آقایون همه خسته نباشید.
آقا شاهین دست شما درد نکنه واقعن حال کردم. عکس زیر هم که سیاه سفید بود به رنگی تبدیل کردم .
البته وقتی کار تموم شد باورم نمی شد که خودم این عکس را رنگی کردم.
کار چطور است ؟
آقایون همه خسته نباشید.
آقا شاهین دست شما درد نکنه واقعن حال کردم. عکس زیر هم که سیاه سفید بود به رنگی تبدیل کردم .
البته وقتی کار تموم شد باورم نمی شد که خودم این عکس را رنگی کردم.
کار چطور است ؟
سلام جناب استاد شاهين عزيز ، يه پيغام براتون فرستاده بودم و درخواستي داشتم اما شما توجهي نفرمودين قربان ، من منتظر جوابتون بودم که ميشه اينجا باز هم کار تغيير رنگ داده شده بذارم يا نه اما بازم التفات نفرمودين ، به هر حال چون جوابتون رو نميدونم کار ديگه اي نميذارم ، بازم منتظر جوابتون ميمونم و در صورتيکه منفي باشه اون ماشين و هواپيما رو پاک ميکنم و فقط رنگي شده ها رو ميذارم باشن
Last edited by GoldenDragon; 13-01-2007 at 01:22.
ممنون از جناب استاد شاهين گل گلاب که اجازه دادن براي کارهاي تغيير رنگ داده شده هم اينجا پست بزنم
رنگ اين اتوبوس رو از طوسي که رنگ مرده به حساب مياد به زرد تغيير دادم بهتره مريض باشه تا مرده نه؟
![]()
![]()
Last edited by GoldenDragon; 24-01-2007 at 08:51.
باور کنيد که من چند بار پيکان بنفش ديدم ، آخرين بار همين اواخر ديماه بود داشتم ميرفتم شهرک شهرداري دم در سايپا يه وانت پيکان دقيقاً به همين رنگ ديدم ، ميدونم رنگ جالبي نيست ولي من تا چيزي رو نبينم سعي در شبيه سازيش نميکنم
![]()
![]()
Last edited by GoldenDragon; 24-01-2007 at 09:03.
وقتي بچه بودم گاهي ما رو به پارک ارم ميبردن ، يادمه يه موزه ماشين هم اونجا بود که 2 تا لامبورگيني مال محمد رضا شاه رو هم توش گذاشته بودن که همرنگ ماشينهاي پايين بودن ، نميدونم چرا توي ذهنم مونده ، شايد چون اون موقع ماشينهاي خيلي با کلاس و گروني بنظرم اومدن توي ذهنم نقش بستن البته هنوز هم لامبورگيني رو يه ماشين تاپ ميدونم بخصوص که چند سال پيش تو دروازه دولت اصفهان يه مشکيش رو ديدم ، نميدونم اون 2تا الان هم اونجا هستن يا نه آخه نزديک به 20 سال ميشه پارک ارم نرفتم ، اين ماشين اصليش قرمز بود و من جهت تکميل يه سبز لجني هم بهش اضافه کردم تا مثل اون لامبورگينيها که ديدم بشن
![]()
![]()
Last edited by GoldenDragon; 24-01-2007 at 09:12.
بنظرم خيلي حيف بود اين طفل معصوم که به اين نازي خوابيده سياه و سفيد بمونه ، اينو گذاشتم يه وقت نگين اينا که همش تغيير رنگ بود پس رنگي شده کجاست
![]()
![]()
Last edited by GoldenDragon; 24-01-2007 at 09:18.
WOW
GoldenDragon جان
دستت درد نكنه و خسته نباشي
خيلي زيبا هستن
اين تغيير رنگها هم اگه فقط مهم همون تغيير رنگ باشه كه حرفي باقي نميمونه
اما تو بعضياشون رنگها خوب انتخاب نشده (يا بهتر بگم ميشد رنگ بهتري رو جايگزين كرد)
مرسي Amin جان
عرض شود که شما درست ميگي و رنگ بعضيهاش جالب نيست ولي من براي اکثر اونها دليل انتخاب رنگ رو توضيح دادم ، ميدونم خوب نيستن ولي خب چيکار کنم سليقه منم اينجوريه نازنين
البته فتوشاپ 9 يك ابزار براي رنگي كردن عكس ها گذاشته
اون رو ديديد؟
سلام
میثم جان خیلی عالی شده ، رنگ پوست رو خیلی ماهرانه در آوردی ، فقط تنها مشکلش قرمزی بیش از حد بین فرق این خانومه . اگر از قرمزی فرق موی این خانوم کم کنی طبیعی تر میشه . نه ؟؟![]()
موفق باشی
قربانت شاهین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)