اینا همشون نیستن که اگه اینگلیسی می نوشتی
لطفا اینگلیسیشون رو بزارید
ممنونم از شما دوست عزیز
اینا همشون نیستن که اگه اینگلیسی می نوشتی
لطفا اینگلیسیشون رو بزارید
ممنونم از شما دوست عزیز
دوست من شما گزینه ها رو بذار با سوالای کامل (این سوالا رو آرتس گفته بود!) خودمم میدونم سوالای کاپیتان راکهاپورم دارم تا من جواب بدم!
شکل اول: گزینه 3
شکل دوم: گزینه 3
شکل سوم: گزینه 4
شکل چهار: گزینه 4
شکل پنج: گزینه 1
شکل شش : گزینه 4
شکب هفت: گزینه 2
اقا دیگه لاز نیست این سوال هاروبزارین من براتو هتمن یه ترینر تا فردا میزارم که فقط کافی هست یکبار از اون استفاده کنید ودر اون خودتون بازدن یه دکمه همه رو جواب میده وا اون کاله روبهتون میده
راستی کسی اون مرحله اخر سکورتی رو رد کرده که عکسش یه ساعت کنار قله های برفی هست من تا اونجای که ارمیچرو میسازه رفتم ولی اون فنرو نمیتونم از اب دربیارم یکی یه کمک کنه مرسی
ترینر را 100درصد تافردا میزارم دیگه هم خطر بن شدن نداره تازه توش شماهم ممبر میشین
ولی من هنوز ممبریش رو امتحان نکردم ولی میدونم که داره
رمز اون قفلی که اهن روباهم توشه رو به اینگیلیسی بزار
Last edited by AMIRH21; 28-05-2008 at 14:27.
زحمت اینو هم بکش ممنون
![]()
Last edited by amin2000; 28-05-2008 at 14:29.
4تا....
فککنم... به احتمال 99/99 هست ....
من کلاه تور رو با کمک شما دوستان گرفتم حالا به چه دردی میخوره؟
سلام اینم 2تا ترینر
برای دانلود بعد از باز شدن صفحه روی دکمه دانلود که سبز رنکه ووسط صفحه است کلیک کنید
ترینر 2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم با اون اولیه کار می کردم برای گرفتن تمام مدال های سکورتی و کلاه تور و یه سری لوازم دیگه بازی روی
permanenent item ----
برید لیست لوازم میاد و روشون که کلیک کونید بهتون میده البته برای اون اولین ترینری که گزاشتم رو دومی کار نمی کنه
edit هم برای ممبرشدن و پول هست
روی گزینه ها کلیک کنید کسای که می خوان سکورتی یا میزبان تور شن و هنوز نه 30 روز دارن نه 45 روز میتونن از این ترینر ها استفاده کنن ولی زمانی که روز خود رو دسکاری می کننی بعد از اف وان شدن به همون حال اول بر می گرده اما برای ایتم های که می گیرن اینتوری نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)