اقا من يه سوال اساسي داشتم
من تو قسمت مديريت و مربيگري تيم كه تيم هاي درجه 2 بهت ميده من تيم AS Roma ميخواستم بدونم چه جوري ميشه ارتقا يافت و عوضش كرد. من الان 3 تا ليگ تموم كردم ولي باز هم نميگذاره عوض كنم. جريان چيه؟
اقا من يه سوال اساسي داشتم
من تو قسمت مديريت و مربيگري تيم كه تيم هاي درجه 2 بهت ميده من تيم AS Roma ميخواستم بدونم چه جوري ميشه ارتقا يافت و عوضش كرد. من الان 3 تا ليگ تموم كردم ولي باز هم نميگذاره عوض كنم. جريان چيه؟
من فکر کنم که بعد از هر لیگ که به پایان میرسه بهت پیغام میده که میخواهی تیمت را عوض کنی یا نه؟؟؟اقا من يه سوال اساسي داشتم
نه بابا خيلي فرق ميكنهنوشته شده توسط masoud-lat
من اين بازي رو براي ps2 خريدم ولي زبانش عجيب غريبه لطفا راهنمايي كنيد چه جوري عوضش كنم
نوشته شده توسط آقا مهدي
اين درست كه پيغام ميده بعد كه ميري تيم انتخاب كني باز هم همون تيمهاي درجه 2 را براي انتخاب گذاشته. مشكل همينجاست
نه بابا خيلي فرق داره خيلينوشته شده توسط masoud-lat
.خيلي خيلي
.
.
.
..
نوشته شده توسط mostafaeshghi
آقا کسی مشکل ما را باد نیست حل کنه؟ بابا دیگه دوره ی فیفای 2006 به سر رسیده لطف کنید زودتر بگویید چون یه ذره حیاتیه
فکر کنم مشکلت را فهمیدم مثلا شما نیمتوانید تیم میلان را انتخاب کنید درسته!!!آقا کسی مشکل ما را باد نیست حل کنه؟ بابا دیگه دوره ی فیفای 2006 به سر رسیده لطف کنید زودتر بگویید چون یه ذره حیاتیه![]()
اگه اینطوره باید پروفایل من را بگیری و به جای پروفایل خودت قرار بدی تا تمام قفلها باز بشن!!!![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل را از حالت فشرده باز کن و فایل A. Profiles را تو این آدرس کپی کن!
My Documents\FIFA 06\A. Profiles
امیدوارم مشکلت حل بشه!!![]()
نوشته شده توسط آقا مهدي
اونجوریش را خودم بلد بودم. ولی بالاخره یه راهی باید باشه. دبه هر حال ممنون از راهنماییت من هم دیگه نیاز ندارم چون دارم دیگه فیفا 2007 را بازی میکنم.
میدونم که فیفا 2007 اومده ولی من هنوزم به فیفا 2006 علاقمندمچون کلی پچ ازش دارم.میشه مشکلمو حل کنید
ميخواستم در مورد برنامه kit raptor for fifa06 بهم اطلاعاتی بدید.راستش من لباسهای جدید بارسلونا(با آرم یونیسف) و بایرن مونیخ را از اینترنت دانلود کردم.البته در text فایل نوشته بود مربوط به فیفا 2007.بعد برنامه فوق را نصب کردم و دیدم که فایلهای لباس با پسوند bmp از هر کدام 2 تا گذاشته منم یکی از آنها رو لود کرده و بعد import و بعد export کردم و بعد هم fatbh builder را اجرا کردم.بعد از تمام شدن به بازی رفتم و دیدم که لباس این 2 تیم به رنگ طوسی درآمده .میخواستم نحوه کار با این برنامه و انتقال لباس جدید به بازی را کامل توضیح بدید.البته خواهشاً
راستی من آماتورم ها اگه میشه ریزو بمشو بگید .بعد از تمام شدنش باید فایل خاضی جابجا بشه یا میشه بازی کرد؟ازتون ممنونم(در مورد سایز عکس و 07 بودن یا 06 بودنش هم توضیح بدید) پیشاپیش چاکر همتونم هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)