کسی جواب نمی ده
کسی جواب نمی ده
هیچکه منو دوس نداره
نه دوست عزیز برنامه Setool فقط از رنگ Red پشتیبانی می کنه فعلا!(خدا رو چی دیدی شاید تو ورژن های بعدیش این بر طرف کرد)
در ضمن مطلبی است که باید تذکر بدهم و ان این است که از قوانین که پشت سر هم پست ندید و از موضوع تاپیک خارج نشوید شما خواهشا صبر کنید مطمئن باشید یکی از مدیران یا کاربران فعال و یا همکار های انجمن جوابتان را خواهد داد حالا بعضی موقع ها هم میشه یک کاربر معمولی جواب می ده پس صبر گنید بی جواب نمی مانید!
نه نمیشه.
مگر اینکه گوشیتو بدی بیرون برات به red تبدیل کنند یا اینکه از برنامه Xs استفاده کنی.کار باهاش هم خیلی راحته.
سلام من فایلهای mian & fs و کاستومایزفارسی w800_r1bd001 رو میخواستم
سلام من هم فایلهای mian&fs & costomize رو میخواستم واسهريا( version : r4ed001. w810-db2010(cid49 مچکر![]()
بفرما از اینجا هر فریموری خواستی از گوشیت با سید 49 انتخاب کن!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ميشه واسه يه كابر مبتدی مثل من دقيقا توضيح بديد كه بايد چيكار كنيم؟
اينجا 31 صفحه داره م كه نميتونم همه رو بخونم!
با تشکر از تو می خواستم ببینم این منو های فلش که گذاشتی واسه گوشی من هم به درد میخوره
و اینکه گوشی من SERIALESH اصلی نیست یه جا خوندم که نباید به این گوشی ها سیخ ریخت البته سخته به هر هال گوشی بالا نمیاد و تو PLEASE WAIT گیر میکنه البته بعد از update که با سایت سونی اریکسون کردم. شاید هم چون سریالش قلابی بوده اینطورش کرده اگه میتونی کمک کن .راستی اینجا که گذاشتی فقط فایلfs ro dasht اونم واسه زبان من فایل main وfs اصلی رو میخوام که اول گوشیم بالا بیاد.بیرون هم که بردم گفتن باید کامل فلش بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)