تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 150 اولاول ... 212728293031323334354181131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 1498

نام تاپيک: آرشيو کرک و سریال محصولات Kaspersky

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام جناب Vtn54
    کاری که گفتین انجام شد ولی اون سایت کد Ksi 6 را می دهد نه 7 را
    من چه کنم ؟؟؟؟؟
    البته با توضيحي كه من در سايت ديدم مطابق شكل زير اين كد قابل استفاده براي نسخه 7 نيز هست:

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز

یک مژده برای تمام دوستانی که از اینترنت سکوریتی کاسپرسکی استفاده می کنند :

با روشی که در پایین برایتان شرح می دهم به سادگی و درعرض چند دقیقه می توانید یک شماره سریال قانونی برای

اینترنت سکوریتی کاسپرسکی برای 6 ماه دریافت کنید و از شر دردسرهای مربوط به کرک و سریالهای غیرقانونی راحت

شوید برای این کار احتیاج به یک E-Mail معتبر دارید . برای این کار کافی است سری به لینک زیر بزنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در صفحه باز شده به قسمت انتهای صفحه رفته و Register Here For Free را انتخاب و فرمهای عضویت را پر کنید .پس از

اتمام این کار یک ایمیل به آدرسی که داده اید فرستاده می شود .بر روی لینک داخل آن کلیک کنید تا اکانت شما فعال

شود و حالا دوباره به لینک بالا بروید .می بینید که در پایین گزینه دریافت سریال فعال شده است و به همین راحتی یک

شماره سریال قانونی برای 6 ماه به دست می آورید.
    سلام
    ببخشید ولی کدوم لینک ! من دو بار با دو تا ایمیل رفتم و تو اینجائی که میگید ثبت نام کردم ولی فقط یه فایل پی دی اف هم به این باکس و هم به بالک ایمیل برام اومد که چند خط چرت و پرت توش نوشته بود ! و هیچ لینکی هم به آدرس ایمیلم نیومد که روش کلیک کنم ‍!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام
    ببخشید ولی کدوم لینک ! من دو بار با دو تا ایمیل رفتم و تو اینجائی که میگید ثبت نام کردم ولی فقط یه فایل پی دی اف هم به این باکس و هم به بالک ایمیل برام اومد که چند خط چرت و پرت توش نوشته بود ! و هیچ لینکی هم به آدرس ایمیلم نیومد که روش کلیک کنم ‍!!!
    امكان نداره.يك ايميل براي شما فرستاده ميشه با عنوان Welcome to PC Advisor كه داخل اين ايميل يك Activation Code نوشته شده و يك لينك براي فعال كردن اين كد كه با كليك كردن روي آن لينك كد شما فعال خواهد شد.PDFي هم در كار نبود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    من اون کد دریافتی را نیز گرفتم ولی قبول نمی کنه

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    من اون کد دریافتی را نیز گرفتم ولی قبول نمی کنه
    دوست عزیز

شما احتمالا نحوه وارد کردن کد دریافتی را بلد نیستید لطفا به پست اول همین تاپیک مراجعه کنید و بر اساس آموزش داده

شده عمل کنید.

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

امكان نداره.يك ايميل براي شما فرستاده ميشه با عنوان Welcome to PC Advisor كه داخل اين ايميل يك Activation Code نوشته شده و يك لينك براي فعال كردن اين كد كه با كليك كردن روي آن لينك كد شما فعال خواهد شد.PDFي هم در كار نبود.
    چی چی رو امکان نداره ! میگم با دو تا ایمیل ثبت نام کردم به هر دو تا ایمیل فقط یه فایل پی دی اف فرستاد و هیچ لینکی هم در کار نبود که روش کلیک کنم !
    فایل پی دی اف و یه عکس از ایمیلی هم که فرستاده رو میذارم اینجا تا خودتون ببینید .
    اگر شما موفق به دریافت کد شدید لطفا یکیش رو هم برای من بفرستید
    ممنون.

کد:
    Last edited by soooot; 09-08-2007 at 12:38.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

چی چی رو امکان نداره ! میگم با دو تا ایمیل ثبت نام کردم به هر دو تا ایمیل فقط یه فایل پی دی اف فرستاد و هیچ لینکی هم در کار نبود که روش کلیک کنم !
    فایل پی دی اف و یه عکس از ایمیلی هم که فرستاده رو میذارم اینجا تا خودتون ببینید .
    اگر شما موفق به دریافت کد شدید لطفا یکیش رو هم برای من بفرستید
    ممنون.

کد:
    در اينجا قصد بحث با شما را ندارم و نميخواهم هم به زور چيزي را ثابت كنم.همين الان يك اكانت ديگه دريافت كردم.از داخل ايميلم يك عكس گرفتم آنرا مشاهده كنيد.در عكس يك سريال مشاهده ميكنيد و يك لينك براي فعال كردن آن.هيچ فايل PDF هم در كار نيست.ببينيد:

اين هم كدي كه امروز دريافت كردم:
    4A4CCC1F-0284-4945-72CF494F1D43187B

پس مطمئن باشيد يه جاي كار شما مشكل داره.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

آيا شما فكر ميكنيد اينجا من پست ميدم تا تعداد پستهام بره بالا.براي چي؟براي كي؟مگر من اينجا به ازاي پستهايي كه ميدم پول و مقامي دريافت ميكنم.هدف من هم در اينجا تا حد امكان كمك به دوستان براي رفع مشكلاتشون است.
    اگر ديديد شماره سريال عكس را پاك كردم به اين دليل بود كه نميخواستم سريال را در سايت قرار بدم بلكه ميخواستم ايميلي را كه بدستم رسيده بود را نشان بدم و بعد تصميم گرفتم سريال را براي استفاده شما و احيانا دوستاني كه نياز به سريال دارند قرار بدم.حالا اگر فكر ميكنيد آن عكس با اون سريالي كه گذاشتم فرق ميكنه من تصوير ايميل را بدون تغيير قرار ميدم تا خودتان قضاوت كنيد.زود هم راجع به افراد و نيات آنها قضاوت نكنيد.

داره خودمونی میشه shahabamo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آخه باهوشا !!! این کد که کد فعال سازیه اکانتت توی همون سایته pcadvisor.com هستش! ملت رو سرکار گذاشتین با این بحثاتون.

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام
    ضمن تشکر ازvtn54 عزیز برای اکتیو کد 6 ماهه
    باید بگم که اون کدی که سایت برای شما ارسال میکنه کد فعال سازی برای کسپر نیست و کد فعال سازی اکونت شماست
    شما بعد از دریافت ایمیل روی لینک داده شده کلیک کنید تا اکونت شما فعال شه
    سپس دوباره به همون ادرس اولی بر گردید یعنی این آدرس
    کد:
    و از اونجا در زیر جمله ی
    PC Advisor is delighted to provide you with the free six month licence for Kaspersky Internet Security 6.0 with the September 2007 edition of PC Advisor magazine.
    سریال شما قرار داره
    در مورد دوست خوبم sooot من در قسمت from عکسی که گذاشتید چیز دیگه ای میبینم در این قسمت باید این عبارت باشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یه بار دیگه امتحان کنید
    من با اینکه کلید فعال سازی داشتم از این روش استفاده کردم و تا 2.9.2008 فعال شد
    قربون همتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •