از این دستگاه هم یه کابل لن دیگه به PC وصل شده. برای استفاده از اینترنت نیازی به نصب سخت افزار و یا تنظیمات خاصی نیست، فقط با ساختن یک کانکشن ساده به اینترنت وصل میشم. اما فقط برای یک کامپیوتر. برای اشتراک این اینترنت بین سه تا کامپیوتر من یک سوئیچ 5 پورت TP-LINK خریدم. به خیال خودم فکر کردم که اگر کابل لن PoE رو ورودی سوئیچ وصل کرده و هر کدوم از دستگاهها رو با کابل لن به خروجی سوئیچ وصل کنم میتونم اینترنت رو بین اونها به اشتراک بذارم، اما متاسفانه متوجه شدم که نمیشه هم زمان هر 3تا دستگاه با هم به اینترنت وصل بشن، چون وقتی که دستگاه اول کانکت میشه برای اتصال دستگاه دوم یوزرنیم و پسورد مورد قبول قرار نمیگیره! با مطالعه تاپیک های مختلف دیدم که گویا این مشکل با یک سری تنظیمات قابل رفع هستش، اما به نظرم هیچکدوم از راهنماییها به کار من نمیومد! آخه من اطلاعات کمی در مورد شبکه دارم، لذا به نسخه ای نیاز دارم که منو مستقیم راهنمایی کنه.
حالا از دوستان و اساتید شبکه خواهشمندم تا منو راهنمایی کنند. در واقع من میخام هریک از دستگاهها مستقل از همدیگه به اینرنت وصل بشن، چه به صورت هم زمان و یا چه به صورت تک تک.
بی صبرانه منتظر راهنمایی شما عزیزان هستم.
ممنون
با سلام.دو تا سوال داشتم.
طرز استفاده از ipv6 چطوریه؟(برای 2 تا کامپیوتر چه آی پی باید به صورت دستی بدم؟)
میخام بین پی سی دسکتاپ و لپتاپ اینترنتو شیر کنم.هر کاری کردم نشد.
لطفن طریقه ست کردن آی پی و دی ان اس رو بگین.
برای Share کردن کافیه روی کانکشنی که می خواید Share بشه راست کلیک کنید و از بخش Properties گزینه ی shareing رو برای فعال کنید
برای کانفیگ کردن آی پی ها هم
سیستم شماره 1 :
Ip Adress : 192.168.0.1
Subnet Mask : 255.255.255.0
Default Gateway : این گزینه برای سیستم اول باید خالی باشد.
حال در قسمت پایین Dns Server ها را تکمیل می کنیم :
Perefered Dns Server : 192.9.9.3
Alternate Dns Server : این قسمت هم خالی قرار دهید.
سیستم شماره 2 :
Ip Adress : 192.168.0.2
Subnet Mask : 255.255.255.0
Default Gateway : 192.168.0.1
در قسمت Dns Server هم به این صورت :
Perefered Dns Server : 192.9.9.3
Alternate Dns Server : این قسمت هم خالی قرار دهید.
من تمام این کارها رو کردم. الان هردوتا سیستم به خوبی شرینگ فایل رو انجام میدن، اما نمیدونم چرا موقع استفاده از اینترنت سیستم دوم (کلاینت) نمیتونه به اینترنت وصل بشه، در واقع با سیستم دوم فقط میشه گوگل رو باز کرد و باهاش سرچ کرد! ولی سایت دیگه ای باز نمیشه!!!!
ممنون میشم راهنمائیم کنید(راستی تمام فایروالها خاموش هستند)
این کارارو کردم.سیستم اول دومی رو پینگ میکنه ولی دومی سیستم اول رو(که کانکشن اینترنت روشه)پینگ نمیکنه.
جالب اینجاست که هر دو تا سیستم من همدیگه رو پینگ میکنند، اما نمیدونم چرا با سیستم دوم فقط میشه صفحه اول گوگل رو باز کرد و هیچ سایت دیگه ای باز نمیشه! من حتی مرورگرهای مختلف رو هم امتحان کردم اما باز هم نشد. این مورد احتمالاً مربوط به یک سری تنظیمات خاص روی سیستم دوم هستش، از دوستان اگه کسی راه حل این مشکل رو میدونه ممنون میشم کمکم کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)