حمید جان خب الان که مسابقه داریم ، چرا شرکت نمیکنی؟
حمید جان خب الان که مسابقه داریم ، چرا شرکت نمیکنی؟
آها امین جان زدی تو خال
یه عکس میزاریم و همه همونو میسازیم
ولی مهام فکر نکنم خوشش بیاد
میگم یه مسابقه از اینایی که مهام هم خوشش میاد بزاریم !
قعلا دو نمونه مسابقه میتونیم برگزار کنیم ...
ولی مهام بیاد موضوعی که دوست داره رو بگه میگردیم یه عکس شبیه به اون پیدا میکنیم ....
البته من تا ماه بعد امتحان دارم و نمیتونم کاری ارائه بدم
امروزم آخرین کاره قبل امتحاناتم رو ارائه دادم دیگه هر کاری از جمله مسابقه میره برا بعده امتحانات
بابا من که 100 بار گفتم یه موضوع unreal بزارین.........ولی....... خودتون قضاوت کنین اینکه یه عکس بزارین وسط همه 3 بعدیش کنن چند گرم خلاقیت لازم داره
........ من می گم چون بچه ها امتحان دارن ( خودمم دارم ) یه موضوع توپ بزاریم ( مثلا یه جونوری چیزی ) وقتشم زیاد بزاریم مثلا تا 10 بهمن ..... اینجوری هر کی می تونه یه نمونه کار توپ برای خودش بسازه .......... حالا هم حتما نباید جونور باشه یه اینتریور یا اکستریور خفن هم خوبه
در ضمن مخلص داش هادی هم هستیم که هوای ما رو داره![]()
آقا امین
این مسابقه همچونان ادامه داره ؟!!!!!
کسی که دیگه کارشو نمیزاره اگه ببندیش کاره مسابقه ی بعدی زودتر سرو سامون می گیره
Last edited by hadi665; 02-01-2008 at 15:28.
ای بابا ما پایه هر کاری هستیم
unreal ، real
ولی اگه از الآن موضوع بزاریم بد نیست ولی یکمی هم به فکر من بد بخت باشید بابا من ببینم موضوع گزاشتید از همین الآن شرو میکنم ، پس درسا چی مگه شما امتحان ندارین !
ولی شخصا با موضوع ساختن از روی عکس کاملا موافقم
ولی چون به مهام جان قول دادیم باید unreal رو زودتر بزاریم دیگه ، ها ؟
آخه خود منم میخوام بتر کونم
ولی موضوع آزادی عمل داشته باشه بهتره ، یهنی ساخت هرگونه کاراکتر unreal با یکمی از فضای اطراف
( فضای اطراف خیلی مهمه ها )
نظرتون چیه ؟
فقط تورو خدا اگه میخواین انتخاب کنین لطفا تا آخره هفته انتخاب بشه تا ما قبل امتحان یکمیشو بسازیم
یکم سریعتر![]()
بابا موضوعو یه جونوری سوسکی قورباغه ای چیزی باب دل این آقا مهام بزارین دیگه. خودشو کشت دو ماهه. گناه داره بچه میره معتاد میشه میمونه رو دستمون. حالا ببین من کی گفتم!
کاراتون واقعا عالی شده من تاپیک مسابقه را دیدم آفرین به همگی
من که متاسفانه نتونستم شرکت کنم ( به خاطر امتحانات نوبت اول )
توی مسابقه بعدی هم فکر نکنم بتونم شرکت کنم اما واقعا از دیدن کارهاتون لذت بردم
من دیوانه شدم از دست این مهام ...
آخه عزیزم خلاقیت یعنی چی؟ خب یعنی اینکه یه عکس بذاریم برای الهام گرفتن بعدش هرکس هرکاری خواست انجام بده باش ... هرجور دوست داش مانور بده این خلاقیت نمیخواد؟
من واقعا دارم اذیت میشم ...
بهتره بقیه مسابقه رو به خودتون واگذار کنم هر کاری عشقتون کشید انجام بدین ... همین hrgh2 دوبراه اومد مسابقه راه انداخت بعدش غیبش زد ...
فعلا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)