تاتار لطف مي كني و لينك دانلود Universal UXTheme Patcher v2.1 رو بذاري
تاتار لطف مي كني و لينك دانلود Universal UXTheme Patcher v2.1 رو بذاري
آقا رضا ميشه جواب اين قسمت رو بدي آخه من روي تم مديا سنتر اجرا مي كنم نميشه
حلا که همه دارن خودشونو معرفی می کنن منم این کارو می کنم
من سید حسین حسینی هستم از خطه سرسبز ایران ، مازندران ، شهرستان نکا
20 سالم تموم شده دانشجوی رشته ی مکانیک هستم اصلا هم حوصله ی درس رو ندارم فردا امتحان هیدرولیک دارم حس درس خوندن هم ندارم
میشه یکی از این تم هارو آپلود کنید
میخام امتحانشون کنم
اینم لینک دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا سجاد تمام کارهایی که آقا رضا گفتند رو انجام بدید فقط آخر کار تو برنامه res hak از منوی فایل گزینه save as رو انتخاب کنید و فایل رو با یه نام دیگه و با پسوند msstyles ذخیره کنید و بعد فایلی که ساختید باز کنید و ok کنید.
با سلام خدمت همه دوستان
تاتار جان آموزش تغییر ریجستری وذخیره کردن اونو که گفته بودی با موفقیت انجام دادم
خیلی خیلی دستت درد نکنه
منم میخوام خودمو معرفی کنم
من رضا هستم 20سال سن دارم دانشجوی رشته کامپیوتر هستم البته شاید تو این چند روز رشتم روتغییر بدم
مثل تاتار وسجاد رشتم در دبیرستان ریاضی فیزیک بوده وبا اینکه نمرات ریاضیم بد نبوده ولی علاقه ای به اون نداشتم
عاشق میکس ومونتاژم وخیلی دوست دارم برنامه 3dmax رو خوب یاد بگیرم ولی هیچ وقت فرصتش رو نداشتم
الان هم در حال ساخت ویندوز منصور هستم (خواننده مورد علاقه من - البته شاید بیشتر آلبوم های قدیمیشو ندیده ونشیده باشید)
اگه بشنوید شما هم دوست دارید
مثل اینکه زیاد گفتم.....................
منم با dial Up بالا میام---- امیدوارم با کمک همه دوستان یه ویندوز فوق العاده درست کنیم
سجاد عزیز من سه نسخه از نرم افزار nlite رادارم
nLite-1.4.1
nLite-1.4.7
nLite-1.4.8هر سه تا هم قسمت نصب تم رو دارند - وهر سه تا رو از اینترنت دانلود کردم اگه یه سرچ توgoogleبزنی حتما پیدا میکنی وهمشونم رایگانند ونیاز به ریجستر ندارند
من که هیچ فرقی تو هیچ کدو مشون با هم ندیدم
ولی فکر کنم تو آموزشی که گذاشته بودم منظورم عکس دوم هست به سربرگ دوم توجه نکرده ای یعنی(paches)
چونکه بعد از صفحه اول یعنی قسمتی که سریال وتم ها را اضافه میکنیم وnext میزنیم صفحه ای می اید که دارای دوتب است
General
Patchesکه توباید تبPatches ر ا انتخاب کنی
وگزینه سوم thems Patchs)Unsiqned Thems Support(Ux را درحالت Enable قرار بدی
من الان که پست میدم اول این چیزارو با World pad مینویسم بعد کپی میکنم چون سرور جایی که من کارت اینترنتم را میخرم فعلا مشکل داره وهر چند دقیقه قطع میشه
سجاد عزیز بزودی آموزشی در این رابطه باتم کریستال که یه عکس پنگوئن در قسمت Startداره
در خدمتت خواهم بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)