بچه ها v3x من موقع تماس قفل مي كنه مشكلش چيه ؟
كسي مي تونه كمك كنه ؟
فلشش كردم فايده اي نداشت .
بچه ها v3x من موقع تماس قفل مي كنه مشكلش چيه ؟
كسي مي تونه كمك كنه ؟
فلشش كردم فايده اي نداشت .
در هنگامه مكالمه؟ يا وقتي تماس ميگيري؟خودش درست ميشه يا بايد ريستش كني؟(باتري رو در مياري)
وقتي كسي به من زنگ مي زنه همون موقع قفل مي كنه و مجبورم باطري رو در بيارم .
سلام
اگه گفتین بابام رفت چی گرفت؟؟
همونیو که ازش متنفرم
سلام خوبي؟ مباركت باشه فرشيد جان...........
ممنون
ولی نمیخوام استفاده کنم
میخوام هرطور شده همون L7 رو درستش کنم
حالا چطوری خودمم نمیدونم.
با سلام!
آقا مسعود و آقا تورج من تمومیه ÷ستهاتون رو توی این تا÷یک خوندم ... این طور که بوش میاد نباید به فکر تغیی فریمور باشم ! ... این چیزهایی که من با خوندن ÷ستهای شما فهمیدم ور رفتن باین ال7 نمیتونه زیاد جالب باشه ... منم همین مشکل هنگ کردن دوستمون رو دارم + تکراری شدن صفحات گوشیم(که امید داشتم با تعویض فریمور به حل این دو مورد اقدام کنم ...)
با این اوصاف باز هم نظر شما چیه ؟ ( تمومیه نرم افزارهای مورد نیاز برای فلش زدن رو دان کردم ولی...)
من بازم میگم فلش کنفرشید یه موردش استثنا بود.. البته باید کارتو بلد باشی بد اقدام کنی.
مسعود جان سلام!
الآن که دارم این ÷ست رو میزنم بامداد جمعه است ... خیلی دوست داشتم بدونم صبح جمعه " ان" هستی یا نه؟ آخه میدونی چیه من عصر جمعه برای 5-6 روزی میرم مسافرت و دیگه نمیتونم تو ÷ی سی ورد از راهنماییت کمک بگیرم ... می خواستم امروز صبح اگه وقت داشتین یه یک ربع نیم ساعتی رو بذارین با هم این گوشیو بفلشیم! و کار به هفته بعد نکشه ...
من از ساعت 9 " ان " خواهم بود اگه یه وقتی رو از 9 به بعد بذاری ممنونت میشماگه هم نشد بی خیال یبار دیگه که سرتون خلوت باشه
راستی ... من بوت لودر گوشیمو ( که همونطور که میدونی ال7 هست) و تمومیه ÷ک ها و نرمافزارهایی رو که دان کردم مینویسم ببین که چیزی از قلم نیفتاده ...
Boot Loader---------------------------------------------------------
08.D0.
SW Version :
R4513_G_08.B7.
DCR_RB
÷ک : Motobeauty_2_PDS_Patched ( البته Xplode_update_1 رو هم دانلود کردم ولی وقتی که آنزی÷ میکنم درست وقتی که به 100% میرسه ارور میده )
---------------------------------------------------------
نرم افزارها :
motokup
RSDLite_4.1.exe توجه: rsd-lite-driver-installer رو هم دانلود کردم که یکی از بچه ها توی یه تا÷یک دیگه قرار داده بود
LeaderGL_FlexEditor_10.0_XP_Setup
اون درایورها رو هم که من نتونستم ÷یدا کنم ... تو بسته گوشیه من که سی دی می دی ای چیزی نبود ممنون میشم که اون رو هم برام آ÷ کنی ( اگه لازم میدونی!)
÷یشا÷یش ممنون![]()
Last edited by Ali_Best; 25-07-2008 at 01:44.
قایون ببخشید فوزولی میکنم ولی بهتره برنامه ای که باهاش فلش میکنی رو اپدیت کنی منم همین مشکلو داشتم اینجوری حل شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)