خوب من هم امروز رفتم و Adsl رو شارژ كردم
64 گرفتم
الان سرعت همه خوبه؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خوب من هم امروز رفتم و Adsl رو شارژ كردم
64 گرفتم
الان سرعت همه خوبه؟
من وقتی 64 گرفتم سرعت دانلود 7 بود که خیلى خوبه اما همون موقع که 128 داشتم سرعت دانلود در اوجش 12 میشد
فکر کنم با افزایش سرعت سرویس ها افت سرعتشون نسبت به مقدار استاندارد بیشتر میشه
الان 128 ندارم اما شاید این ماه مجددا بگیرم ببینم چى شده
دوستان پارس آنلاینى کیفیت سرویس شما چطوره ؟
سلام دوستان
من حدود دو سال از پارس وی ADSL گرفتم (هم64 و هم 128 و هم 256) خداییش ازش راضی بودم تا اینکه محدودیت دانلود گذاشتند ! من مجبور شدم چند ماهی با 64 سر کنم تا قیمتها بیاد پایین ولی نیومد!
1 ماه قبل از اینکه با پارس فسخ قرارداد کنم به خانم علیزاده گفتم 1 روز نیاز به اینترنت 512 دارم تا 1 فایل 3 گیگ رو بتونم دانلود کنم! ایشون هم ذحمت کشیدند بابت 2 روز 512 از بنده 30 تومان گرفتند! :O
من الان 1 ماه و نیمه که از فن آوا (بردباران ) ADSL سرعت 256 گرفتم! سرعت فن آوا خیلی بیشتر از پارس وی هست ولی متاسفانه از لحاظ اطلاعات فنی و هرگونه پشتیبانی ضعف دارند! جالب اینجاست که من همون اوایل زنگ زدم گفتم با مسئول ADSL کار دارم ، اون خانمه گفت که ایشون از اینجا رفتند ولی وقتی بعد از ظهرش رفتم اونجا دیدم یارو خودش هست! حسابی کپ کردم!
فن آوا هر شب بالای 50 مرتبه دیسکانکتی داره که پارس وی 1 دیسکانکت هم نمیداد!
اینترنت فن آوا اصلا به درد --- Online نمیخوره! یعنی اصلا به درد نمیخوره!
شرکت پارس وی همون روزی که مهلت ADSL ام تموم میشد بنده رو قطع میکردند ولی الان 2 هفته از پایان شارژ بنده در فن آوا گذشته ولی هیچکس حتی زنگ هم نمیزنه
راستی دوستان ، اگه امکانش هست لیست قیمت ها و شرکت هایی که در رشت وایرلس میدند رو بگید!
شاید وایرلس گرفتم!
ممنون از همه
سلام دوست عزیزعضویتت رو تبریک میگم
در زمینه پارس وى و فن آوا حق رو به شما میدم
شنیدم فن آوا هم سرویسهاش رو محدود کرده ...درسته یا نه؟ یه سوال دیگه اینکه از کدوم شرکت نماینده فن آوا سرویس گرفتى؟
در زمینه وایرلس هم من قیمتها و توضیحات کافى در مورد وایرلس البرز رو در پست زیر دادم
گویا اندیشه هم وایرلس ارائه میده که خب من اطلاعات دقیقى در این زمینه ندارم (شاید طى روزهاى آینده یه سر رفتم اونجا)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
سلام
من از اندیشه adsl گرفتم
هنوز خطم رانژه نشده
کسی میدونه چجهری باید مودمو وصل کرد؟
tp-link هستش
ممنون
انصافا پس از تعویضهای متعدد adsl به این نتیجه رسیدم
فن آوا آخره خندست..اصلا من نمیدونم مطمئنن Adsl دارن به مردم ارائه میدند کل روز شما در قطعی تشریف دارید جز قسمت رشتیان که معمول دوستان اونجا بدون مشکل هستند این مساوات مسئولش رو بیچاره کردم هر موقع من رو میبینه میخنده از دور فرار میکنه..میام پیشش میگم مساوات خدایی حالا قبول داری این فن آوا به کل خندست..خودشم قبول میکنه
2.اندیشه آخر کلاهبرداریه مدرن رو میتونید با این شرکت تجربه داشته باشید..آقایون واسه خودشون نرخ تعیین میکنند تازشم با این قیمتهای سرسام آور اولا قطعی دارند دوما محدودیت دانلود هم دارند
3.پارس ان لاین که بدون شک در حال حاضر بهترین سرویس دهنده در شهر رشته. بدون حتی 1 ساعت قطعی در روز..انصافا تازه دارم معنی کار با Adsl رو میفهمم من دوره دومه دارم شارژ میکنم ...کلا فکر کنم تو این مدت فقط سرجمع 1 ساعت قطعی داشته باشم..گقتم سر جمع..در حالی که با فن آوا من روزی 3 ساعت قطعی واسم عادی شده بود ..در ضمن دانلودمم نامحدوده
در ضمن مجید جان در صفحه اول یه ویرایشی انجام بده
نمایندگی فن آوا در حال حاضر فلکه دفاع مقدس کنار لوازم خدادادی هستش.. نمایندگی بردباران خیلی وقته تعطیله
Gilopa عزیز بابت اطلاع رسانى به جاى شما خیلى ممنون
پس در حال حاضر صرفا SSK نماینده رسمى فن آوا رو در رشت داره (هرچند البرز هم از فن آوا میگیره اما اصلا مشابه هم نیستند)
صفحه اول رو ویرایش کردم ... راستى شماره تلفنش چنده؟
Last edited by majid20; 11-07-2008 at 21:25.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام(:
ممنون برای اطلاعات مفیدی که تو این تاپیک گذاشتین ، منم حدودا 1 سالی میشه که adsl از پارس آنلاین دارم ، اول 128 نامحدود داشتم ولی با تغییر تعرفه ها و 64 گرفتم ، تا 2 ماه پیش سرعتش فرق چندانی با 128 نداشت ولی اخیرا گاهی این قدر پایین میاد که با خوردن زنگ تلفن میفتم بیرون ، چند شب هم تا صبح قطع بود ولی باید فعلا ساخت (:
اینم لینک راهنمای نصب مودمهای پارس آنلاین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)