ديدي چجوري دوستانو ترغيب كردم برن نگا كنن ؟ پيشنهاد ميكنم يه سري هم به سايت رايانه يا رايان صبا بزني قيمتا و امكانات بياد دستت.
ديدي چجوري دوستانو ترغيب كردم برن نگا كنن ؟ پيشنهاد ميكنم يه سري هم به سايت رايانه يا رايان صبا بزني قيمتا و امكانات بياد دستت.
Last edited by Greight; 18-02-2008 at 00:35.
با سلام
من میخوام برای رایترم اپتیک بخرم از کجا باید اپتیک بخرم ؟ آیا در جمهوری مغازه های فروش این اپتیکها هست؟
سلام دوستان من می خوام یک Dvd Rom بخرم که Ide باشه و امکانات بالا برای خونه می خوام شما چه مارکی رو پیشنهاد می کنین که بی عیب ونقص باشه ؟ لطفا سریع جواب بدین چون پس فردا می خوام برم سفر چند هفته نیستم
با تشکر
اگه منظورتون همین رایتر های اپتیکاله که مدل های لایتون و Asus خوبن .با سلام
من میخوام برای رایترم اپتیک بخرم از کجا باید اپتیک بخرم ؟ آیا در جمهوری مغازه های فروش این اپتیکها هست؟
به نظر من کمی پول بذارید و DVD-RW بخرید . ولی باری DVD-Rom من سوزوکی رو پیشنهاد میکنم .سلام دوستان من می خوام یک Dvd Rom بخرم که Ide باشه و امکانات بالا برای خونه می خوام شما چه مارکی رو پیشنهاد می کنین که بی عیب ونقص باشه ؟ لطفا سریع جواب بدین چون پس فردا می خوام برم سفر چند هفته نیستم
با تشکر
به نظر شما dvd writer pioneer خوبه؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
من یه دی وی دی رایتر دارم اسمش LITEON - LH-20A1P
من برای رایت دی وی دی مشکل دارم موقعی که روی دکمه burn می زنم میگه این دی وی دی خام نیست (خالی نیست) و میگه نمیتونم رایت کنم ولی همون دی وی دی رو چند بار در می اوردم و دوباره میذاشتم تو دی وی دی رایتر و راحت رایت می کرد و مشکلی هم نداشت گفتم شاید از جنس دی وی دی باشه رفتم چند نمونه دیگه هم خریدم ولی با اون ها هم مشکل داشتم و بعد از چند بار بالاخره همون دی وی دی رایت میشد به نظر شما مشکل از کجاست؟
من cd rom و cd writer دارم میخام جفتشو سر بدم و dvd rom و dvd writer بگیرم
منتهی نمیدونم چی بگیرم
چیزی میخام که کامل بگیرم
چیزی میخام که اپتیکاش قوی باشه
برای rom خودم گفتم pioneer یا asus و writer هم benq یا pioneer
باز در هر دو مورد یه راهنمایی کامل بنید
کیفیت خوب و قیمت معقول باشه
می خواستم دی وی دی رایتر ایسوس بگیرم روش نوشته pata چون مادربرد من ide هست این به سیستم من می خوره یا نه؟
به جز ایسوس چه پیشنهاد می کنید
ممنون
سلام به همگی دوستان
من بعد از کمی گشت و گذار تو تاپیک ادوات نوری دیدم که بیشتر دوستان روی این DVD-RW دارن
LiteOn LH-20A1H 20X With LightScribe
کد:
حالا می خوام بدونم کسایی که این DVD-RW رو دارن یا اطلاعاتشون بالاست(اساتید محترم) دربارش نظر بدنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چون قصد خریدشو دارم حالا میخوام بدونم خوبه یا نه؟
به علاوه آیا این مدل می تونه روی DVD های Dual layer وDouble layer رایت کنه ؟
عمرش خوبه ؟
باتشکر
[LITEON - LH-20A1H
این مدل ساتا هست یا نه
چند تا مدل خوب ide معرفی کنید
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)