اون یه کروگانه نه یه تمساح... فاصله تون رو حفظ کنین. به خاطر داشتن زره اون کروگان توصیه میشه از Pistol استفاده کنین.
اون یه کروگانه نه یه تمساح... فاصله تون رو حفظ کنین. به خاطر داشتن زره اون کروگان توصیه میشه از Pistol استفاده کنین.
سلام.
من بخاطر قسمت دوم اين بازي اين قسمت رو شروع كردم....
ميشه بگيد چه جوري ميشه افرادم رو هدايت كنم؟؟؟منظورم اينه كه وقتي space ميزنيم يه سري تنظيمات هست اونا چين؟؟؟؟
level up كه مي ده چه جوري ميشه اجراش كرد؟؟؟؟من اين قسمت رو اصلا نفهميدم...
space برای تعویض ,اسلحه, کنترول افراد و استفاده از قدرتی ها هست.برای کنترول افرادت space رو بزن بعد راست کلیک رو که نگه داری زمان متوقف میشه با حرکت دادن موس میتونی دوربینو حرکت بدی بعد فلش زیر عکس افرادتو که بزنی بهش دستور میده که به اونجا بره.چند تا گزینه ی دیگه هم کنار اون فلش هست که میتونی دستور Hold یا attack بدی...افرادت هم مثل خودت یه سری قدرتی دارن که وقتی space رو میگیری با راست کلیک نشونه رو روی دشمنی که میخوای بزنیش میاری بعد قدرتی اون یارت رو که می خوای انتخواب کن بعد میبینی که اون فورا دشمنو میزنه.
بعد از هر لول اپ هم چندتا skill میگیری که برای استفاده از اونا برو توی منو توی قسمت squad اونجا میتونی skill هاتو روی هر قدرتی که میخوای بزاری......
جريان اين قدرتي چيه؟؟؟من چه جوري بزنم؟؟؟
در مورد لول اپ هم ميشه دقيق تر توضيح بدي؟؟؟اخه من نمي دونم كدوم قدرتا رو و چه جوري افزايش بدم...
ببین توی این عکس 2 تا ستون عمودی مربوط به افرات میشه و اون مربع پایین مربوط به شپرد یعنی خودت.
شماره 1 دوتا ایتمی که تا الان برای kaiden باز شده رو نشون میده برای استفاده از اینا باید نشنونه رو به طرف دشمن بگیری بعد روی یکی از اینا مثلا اون فلشه کلیک کنی space رو که رها کنی میبینی kaiden با یه قدرت جادیی دشمن رو پرتاب میکنه....
شماره 2 ایتم های شپرد هست که بیشتر مربوط به تفنگ میشن مثلا با انتخاب یکی نشونه گیری برای چند لحظه خیلی دقیق میشه...
3: omni gel هست که برای پر کردن جونه....
4: برای کنترول افردت
هر بار بعد اینکه به تعدادی دشمن میکشی لولت یکی زیاد میشه که بعد 3 تا skill یا مهارت میگیری که میتونی روی قدرت های ختلف با زدن دکمه ی + یه skill به اون قدرت اضاف کنی.مثلا اگه به assult training یکی اضافه کنی قدرت تفنگ مسلسلت میره بالا بعضی دیگه از قدرت ها هم به ایتم های منوی space مربوط میشن و......اگه نمیخوای هم میتونی auto lvl up رو بزنی....
در کل یه مقدار که بازی کنی همه چی دستت میاد![]()
واقعا Blue_Ray جان جا داره يه تشكر و يه ماچ گنده ازت بكنم...ممنون....واقعا...اينم مااااااااااااااااااچ
سلام.
من هنوز بازي دستم نيومده و دقيق نفهميدم بايد چه كار كنم....
ميشه بگيد ماموريت ها رو از كجا بايد انجام بدم؟؟؟منظورم مثلا كويست در فال اوت هست...
اين عكس چي مي گه؟؟
![]()
توی این معموریت میگه که باید بری c-sec که از توی نقشه میتونی اونو پیدا کنی.ولی تو توی citidal هستی و نیازی نیست که این همه راهو بری در عوض میتونی از rapid transfer ها استفاده کنی که یه دستگاه هایی هستن که باهاشون طی العرض میکنیدر ضمن فکر کنم این wrex کنار اسانسور توی c-sec بود
توی معموریت های بعدی باید به کره های دیگه بری که برای این کار باید بری به سفینه ات (البته فکر کنم هنوز سفینه نداری) و از اونجا به اون کره سفر کنی....
خب...بالايي رو تا حدودي رفع كردم...اما هنوز نمي فهمم چه جوري ماموريتها رو روي نقشه پيدا كنم...
توي فال اوت وقتي يه كويست رو مشخص ميكردي روي نفشه نشونش ميداد اما انگار اين اينجوري نيست...اره؟؟
راستي من رفتم يه جايي كه بايد از گالكسي بريم به جايي ولي وقتي كليك مي كنم صفحه سياه ميشه و هيچي...جريان چيه؟؟مشكل كرك هست؟؟
آره مشکل از کرک بازی هست. تقریبا همه به این مشکل برخورده بودن. لینکشو من الان ندارم ولی این تاپیکو جستجو کنی احتمالا پیداش می کنی.راستي من رفتم يه جايي كه بايد از گالكسي بريم به جايي ولي وقتي كليك مي كنم صفحه سياه ميشه و هيچي...جريان چيه؟؟مشكل كرك هست؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)