توی این سایت میتونی همه چیزشو ببینی
البته دوست عزیز یه تاپیک مربوط به مشاوره داشتیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی این سایت میتونی همه چیزشو ببینی
البته دوست عزیز یه تاپیک مربوط به مشاوره داشتیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خريد با اين روش 100% ضرر هستش.اگه توجيه نشدي يه پيام بده...كافيه بشيني يكم جمع و ضرب كني ببيني چقدر پات در مي ياد
brad pitt عزیز بعید میدونم!!
سمند lx به نظر من خرجشم کمتره تا 206 سدان
فقط قیافش خیته . و دید رانندگیش بده
با سلام و تشکر از راهنماییتون
والا این ماشینی که میگم میخوام سودش حداکثر مثل حالت سود بانکی باشه . نه مثلا حالت لیزینگ که بعدا ماشینه دو برابر در بیاد . من حالا 21 سالمه پرادو زوده . از پرشیا تا یه ماشین حدود 30 میلیونی .
آخرین پولی هم که بتونم بدم 3 میلیون با قسط ماهی 600-700 هزاره . ممنون از راهنماییتون
![]()
آقا مشخصاتش رو دیدم از نظر سرعت مثل اینکه V8 برتری داره ولی من موندم سمند رو چرا زده 185 کیلومتر حداکثر سرعت من خودم باهاش 205 تا رفتم تازه باز هم را داشت ولی دیگه نشد که برم جلوم ماشین در اومد.
مصرفش رو هم 206 کمتر زده و ایربگ و موتور 16 سوپاپ از مزایاش هستش ولی یه جاش جالب وبود شتاب صفر تا 100 سمند رو زده بود 9.3 ثانیه و 206 رو زده بود 11.4 ثانیه البته یه همچین چیز هایی بود تقریبا.
ولی گارانتی سمند و کارت طلائی اون رو آدم میبینه کیف میکنه 3 سال گارانتیو 1 سال کارت طلائی خیلی خوبه.
به هر حال ممنون
تو تاپیک مشاوره هم همین پست رو میزنم تا به نتیجه بهتری برسم.
درسته امیر جان سمند خرجش کمتره ولی 206 اگه یه جاش رو خرج کنی کلی برات عمر میکنه ولی در کل من خودم هم با سمند موافق تر هستم ولی همین ستون های جلوش دید رو یکم کم کرده و قیافش هم که بابا بدک نیست LX سال خیلی جالب طراحی شده مخصوصا سفیدش.
سلام دوستان
میخوام یه ماشین بخرم الآن هم تصمیمم روی سمند Lx سال هستش ولی یکی از دوستان میگفت که 206 صندوقدار V8 بگیر حالا من موندم چکار کنم آیا این 206 صندوقدار ماشین خوبی هستش تو راه رفتن نسبت به سمند چطوره ؟ راحتی , امنیت , هزینه , هندلینگ و ... کدام نسبت به دیگری برتری دارند.
خودم اگه این دوستمون حرفی نمیزد سمند Lx سال میخریدم ولی ما رو یکم تو شک انداخت تا بیایم اینجا مطرح کنیم تا با راهنمایی اساتید به یه نتیجه خوب برسیم یکی از مزایای سمند هم همین کارت طلائی و 3 سال گارنتی اونه که واقعا عالیه.
ممنون میشم مشخصات کامل هر دو خودرو رو هم برام قرار بدید.
با تشکر
خیلی تایید میشه
یه بار سر تعویض ----- روغن و یه مشت چیز دیگه 85 تومن پیاده شدم
یه بیوک بگیر حدودا میشه دو سه تومن بعدم برو با500-600 تومن دوگانه سوزش کن فقط جمع وجور نیست
عزيزم گفتم كه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)