من الان رم گوشیم 2 هستش بهت پیشنهاد میکنم رم اصل بخری و از این چینی ها نخری درسته یکم گرون تره ولی هم سرعتش بالا تره هم اینکه خراب نمیشه چون مال من چینی بود و خراب شده در ضمن سرعت گوشی اصلآ پایین نمیاد مطمئن باش
من الان رم گوشیم 2 هستش بهت پیشنهاد میکنم رم اصل بخری و از این چینی ها نخری درسته یکم گرون تره ولی هم سرعتش بالا تره هم اینکه خراب نمیشه چون مال من چینی بود و خراب شده در ضمن سرعت گوشی اصلآ پایین نمیاد مطمئن باش
دستت درد نکنه
شما گوشیتون بجایی گیر کرده چرمش کنده شده یا بخاطر عرق دست خراب شده؟
گوشی با قاب کریستالی چهره اش چطوری میشه؟
2گیگ را چند خریدی؟
یا علی
Last edited by linuxboy; 05-12-2008 at 21:27.
نه گیر نکرده فقط چون قاب براش گذاشته بودم وقتی میخوای قاب رو دوباره دربیاری گیر میکنه یکمش کنده میشه یکمشم که کنده شد همینطوری میشه که مال من شد.
چهره جالبی پیدا نمیکنه
والا راستشو بخوای نخریدم از یکی از دوستان گرفتم
سلام
حالا شما توصیه می کنی قاب کریستالی بندازم یا نندازم؟
سنسور بالاش که برای نور هست را وقتی دستم را میگیرم جلوش تغییر حاصل نمیشه چه جوری باید سیستمش را تنظیم کنم؟
یا علی
Last edited by linuxboy; 05-12-2008 at 23:09.
من میگم ننداز چون از قیافه می افته
الان توی تاریکی چراغ صفحه کلید روشنه یا خاموش؟
سلام
ممکن هست که بخاطر تم سرعت گوشیم بیاد پایین؟
بله مخصوصآ تم هایی که مخصوص این گوشی نیستن و حجمشون بالاست سرعت رو میارن پایین حتی المقدور تم ها رو توی حافظه گوشی نصب نکن
سلام
من تو استند بای گوشیم wireless scaning را off کردم ولی هر چند دقیقه یکبار سرچ میکنه چیکار کنم از حالت اتومات بیاد بیرون چون باطری زیاد مصرف می کنه
در ضمن من تو آپدیت چیزی از ورژن 4 ندیدم ورژن 3 بود همین الان دارم آپدیت می کنم
ویروس فقط از طریق بلوتوث میاد من اگر حواسم باشه فقط از دوستام بلوتوث بگیرم آیا امن هست یا آنتی ویروس حتما لازم هست؟
یا علی
Last edited by linuxboy; 08-12-2008 at 00:29.
باید برای خاموش کردنش روی صفحه روی wifi کلیک کنی 2 تا گزینه برات باز میشه search و switch wlan scan off که باید اینو بزنی تا Off بشه اگه نشد یه بار خاموش روشن کن گوشیتو.
در مورد آپدیت هم من نگفتم 4 اومده چون من اصلآ در مورد آپدیت جدید و فریمور جدید خبر ندارم.
مطمئن باش هیچ ویروسی نمیگیری اگه هم بگیری مموری کارتت ویروسی میشه و این ویروس روی گوشی تاثیری نداره آنتی ویروس هم لازم نیست چون فقط سرعت گوشیتو میاره پایین.هر چند وقت یه بار از طریق رم ریدر مموریتو وصل کن به کامپیوتر ببین ویروسی چیزی نداری یا نه
وقتی آپدیت می کنی می گه نیست. اما من دادم بیرون فریمور جدید رو دانلود کرد و برام به این ورژن فلش کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)