کاردانی یا معادل پیش هر ررشته ای میتونید در هر رشته ای کنکور بدهید
موفق باشید
بله
خیر
کاردانی یا معادل پیش هر ررشته ای میتونید در هر رشته ای کنکور بدهید
موفق باشید
یعنی باید برم پیش دانشگاهی؟ یا با همین دیپلم فنی و حرفه ای می تونم کنکور تجربی بدم؟
آخه دوست بالایی گفته من باید برم پیش دانشگاهی!![]()
Last edited by Aref_2008; 08-03-2013 at 09:34.
راستی بچه ها من اول دبیرستان علوم تجربی قبول نشدم! پس رفتم فنی و حرفه ای.
مشکلی که نیست؟
الان دیپلم فنی و حرفه ای هستم
یعنی الان می تونم برم پیش دانشگاهی علوم تجربی بشینم؟
سلام
اگر کاردانی داری دیگه پیش نیاز نیست
ولی اگر دیپلم داری باید پیش رو هم بگیری
بله
میتونید بروید و پیش رو بگیرید. ...
خیلی ممنون که جواب منو میدید
بنظرم بهتره پیش رو برم همون مدرسه ای که اول دبیرستان می رفتم و منو قبول نکردن!![]()
من کاملا درکش میکنم چون من هم همین مشکل رو داشتم
با توجه به اینکه در حال حاضر رشته های دانشگاه پیام نور خیلی متنوع هستند و 90 درصد فک میکنم معماری هم دارن ، پیشنهاد من اینه که به جای وقت گذاشتن برای تغییر رشته اونم در ترم 5 و یا دوباره کنکور دادن
پیام نور شرکت کنه و کنکورش رو بده
اینجوری هم میتونه بطور همزمان رشته ای که دوست داره بخونه و هم میتونه رشته خودش رو ادامه بده و لیسانسش رو بگیره
با توجه به اینکه در رشته ی مورد علاقه اش راهنما هم داره و مهمتر از اون به رشته اش خیلی علاقه داره در نتیجه مشکلی با خوندن دو رشته بطور هم زمان نخواهد داشت و قطعا موفق خواهد بود.
امیدوارم همواره موفق باشید
من کاملا درکش میکنم چون من هم همین مشکل رو داشتم
با توجه به اینکه در حال حاضر رشته های دانشگاه پیام نور خیلی متنوع هستند و 90 درصد فک میکنم معماری هم دارن ، پیشنهاد من اینه که به جای وقت گذاشتن برای تغییر رشته اونم در ترم 5 و یا دوباره کنکور دادن
پیام نور شرکت کنه و کنکورش رو بده
اینجوری هم میتونه بطور همزمان رشته ای که دوست داره بخونه و هم میتونه رشته خودش رو ادامه بده و لیسانسش رو بگیره
با توجه به اینکه در رشته ی مورد علاقه اش راهنما هم داره و مهمتر از اون به رشته اش خیلی علاقه داره در نتیجه مشکلی با خوندن دو رشته بطور هم زمان نخواهد داشت و قطعا موفق خواهد بود.
امیدوارم همواره موفق باشید
سلام .
من الان دانشجوی کارشناسی پیوسته دانشگاه ازاد در رشته مدیریت صنعتی هستم .
میخوام انصراف بدم و تغییر رشته بدم .
با اموزش که صحبت کردم دیدم که فوق دیپلم بهم تعلق میگیره .
میخواستم بدونم الان امکانش رو دارم که تو ازمون کارشناسی ناپیوسته رشته مورد علاقم (مترجمی زبان) شرکت کنم ؟
از پلیس +10 که پرسیدم گفتن که بعد انصراف 6 ماه وقت دارم تا دوباره تو کنکور قبول بشم و مشمول سربازی نشم .
نطرسنجی ! دوستان برای دانشگاه میخواهم وارد رشته معماری بشوم به نظرتون از تجربی به ریاضی برم که اینقدر دیفرانسیل هندسه حسابان و.. بخونم که بلکه ایا و نه شاید معماری قبول بشم یا اینکه برم بشینم دوباره سال دوم معماری هنرستان؟(البته ممکنه بشه کاری کرد یه راست برم سوم معماری هنرستان) ****لطفا نظراتتون رو بگین***
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)