به مجید بگین کاری کرده که دادم که هیچی اشکم هم درومد .......
به مجید بگین کاری کرده که دادم که هیچی اشکم هم درومد .......
رامین از کدوم آهنگا بیشتر خوشت اومد ؟
یه نظر سنجی تو قسمت موسیقی بزن ببینیم بهترین آلبوم سال 88 کدوم میشه ، همه آلبوم ها رو هم بزار
به خدا هر چقدر فکر کردم نتونستم انتخاب کنم . چون هر کدوم رو انتخاب کنم اون یکی یادم میوفته .....
چرا حلقت توی خونست،چرا اینو رها کردی دارم حس می کنم کم کم ،که پیشم برنمیگردی بهم ریختست چرا خونه؟دلت عزم سفر داره هوا تاریک شد برگرد،آره برگرد خطر داره .
نمیدونم چی بگم ....... همه شعر ها عالی و بدون تکرار در آهنگ .
بدك نيست! ولي بهتره نظرسنجي كنيد.
با تشکر از دوستانی که نظر دادن .
اکثرا این ایراد رو گرفتن که اگه نظر سنجی می ذاشتم بهتر بود . بله من هم ابتدا همین قصد رو داشتم ولی چون هم نظرات در مورد خود آلبوم و هم بهترین آهنگ رو می خواستم ، دو تا نظر سنجی باید می ذاشتم که یک مقدار تاپیک شلوغ میشد .
اگه دوستان روشی رو سراغ دارند که هم بشه نظر کلی در مورد آلبوم رو داشته باشیم و هم بهترین آهنگ ، بگن یا خودشون انجام بدن خیلی ممنون میشم .
همه اهنگ ها زیباست ولی من از اهنگ خدا کار کن و خدایش و نمی زارم که برگردی خیلی خوشم میاد
با سلام به همه دوستان عزیزم . من چند روز نبودم و حالا اومدم نظرم رو در مورد این آلبوم بگم .
مجید خراطها در این آلبوم بسیار پر احساس تر و با صدایی پخته تر نسبت به قبل ظاهر نشد . و شعرهایی بسیار با معنی و طولانی و بدون تکرار زیاد در آهنگ رو استفاده کرده . و بازهم صدایی که موهای تن آدم رو سیخ میکنه و خاطرات رو زنده میکنه . در آلبومی که دیگه هیچ گونه افکتی رو صدا نیست . مخصوصا اون دکلمه های ویران کننده . به نظر من بسیار زیباتر و بهتر از همه آلبوم هایی بود که تو چند سال اخیر گوش دادم بود .
من که با این آلبوم حالا حالا ها نمیتونم صدای کسه دیگه رو گوش کنم . با این آلبوم زندگی هم کنسل شده .
مجید خراطها در آخرین صحبت هایی که کرده گفته درسته 1 سال واسه هر آلبوم وقت میزارم و از جون و دل واسه طرفدارام میخونم ولی به همشون قول میدم هیچ وقت به خاطر مجوز حاضر نیستم به شعور هوادارانم توهین کنم و کار ضعیف و اون چه که ارشاد ازم میخواد رو بیرون میدم .
مجید جون خیلی دوست دارم![]()
من از همه آهنگها عالییییییییی بودن .
همشون با احساس .![]()
خداییش اینجوری بود حال و روزم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)