از هر دوتون خیلی ممنونم کمک خیلی بزرگی کردین از راهنمایی های هر دوتون استفاده کردم و خیلی سریع کشتمش.
از هر دوتون خیلی ممنونم کمک خیلی بزرگی کردین از راهنمایی های هر دوتون استفاده کردم و خیلی سریع کشتمش.
دوستان سلام بیچاره شدم
امروز نمیتونم بازیو ادامه بدم میگه چک پوینت نداری حالا من چیکار کنم از اول هم دیگه حوسلش رو ندارم بشینم کمک
آره اعصاب من را هم خورد كرد.بد جوري گذاشت تو كاسه كوزمون
Last edited by S A A M; 13-04-2008 at 17:17.
اينم از save بازي:دوستان سلام بیچاره شدم
امروز نمیتونم بازیو ادامه بدم میگه چک پوینت نداری حالا من چیکار کنم از اول هم دیگه حوسلش رو ندارم بشینم کمک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان ممنون از همدردی شما من برا بار اوله که یه بازی میبینم اینجوری بسیاری از دوستان رو اذیت میکنه
سام جان این مشکل برا شما هم پیش اومده؟
مسعود جان ممنون از زحمت شما حالا این سیو ها رو کجا بریزم؟
بايد بري تو \Documents and Settings\userمسعود جان ممنون از زحمت شما حالا این سیو ها رو کجا بریزم؟
پوشه my game و اونجا gears of war رو پيدا كن يه پوشه داره به نام check point بايد بري توش و اونجا سيوها رو كپي كني
من بت میگم چه کار کن با این ترفند من مشکل save حل میشه
خیلی گشتم تا فهمیدم چه باید کرد...
توی پوشه خود بازی اگه اشتباه نکنم یه فولدر وجود داره به اسم check point که توش باید از check point 0 تا check point 32 باشه شما هر و قت save پرید تنها کاری که باید بکنید اینه که یادتون بیاد کدوم مرحله بودید مثلا اگه مرحله night بودید این مرحله میشه check point 9 البته دقیق یادم نیست ولی همین حدودا بود بعد شما میرید توی همون فولدر که بتون گفتم و chockpoint 9 رو به check point 0 تغییر نام میدهید البته باید قبلش checkpoint 0 رو پاک کنید تا بشه 9 رو به 0 تغییر داد (بهتره قبل از این کارها از کل فولدرتون یه کپی بگیرید و داشته باشید) بعد شما وارد بازی میشید و از single player قسمت last chapter یا همچین عنوانی رو اگه اشتباه نکنم کلیک میکنید و روی act 1میزنید و بازی رو شروع میکنید و بازی از همون مرحله night میاد که شما دنبالش بودین
من خودم با این روش بازی رو انجام میدم
عجب بازی باحالی بود
قسمت آخر نفسم بریده بود از این گرافیک تریپشمثل توی فیلم ها
جوگیر شدم Raam با دستام خفه کردمو کشتم
می دونم همه از اسلحه استفاده کردید اما چه کنیم دیگه ما اینیم
کاش 2ش بیاد که نمیاد واسه pc![]()
Last edited by amir_motevaledemeh; 15-04-2008 at 21:52.
man in bazi ro daram vali too yeki az boss hash gir kardam
دوست عزیز! شما بگین در کجای بازی مشکل دارید که راهنمایی بشید.
لطفا به صورت فینگلیش تایپ نکنید بلکه به صورت فارسی بنویسید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)